Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj ![]()
Pred 3mi mesici sem prodelala samovolny potrat, ted mam tyden pred MS, ale mam tlak v podbrisku, jeden den zimnice, sruhy den navaly horka, bradavky mam citlivejsi ale neboli, taky sem vic unavena nez driv…pritel si daval pozor ale po ejakulaci ho vlozil zpatky. Myslite ze bych mohla byt zase tehotna? ![]()
Mohla, a nemusela. To mas 50/50. Pockej jestli ti dojde MS a udelej test. ![]()
@Katerina3068 píše:
Ahoj
Pred 3mi mesici sem prodelala samovolny potrat, ted mam tyden pred MS, ale mam tlak v podbrisku, jeden den zimnice, sruhy den navaly horka, bradavky mam citlivejsi ale neboli, taky sem vic unavena nez driv...pritel si daval pozor ale po ejakulaci ho vlozil zpatky. Myslite ze bych mohla byt zase tehotna?
My máme takhle třetí dítě - cíleně teda, ale říkaly jsme si, že by to byla velká náhoda… a ono jo ![]()
@Katerina3068 Pokud nemá partner vyloženě mikropenis, tak takhle se těhotní docela snadno. I když týden před ms bych to na příznaky moc neviděla, jestli sis to spíš nevsugerovala?
Zkus test 10–14 dní po popisovaném sexu. Tedy pokud to tak neděláte vždy.
Partner si dával pozor a hned po ejakulaci ho vložil zpátky? - To si asi pozor nedával
nechápu pak smysl ejakulace mimo. Ale ano, takto můžeš otěhotnět se stejnou pravděpodobností, jakoby se udělal přímo do tebe
Pokud chceš mužeš si udělat 3 dny před oč. ms test. Stojí, ale dost peněz,(175-205kč).Mám sním dobré zkušenosti tak záleží na tobě jestli chceš nebo nechceš vyhazovat peníze. Mě za to stál
.Jinak já byla 24.5.2013 na revizi,1.7.dorazila ms a ještě v Červenci jsem našla // na testu ![]()
@lupilka.cz píše:
Partner si dával pozor a hned po ejakulaci ho vložil zpátky? - To si asi pozor nedávalnechápu pak smysl ejakulace mimo. Ale ano, takto můžeš otěhotnět se stejnou pravděpodobností, jakoby se udělal přímo do tebe
Stejná pravděpodobnost to asi nebude - přece jen ten výstřik spermatu dělá své, navíc je jich menší množství. Čímž neříkám, že těhotenství není možné - jen si ty spermie v cestě za vajíčkem musí víc máknout.
Taky si myslím, že pohoda hlavně, že nesouká
![]()
Zakladatelko, klidně můžeš být těhotná, udělej si test…
@pe-terka no myslela jsem to tak, že tohle rozhodně není metoda k zabránění početí a otěhotnět s ní může bez problémů. Vždyť stačí jen 1
samozřejmě teoreticky ta šance může být nižší, no prakticky může být stejná
Se nerika jen tak : staci kapka, je z tebe tatka.. Pokud si ho nesel vydrhnout od bilejch kamosu, tak uplne v poho se mohlo zadarit… Ja bych se spis naklanela k ms, protoze nechapu jak nekdo par dni po poceti muze mit nejake tehu priznaky, kdyz to jeste ani tehu neni… Ale kazdy telo je jiny to je jasny
@Makronka222 píše:
Se nerika jen tak : staci kapka, je z tebe tatka.. Pokud si ho nesel vydrhnout od bilejch kamosu, tak uplne v poho se mohlo zadarit… Ja bych se spis naklanela k ms, protoze nechapu jak nekdo par dni po poceti muze mit nejake tehu priznaky, kdyz to jeste ani tehu neni… Ale kazdy telo je jiny to je jasny
tak jako já se musím zakladatelky zastat, já to cítila, ale tak týden po, už jsem tušila že jsem těhotná, ale už za sebou jedno těhotenství mám a dost mě i v tu dobu bolela jizva po císaři, takže týden po zpoždění mě vůbec 2 čárky nepřekvapily. Ale při první, ani náhodou
![]()