Pityriasis versicolor

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
397
19.10.15 10:43

Já jsem měla předepsané solárko od kožní doktorky - platí to pojišťovna pod názvem fototerapie. Postupně mi přidávali dávky a opálená jsem byla jak od moře. Ale trvá to dlouho a musí se chodit pravidelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
23.10.15 19:44
@mentiik píše:
Vážně? To by mě nenapadlo.. Jak už jsem psala, bylo mi řečeno, ze zmizí, az se to opálí.. A to je v zimě tak moc pravděpodobné..

Haha :lol: Jak je to s opálením, to fakt nevím, možná by se to mohlo zkusit osmažit na pánvičce :mrgreen: Ne, vážně, já zkusím změnit jídelníček, mám to už asi 8 roků a pořád se to vrací. A mám to stále, i v létě, doktorka furt, že to souvisí s pocením, ale každý se přece potí a nemusí to mít. Osobně nevěřím, že se to dá vyléčit zevně. Buď to zmizí samo nebo se musí něco změnit uvnitř organismu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
28.10.15 10:25

Také se toho nemůžu zbavit :(.Nemůžu sehnat ty roztoky. Neposlal by mi je někdo? Nějaké další zkušenosti jak to zabira :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
28.10.15 10:38

propolis

Ty vodicky jsem nezkousela, takze nevim. Ale napadlo me, ze by se mohl zkusit propolis, ma antimykoticke ucinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
28.10.15 11:04

Dekuji za radu. Nevim, zda by to pomohlo. Používám mediket versi a už nezabira :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
28.10.15 11:08

Teď se to dost zhoršilo. Mám bílé i červené skvrnky a už to i svedi, což před tím nesvedilo :,(.Ještě ke všemu kojím, tak nevim co mužů zkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
28.10.15 12:50

mediket

@smudlik1980 píše:
Dekuji za radu. Nevim, zda by to pomohlo. Používám mediket versi a už nezabira :,(

Jo, ten mediket mam taky. Krome toho, ze je strasne drahej, tak neni k nicemu. Dopotrebuju ho a koncim s nim. Koupila jsem si ve zdrave vyzive materidouskove mydlo s propolisem. Radsi se budu myt tim. Ale bacha, na propolis muze byt alergie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
28.10.15 22:33

Vyzkousejte sampon Nizoral a tim se myjte cca 14 dnu. Vzdy nechte chvili pusobit, pak smyjte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
29.10.15 07:06

Nizoral

Ten Nizoral mě nenapadl. Ale mohlo by to pomoct, rozhodně to stojí za vyzkoušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
29.10.15 09:08
@roomci píše:
Vyzkousejte sampon Nizoral a tim se myjte cca 14 dnu. Vzdy nechte chvili pusobit, pak smyjte.

Mýt celé tělo? A pomohlo to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
29.10.15 11:32

@smudlik1980 ano pomohlo to me i bratrovi. Myla jsem jen postizena mista. Toto je chronicke onemocneni, muze se zase vratit, to nepopiram, ale toto mi opravdu pomohlo.
Myla jsem se tim vloni po lete, celou zimu netrpelive cekala na prvni slunecni paprsky, zda fleky zase vylezou a ono nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
29.10.15 16:30

@roomci Zkusim,ale on je také drahy a oproti mediketu je ho málo, pouze 100ml, to na moc dlouho nevystačí, ne? Měla jste bile flíčky? Uplne zmizeli až po novém opylení, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
29.10.15 20:34

@smudlik1980 staci na umyti malinka trosicka. Ja mela par bilych flicku na ramenou. Myla jsem se s tim asi mesic 2× denne ( takze casteji nez je vlastne potreba) a mam ho skoro plny. Fakt staci jen malinko… A ja v tomto pripade penize nejak neresila, chtela jsem se toho zbavit. Flicky nebyly videt uz v zime, jak slezlo opaleni. Na plesy jsem uz chodila v satech s odhalenymi zady :-) ale cekala jsem, co to udela v lete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
30.10.15 09:44

@roomci já bych peníze také netěšila, ale teď jsem na rodicaku, což je peněz málo a už jsem do toho nastrkala plno peněz a bohužel bez úspěchu. Teď jsem si koupila exoderil, ale prodávají jen 15g a je to tak na týden mazání. Zkusim ten nizoral.Ten mediket kupují 200 ml a na moc dlouho nevydrzi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
30.10.15 09:46

@roomci A pění ten nizoral?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie