Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Afroditka85 může jít o nějakou embolii, jela bych hned, pokud se stále nedýchá nejlíp, klidně i rychlou.
@Afroditka85 Ahoj, raději jeď, pokud se už tak nestalo, mě kvůli tomu hospitalizovali s podezřením na embolii a pichali mi léky na ředění krve…byla jsem teda 38tt
Holky priznam se, nikam sem nakonec nejela, brecela jsem jak zelva a cekala na pritele az dorazí a usnula jsem jako spalek
vzbudila se a bylo mi líp o 90% tak cely den lezím, maleho cítím sem tam intenzivne, jinak normalne
…ale strasne jsem se vydesila
popadla me uplna panika a uzkost
@Afroditka85 píše:
To je fakt, pockam na pritele a vyrazíme. Me pohyby bolí normalne, protoze mam 58 kg a 159 cm a mimi ma uz ted pres 2 kg, ale dnes je to opravdu extrem, opravdu je strasne neklidne, jako by se mu tam neco nelíbilo
Ty jo, tak jestli melo v tu chvili nedostatek kysliku, tak se nediv, ze se mu to nelibilo.Zni to dost desive.
@Afroditka85 píše:
Holky priznam se, nikam sem nakonec nejela, brecela jsem jak zelva a cekala na pritele az dorazí a usnula jsem jako spalekvzbudila se a bylo mi líp o 90% tak cely den lezím, maleho cítím sem tam intenzivne, jinak normalne
…ale strasne jsem se vydesila
popadla me uplna panika a uzkost
možná jsme tě tady vyděsily, ale všechny jsme mámy, víme, jak to chodí a mámy spolu vždycky soucítí ![]()
Tak teď už to bude snad v pohodě ![]()
@Afroditka85 a nechces radsi zajit treba zitra aspon ke svemu gyndari? pro klid duse ![]()
Ahoj holky, oživuji diskuzi. Jsem 35.tt a dýchá se mi čím dál hůř. Hlavně jsem ale v klidu, sedím nebo ležím a stále lapám po dechu, je to stále víc nepříjemné. Mám to už delší dobu. Zítra asi zajdu ke své obvodní lékařce. Vygůglila jsem, že by to mohla být nějaká skrytá srdeční vada, nebo štítná žláza. Neměl nebo nemáte to taky někdo teď v těhotenství? Děkuji za případné příspěvky
Jo, já to tak měla. Je to hrozně nepříjemné, měla jsem celodenně pocit, že se snad musím udusit. Byla jsem zdravá, jen to moje obří břicho už mi ke konci utlačovalo plíce… Já to těhotenství tak nesnášela, drž se ![]()
@MartinaV89 píše:
Jo, já to tak měla. Je to hrozně nepříjemné, měla jsem celodenně pocit, že se snad musím udusit. Byla jsem zdravá, jen to moje obří břicho už mi ke konci utlačovalo plíce… Já to těhotenství tak nesnášela, drž se
Děkuju moc, snad to taky nic nebude. ![]()
Taky jsem to měla, ale bylo to „jen“ nedostatkem železa. Radši moc negůglit, nebo si najdeš kdovíjaký horory ![]()
@zázvorka píše:
Taky jsem to měla, ale bylo to „jen“ nedostatkem železa. Radši moc negůglit, nebo si najdeš kdovíjaký horory
Děkuju, jsi hodná.
Já jsem právě chudokrevná i mimo těhotenství a teď i když beru železo, krevní obraz se nezlepšuje. Asi si dcéra všechno vezme pro sebe. Zkusím si dnes koupit Feroglobin, gynekolog mi dal letáček, když jsem mu řekla, že se mi zdá, že se mi železo možná nějak špatně vstřebává.