Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím, chci se zeptat je možné vrátit celé nerozbalené balení antikoncepce do lékárny a dostat peníze zpět???
Nevyhovuje mi a chci si požádat o jinou
@lujziana to by mi taky zajímalo - mám tu celé balení minisistonu - jen jsem ho stihla vyzvenout a pak zjistit, že jsem těhotná. Pokaždé, jak jdu k dr nebo do lékárny se chci zeptat a pokaždé na to zapomenu
![]()
@martina.se mě minule přítel vyzvedával recept a sestra akční napsala balení hned 2×!!! Jedině zavolat do lékárny???
Lékárna to zpět přijmout nesmí, protože ručí za správné uchovávání léku a nikdo neví, kde to doma skladuješ.
Ahoj, lekarna zpet leky brat nesmi. Takze nevezmou vam to zpet:-(
@lujziana píše:
@martina.se mě minule přítel vyzvedával recept a sestra akční napsala balení hned 2×!!! Jedině zavolat do lékárny???
@Fíková píše:
Lékárna to zpět přijmout nesmí, protože ručí za správné uchovávání léku a nikdo neví, kde to doma skladuješ.
jsem si to myslela.. blbý je, že než se dostanu k užívání, tak to bude dávno po expiraci
jsem zas byla aktivní, no.. když mi chlap říkal, že jsem těhotná, tak jsem mu nevěřila ![]()
Jedině sehnat si někoho v okolí, kdo bere stejnou antikoncepci a prodat to. (to se teda taky správně nesmí, ale kdo by to kontroloval
)
@Fíková nikdo v okoli tuhle nebere
tady bych ji asi nemohla nabidnout???
(Foxinette)
Příspěvek upraven 28.03.14 v 07:33
Ja bych ji nechala u gyndr. Tam by mi to umeli preprodat.
Lekarny jsou pekne vycurane. Kdyz jsme meli partydenni miminko, tak jsem manzela poslala pro biofenyklovy caj. Jen fenykl a nic dalsiho. Krava lekarnice mu vnutila granulovany caj plny chemickych slozek vcetne cukru za 150 kc a zpet to samozrejme druhy den nevzala ![]()
@hartiepa no jasný, zkoušej lidem nacpat co se dá!!! Hlavně to nejdražší, to znam ![]()
Já bych jí taky dala gyndaři, on to rozdá
Ale peněz se asi nedočkáš ![]()
@Hadí ocásek no jo, ale podle mě ani gyndař toto oficiálně nesmí. Já jsem se takhle ptala u nás, protože mi zbyla 2 plata a sestra to odmítla.