Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě se to taky stávalo hlavně když mi přihlašovaci okenko vyskočilo v prostředku obrazovky a bylo větši jak to normálni,tam se prostě přihlasit nešlo,tak jsem vždycky znovu klikla na diskusni forum dokud nevyskočilo menši přihlašovaci okenko v leve časti,tam už jsem se přihlasila v pohodě.Snad vam to pomuže.
Moniko aspoň vím, že v tom nejsem sama:-)))
Mišáčku nejde to ani z jednoho přihlašovacího okna, zkoušela jsem to několikrát:-((((.
Máme uzamčenou diskuzi, takže se k holkám nedostanu…jdu aspoň napsat sms.
Díky za rady všem petra.k
Ahoj, no mně od tohoto problému pomohla Lesina
- poslala mi znova přihlašovací údaje ![]()
Ahoj Lesi,
jak to se mnou vypadá???
Díky petra.k z ledna 2008
Ahojky, chci poradit těm co mají, nebo budou mít stejný problém s přihlášením jako já, že to bylo prohlížečem, v exploreru se stále nepřihlásím, s modzilou bez problému.
Snad to někomu pomůže.Petra
Ahoj,
nemůžu se přihlásit pod „starým“ nickem, nevím kde dělám chybu
na koho se mám obrátit?
díky předem za radu ![]()
Adittu píše:
Ahoj,nemůžu se přihlásit pod „starým“ nickem, nevím kde dělám chybuna koho se mám obrátit?
díky předem za radu
Adittu, zkus si prosím vytvořit nové heslo zde: https://www.emimino.cz/poslat-heslo/
Je potreba tam zadat e-mail, ktery jsi zadala pri prvni registraci a na nej ti prijde heslo nove. S tim se pak prihlas a heslo si pak muzes zmenit v nastaveni.
Prosím všechny další technické problémy hlaste sem: https://www.emimino.cz/…inocz-34014/
Dobry den, nemuzu se na pocitaci prihlasit na emimi abych mohla pridat nove fotky:( pise mi to ze uzivatel ani heslo neexistuje:( ale na ipadu se prihlasim bez problemu ale zase nepridam fotky:(
Zkus napsat SZ profilu admin, pokud jsi si jistá, že zadáváš správně heslo, žádný caps lock, a podobně ![]()
Janichka píše:
Dobry den, nemuzu se na pocitaci prihlasit na emimi abych mohla pridat nove fotky:( pise mi to ze uzivatel ani heslo neexistuje:( ale na ipadu se prihlasim bez problemu ale zase nepridam fotky:(
Poslala jsem Ti email s novým heslem.
Tereza
Ahojky, nemůžu se přihlásit na svůj účet, už jsem vymazala cookies, historii, restartovala.Nevím co dál.Pomozte!!!
děkuju za radu petra.k z ledna 2008