Pityriasis versicolor

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
4.11.14 13:05

Pityriasis versicolor

Ty roztoky opravdu dělají jen v nemocničních lékárnách, v obyčejných to nedostanete. Mě se opravdu kůže vrátila do normálního stavu. Žádné fleky bez pigmentace mi nezústali. Nebojte se moji radu vyzkoušet. Pomohla mě i mému otci! Nevím proč to lékaři u nás tímto způsobem také neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.14 22:52

Pytiriasis versicolor

Ahoj holky, mate jeste nektera zkusenost s temi roztoky? Nebo nejakou zarucenou lecbu, po ktere se fleku zbavim? Zatim mazu Lamysilem, ale vysledek bez uspechu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.14 11:37

No, já jsem mazala těmi popsanými roztoky asi 14 dní a teď jsem začala chodit na solárko, abych zjistila, zda jsem vyléčená. Moje zkušenost s touto nemocí je, že i když jsi vyléčena, tak fleky zůstává a je nutné je přeopálit. Jde o to, že jako nemocná se v daným místech, kde jsou fleky neopaluješ, proto ten rozdíl barev.
Dám vědět, zda jak to bude vypadat po opálení. Držím palce. Katka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.12.14 22:45

Tak jak dopadlo opalování? Jsou fleky fuč? Já už s tím bojuji roky a nikdy nic nezabralo nebo se to vždy vrátilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.15 15:42

Máte někdo zkušenost s tím, že Vám to namíchali? mě to nikde nechtějí dát, nebyl by někdo tak hodný a neobjednal mi to? zaplatila bych předem na účet, někomu spolehlivému + poštovné.. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.8.15 08:20

Ahoj Šárko, v nemocničních lékárnách ti to určitě namíchají. Nevím odkud jsi, ale mě to míchali ve Zlínské nemocniční lékárně například. Platila jsem cca 300 Kč za oba roztoky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.9.15 15:54

Fleky

Dobrý den, na tuto radu si jdu zítra pro roztoky. Nevěděla jsem, kolik si toho mám nechat udělat a tak jsem si nechala udělat od kazdeho půl litru. Tak se chci zeptat, zda mi to bude stacit. Pred lety, když mi dali litrovku nejakeho sajrajtu, tak za chvili byl pryc. Kolik jste toho mela Vy? Děkuji za odpověď Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.9.15 08:23

Stačí 2 dcl

Stačí 2 dcl od každé vodičky a ještě vám zbyde. Přeji brzké uzdravení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.9.15 09:05

sannyna

Děkuji moc za odpověď. Tak to se asi finančně prohnu. No, nic není zadarmo :) Alespon budu mít do foroty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.10.15 16:56

Tak jsem se neprohla :)

Tak mě to naméchali ve Vinohradské lékárně a obě půllitrovky mě vyšli i s dýžkem na 300 :) 3 týden se patlám a je vidět výsledek :) Ještě jednou díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
7.10.15 08:21

To jsem ráda!

Jsem ráda, určitě se toho zbavíte!
Jen pozor, zda tuto kožní nemoc nemá někdo v rodině, je třeba velmi dbát na oddělení ručníků atd., neboť pokud jste ve stejné domácnosti hrozí, že se to bude vracet, ale po přetřítí tinkturami se to opět ztratí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
18.10.15 12:31

skepse

No, já nevím. Věřím sice, že fleky po používání těch roztoků zmizí, ale moje zkušenost je, že se tato nemoc vždycky znovu vrátí. Myslím, že ji způsobuje něco uvnitř organismu. Mazala jsem Pevarylem a zmizelo to, ale zase se to vrátilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.10.15 23:20

Dobrý večer,
mám tuto nemoc poprvé a tak mě zajímá, jak poznáte, že je nemoc fuč? :D Doktorka mi řekla, že se to ztratí až se to opálí nebo vybledne, což je mi nic neřekne, protože se v zimě asi těžko opálim a zas tak rychle neblednu.. :D
Děkuji moc za případnou odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
19.10.15 04:39

jak poznas

Ze je nemoc pryc poznas, kdyz zmizi ty fleky. To je snad logicke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.10.15 08:46

Vážně? To by mě nenapadlo.. Jak už jsem psala, bylo mi řečeno, ze zmizí, az se to opálí.. A to je v zimě tak moc pravděpodobné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí