Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
😂Tak a jak by to Teda bylo možné? Když nebyl sex… Ona se MS opozduje z milion různých důvodů
@Anonymní píše:
Dobrý den. chtěla bych se zeptat na váš názor. ikdyž vím, že je to nemožné, chtěla bych se nejspíš uklidnit
před 3 dny jsem měla dostat ms, prášky neberu, a s nikým jsem nespala nikdy
ale. před my mívám silnější výtok, tak týden před plus mě před ms bolí prsa. teď se opožděně dostavil výtok a prsa jen trošku. jak říkám. s nikým jsem nespala. jen mě kamarád prstil, předtím do styku se spermatem nepřišel. a dráždil mě přes kalhotky penisem. ale neudělal se. je tu nějaká možnost, nebo mám stresy zbytečně?
Znáš Adamsovu rodinu? Porodíš za 4 měsíce tu běhací ruku. Když tě prstil (strašný slovo) ![]()
Stresuješ zbytečně a urychleně začni používat nějakou antikoncepci.
Bez sexu nemůže být dítě. Nikdo není samosprašný.
Doporučuju jednu epizodu Dr. House, kdy se ženská snaží namluvit svému chlapovi, že otěhotněla ze zbytku na prkýnku ze záchoda.
Jsi těhotná 100%
,šla bych na gyndu a tohle tam poreferovala, doktora trefí šlak
Já být tebou tak bych neprovozovala žádné sexuální praktiky. Nejdřív si něco nastuduj a pak teprve něco ![]()
@Russet Normálně mě citace úvodního příspěvku rozčilují, ale tentokrát opravdu děkuji. O hodně bych přišla. ![]()
Děkuji za citaci zasmala jsem se 😁 😁 😁 už když jsem otvírala příspěvek říkám si to bude určitě s kondomem, prášky a ještě pojištěné postinorem jako to tu často je 😅 ale tohle jsem nečekala ![]()
Dobrý den. chtěla bych se zeptat na váš názor. ikdyž vím, že je to nemožné, chtěla bych se nejspíš uklidnit
před 3 dny jsem měla dostat ms, prášky neberu, a s nikým jsem nespala nikdy
ale. před my mívám silnější výtok, tak týden před plus mě před ms bolí prsa. teď se opožděně dostavil výtok a prsa jen trošku. jak říkám. s nikým jsem nespala. jen mě kamarád prstil, předtím do styku se spermatem nepřišel. a dráždil mě přes kalhotky penisem. ale neudělal se. je tu nějaká možnost, nebo mám stresy zbytečně?