Nemuzu mít u sebe děti

Anonymní
26.2.22 15:37

Nemuzu mít u sebe děti

Zdravím, dlouho jsem tu nic nedávala, ale zkusím si nechat poradit.
S manzelem uz 3 roky nežiju, máme tři děti a soudně danou stridavou péči po týdnu. Do teď jsem to zvládala sama bez nějakého potencionálního přítele..platím sama nájem, měla jsem praci kterou už ale nemám a nic dalšího na ranní směnu tu není..Dvousměnný provoz nemuzu mít protože dávám deti do skoly a školky a taky je sama vyzvedavam.. naskytla se mi možnost dělat vedoucí jedné prodejny kde bych si mohla hodiny přizpůsobovat tak jak potřebuji kvůli dětem…problém je že je tam tři měsíční školení mimo domov s návraty pouze o vikendu. Chtela bych mu navrhnout jestli by to ty tři měsíce s nimi zvladnul, s tím ze bych mu posílala peníze…a brala si je každý víkend…moje otázka zní, co mi může udělat, nebo jak nejhůř se zachovat, treba mi je i soudně nechat vzít.. nevím…jediný co vím je, že o ně nechci přijít ale taky musím z něčeho platit nájem a jídlo. pripadam si jako myš zahnana v koute :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102541
26.2.22 15:44

No, nejjednodušší pro nej je poslat te s tim do haje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
26.2.22 15:52

Proc by ti je mel brat?
Jednou je to rodic, tak by mel maknout on, pokud ty nemuzes.
Normalne ho o to pozadej. (Horsi je, ze kdyz rekne „ne“, tak ho nikdo nedonuti.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12248
26.2.22 16:02

Když máte střídavou péči, proč nemůžeš mít dvousmenny provoz? Vozis a vyzvedavas, i když se má starat otec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35164
26.2.22 16:17
@Anonymní píše:
Zdravím, dlouho jsem tu nic nedávala, ale zkusím si nechat poradit.
S manzelem uz 3 roky nežiju, máme tři děti a soudně danou stridavou péči po týdnu. Do teď jsem to zvládala sama bez nějakého potencionálního přítele..platím sama nájem, měla jsem praci kterou už ale nemám a nic dalšího na ranní směnu tu není..Dvousměnný provoz nemuzu mít protože dávám deti do skoly a školky a taky je sama vyzvedavam.. naskytla se mi možnost dělat vedoucí jedné prodejny kde bych si mohla hodiny přizpůsobovat tak jak potřebuji kvůli dětem…problém je že je tam tři měsíční školení mimo domov s návraty pouze o vikendu. Chtela bych mu navrhnout jestli by to ty tři měsíce s nimi zvladnul, s tím ze bych mu posílala peníze…a brala si je každý víkend…moje otázka zní, co mi může udělat, nebo jak nejhůř se zachovat, treba mi je i soudně nechat vzít.. nevím…jediný co vím je, že o ně nechci přijít ale taky musím z něčeho platit nájem a jídlo. pripadam si jako myš zahnana v koute :,(

Proč nemůžeš mít dvousměnný provoz? Když máš děti, tak na ráno, a když jsou u otce, tak odpolední? Zeptej se ex, co on na ty tři mesíce, třeba ti vyjde vstříc, třeba ne. Uvidíš no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
26.2.22 16:18
@jita22 píše:
Když máte střídavou péči, proč nemůžeš mít dvousmenny provoz? Vozis a vyzvedavas, i když se má starat otec?

Ten týden co mam deti nemuzu mít odpoledni, neměl by je kdo vyzvedávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12248
26.2.22 16:20
@terisek18 píše:
Ten týden co mam deti nemuzu mít odpoledni, neměl by je kdo vyzvedávat

No, tak bys měla ranní, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4161
26.2.22 16:25

On je jako nakej blazen nebo proc by ti mel chtit brat deti kvuli skoleni za ucelem zvyseni tve kvalifikace? Kdyz budes lezet ve spitale tak ti taky seberou deti ze se nestaras? To snad jsou normalni zivotni situace co normalni lidi resej ne? Jsou tobtri mesice ne tri roky. Moc nechapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11284
26.2.22 16:28
@jita22 píše:

Tak třeba nejde, aby měla celý týden ranní, protože pak třeba někdo jiný by musel mít celý týden odpolední a ten druhý mít střídavou péči asi nebude.

Jinak snažila bych si najít práci jen na ranní, jinou, než tu, která vyžaduje tři měsíce zaučení mimo domov. To je dost masakr. Co to je za chvíli odchod, že to vyžaduje tak šílené zaučování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66446
26.2.22 16:31
@Fazulina píše:
Tak třeba nejde, aby měla celý týden ranní, protože pak třeba někdo jiný by musel mít celý týden odpolední a ten druhý mít střídavou péči asi nebude.Jinak snažila bych si najít práci jen na ranní, jinou, než tu, která vyžaduje tři měsíce zaučení mimo domov. To je dost masakr. Co to je za chvíli odchod, že to vyžaduje tak šílené zaučování?

tak u nás se většinou ve fabrikách střídají směny po týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
26.2.22 16:34
@jita22 píše:

Ani takovou práci jsem nenašla.. většinou jsou ty směny nepravidelně a vyjít vstříc mi nikde nechteli :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
26.2.22 16:35

@j.a.n.i1 bohužel.. to nejspíš udělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25511
26.2.22 16:36

Tenhle legitimní normální důvod by opravdu měl ex pochopit a pro žádný soud by toto nebylo důvodem ke zrušení střídavky a svěření dětí do péče otce dětí… bojíš se zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
26.2.22 16:39
@tini píše:
On je jako nakej blazen nebo proc by ti mel chtit brat deti kvuli skoleni za ucelem zvyseni tve kvalifikace? Kdyz budes lezet ve spitale tak ti taky seberou deti ze se nestaras? To snad jsou normalni zivotni situace co normalni lidi resej ne? Jsou tobtri mesice ne tri roky. Moc nechapu

No zkusím to..navrhnu mu to, ale on to neodsouhlasi..uz jen kvůli tomu že bude chtít abych to finančně nezvladala a vrátila se k němu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102541
26.2.22 16:39
@Lucy75 píše:
Tenhle legitimní normální důvod by opravdu měl ex pochopit a pro žádný soud by toto nebylo důvodem ke zrušení střídavky a svěření dětí do péče otce dětí… bojíš se zbytečně.

Tak na zrušení stridavky to nebude, nicméně na sruhou stranu, nic nedonuti otce, aby ji vysel vstric.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna