Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Včera jsem si vyzvedla roztoky pro kamarádku(acidum tartaricum 5% 200g) a (thiosíran sodný 20%) v nemocniční lékárně ve Zlíně http://www.kntb.cz/lekarna. Cena 334 Kč celkem. Takže není problém s výrobou roztoků v lékárně, ale musí to být lékárna v rámci nemocnice! Výroba trvala 1 den.
Já to měla z lékárny ne v nemocnici, naše městská, žádná Dr. Max ani Benu, a měla jsem je oba zadarmo.
Dobrý den, trápí mě stejný problém, již řadu let trpím Pityriasis versicolor, kožní lékařka mi původně psala Lamisil, poté do toho jsem dostávala salicylový líh, bohužel to nepomáhalo, loni jsem opět dostala salicylový líh a doporučení na Mediket, letos po opálení jsem zjistila, že to opět nezabralo, začala jsem shánět zmiňované roztoky a bohužel, odmítli mě jak v nemocniční lékárně v Hradci Králové, tak v Pardubicích a dokonce i v Krčské nemocnici. Tam po mě požadují předpis od lékaře. Lékařka mi to odmítla napsat, že ona je doktorka a ona ví co zabírá, takže jsem naprosto zoufalá. Jediná možnost změnit lékaře. Jinak nevím.
Bavila jsem se o roztocích s primářem kožního oddělení ve Zlíně a sám mi potvrdil, že tyto roztoky zná, předepisovali se cca před 50 lety a zabírali. Že nyní se předepisují předpisy, které nejsou zdaleka tak účinné a nepomůžou trvale. Nejlépe je najít staršího lékaře - ten předpis určitě bez problémů napíše. Jinak ve zlínské nemocniční lékárně mi je dělali před 3 měsíci, ale stálo mne to 334 Kč.
Dobrý den,
zkoukl jsem celou diskuzi a měl bych taky dotaz, nejsem teda ženská ale snad prominete
Pytiriasu mam taky asi 3 roky, větší ložiska mezi lopatkama na zádech, trochu ramenou a poslední dobou i na hrudi, dost sportuju a potím se, četl jsem že to pot rozšiřuje, od kožařky mám napsaný Micetal, aplikuju občas to zmizí občas ne, na netu jsem se ale dočetl že může být tato nemoc reakcí na kortikoidní léčbu, léčím se z lupénky asi 4. rok, a maži se kortikoidy (pouze ve vlasech, trochu na hrudi co 2 - 3 týdny, nemoc mám poměrně dobře pod kontrolou), nemá s tím někdo prosím zkušenosti? protože mi příjde, jakoby se to po aplikaci kortikoidů rozlízalo, moc díky Ondra
Dobrý večer, také jsem si prošla tímhle nevzhledným onemocněním. Po porodu se mi flíčky objevily téměř na celém těle, vyzkoušela jsem na doporučení kožní lékařky snad vše, bohuzel nic mi nezabralo. Byla jsem z toho nešťastná, až jednoho dne mi kamarádka řekla ať vyzkouším přírodní produkty jedné kanadské společnosti, že by mi měly pomoct. Tak jsem vyzkoušela a už po 14 dnech jsem viděla výsledky, byla jsem z toho v šoku. Tato nemoc není nemoc kůže, na kůži je pouze vidět, že je v těle něco špatně. Kdyby měl někdo zájem o info o produktech a které firmy se to týka, tak můžu poslat na e-mail, ať tady není reklama. Jinak všem přeji rychlého se zbavení flíčků jakýmkoliv, mu příjemným, způsobem.
Jana
Dobrý den Jani, pokud byste byla tak hodná, mohla bych Vás poprosit o zaslání info ke kanadským produktům na e-mail sicnerova@seznam? Velice děkuji a pěkný den.
Jana
Dobrý den, byl by někdo, komu byly roztoky v lékárně namíchány ochoten je koupit a zaslat poštou. Popřípadě říct, v které z lékáren v Olomouci, Havířově nebo okolí byli ochotni roztok namíchat bez receptu. Děkuji
Já jsem sla normálně do lékarny a dala mi Terbistad… male baleni za 90 kč a zabral hned, fleky nemam. Zkuste
Mně to kožní doktorka vyléčila Clotrimazolem sprayem, ale musela jsem si ho opravdu 2× denně aplikovat i na krk a vypotřebovala jsem 2 balení. Jako prevenci používám sírové mýdlo.
Mám přebytek thírosan sodný pentahydrát v krystalickém prášku i kyselina vinná, oboje zakoupeno pro výrobu roztoku přes kamaráda chemika.
SZ
Super, měla bych zájem, můžete mi napsat více na mail. jitka. rittmannova@seznam.cz
Děkuji.
Rittmannová
Dobrý den, mohla bych Vás také požádat o informaci k přírodním produktům, které by mohly pomoci k odstranění kožního onemocnění? info prosím ***@seznam.cz, děkuji moc.
Dobrý den, mohu také poprosit bližší info ke Kanadským produktům? můj mail je *****.Děkuji.
Manžel a jeho bratr mají s touto kožní plísní problémy od 18let, prý to vzniklo, když tchýně jako svadlena pracovala nejakou látkou obarvenou nejakou hnusnou barvou, po té skončila v nemocnici, kluci to pak chytli v 18letech a jejich sestra ne.Ted se nasi dceri objevilo par stejnych flicku uz ve 13letech. Kožní rekla, ze to je z poceni, mokre pokozky a tyhle zarodky plisne mame na sobe vsichni, zalezi jak je kdo k tomu vic nachylny.Take predepsala Miracel a doporucila sprch.gel na tyhle fleky.Ale chci, aby se uz toho oba zbavili. Manzel to ma od mladi celou dobu, v létě to strika, po opaleni to trosku ztmavne a neni to tolik videt, ale…problem se nevyresil. A chci se pokusit to vylecit uz nadobro.Ted se jeste dva fleky objevily u krku a u pupiku 9mesicni dcerce…???Tak tedy, kde je pravda. Myslim si taky, ze je problem nekde v tele ne na tele. Dekuki za pripadne rady a preji brzké uzdravení. Lenka
edit admin - odstraněna kontaktní adresa
Dobrý den, mohla bych Vás také poprosit o informace o přírodních produktech, jak tuto nemoc vyřešit? E-mailová adresa****Děkuji moc.
edit admin - odstraněna kontaktní adresa