Pityriasis versicolor

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1032
27.3.14 19:59

Pityriasis versicolor

Ahoj, máte někdo zkušenost s tímto kožním onemocněním??Budu ráda za jakékoli informace, co Vám pomohlo ji vyléčit atd..Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10
10.8.14 10:15

Léčba pityriasis versicolor

Dobrý den přeji, pokud si necháte zhotovit v lékárně tyto roztoky - pityriasis versicolor se zaručeně zbavíte. Mě dal tento recepis přítel z Itálie. Nechte si udělat 1. THIOSÍRAN SODNÝ 20% in acqua a 2. ACIDUM TARTARICUM 5% in acqua. Potřete si napadenou kůži první roztokem č. 1 a po cca hodině roztokem č. 2 a nechte působit přes noc. Ráno se umyjte a na noc znovu aplikujte roztok č. 1 a cca hodinu poté roztok č. 2. Budete dost cítit sírou, tak proto je nejlépe volit tuto léčbu na noc. Neboť v práci by to bylo dost cítit. Do týdne máte problémy pryč. Pokud máte nemoc rozvinutější tak do 14 dnů. Mě i mému otci to 100% pomohlo. Za oba roztoky v lékárně zaplatíte celkem cca 350 Kč. Opravdu tuto léčbu garantuji svým vyléčením!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
17.8.14 09:13

Moc děkuji za radu, dosud nikdy nikdo konkrétně neporadil, určitě to zkusím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
19.8.14 20:56

@hanulka dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda jste zkoušela daný roztok a zda pomohl. děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
20.8.14 13:12

Teprve ho mám objednaný v lékárně, jakmile vyzkouším, napíšu sem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
28.8.14 12:13

Tak opravdu to zabírá, mažu se týden a skoro vše je pryč, zatím je to tak o 85 % lepší, určitě doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
28.8.14 20:35

@hanulka děkuji za info. Takže jste přišla do lékárny a nechala si roztoky udělat? Nemusel být recept od lékaře?
Mám 4 měsíční miminko, je vhodné se tím mazat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
28.8.14 20:39

@hanulka ještě jsem se ctěla zeptat, pigment se vám vrátil nebo jak vypadá zdravá kůže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
28.8.14 21:46

Vedlejší účinky

Nemáte prosím informace o vedlejších účincích? Je potřeba udělat pauzu mezi léčbou kortikoidy a doporučenými mastmi? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
29.8.14 13:02

Kůže je zdravá..roztoky mi udělali v lékarně a bohužel s miminkem zkušenost nemám..já mám už malinko větší děti, nevím, zda to nemá vliv třeba na kojení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
30.8.14 16:29

Tehotenstvi

Dobry den, nevite, zda se roztok muze mazat v tehotenstvi? Diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.9.14 10:39

Roztoky jsem sehnala az ve ctvrte lekarne, aplikuji zatím týden, nepoznám zda se to lepší nebo ne, kuze mi prisla celkem zdrava i predtim, možná jen víc šupinatěla po poškrábání. Fleky zatím zůstávají, předpokládám, že pokud bych se ted sla opalovat a bylo by to uz v poradku tak by se fleky mely opalit. Zatim mažu dál tak uvidíme.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.14 10:47

Ja jsem sla zatim jen do lekarny dr maxe a tam mi to nedali, pry musim mit recept

• Citovat
  • Upravit
2
22.9.14 11:37

To mi taky v jedné lékárně řekli, sehnala jsem je pak v nemocniční lékárně bez receptu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.14 22:54

Dobrý večer,
nechala jsem si taky výše zmíněné roztoky namíchat…ozvěte se, ty, které jste s léčbou dál…Opravdu se fleky - barevné rozdíly ztratí? Nebo jak poznám, že to pomáhá? Díky Katka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí