Pityriasis versicolor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1147
13.8.17 19:49

Dobrý den, obnovuji diskuzi.
Už asi rok mám tuhle škaredou kožní nemoc a nemůžu se jí zbavit :(
Mám to na rukách, zádech, brichu a začíná se to rozlézat i na nohy :roll: :,(
Poradili byste mi prosím, co zabírá a co je vůbec příčina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
14.8.17 08:33

Pityriasis versicolor

Za tuto kožní nemoc může PH Vaší kůže, které je náchylné k této plísni. To mi sdělil i lékař. Ty roztoky, které vám udělají v kterékoliv nemocniční lékárně, nebo vám je napíše i lékař mi OPRAVDU pomohly. Je důležité i dodržovat oddělené ručníky atd., neboť je možné, že vaše Ph kůže náchylné k této nemoci sdědili i děti. Já to mám po svém otci, ale už to NEMÁM :-). Věřte mi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.3.18 12:01

Mohl by mi někdo nechat namíchat ty roztoky a nechat zaslat nemohu je nikde u nás sehnat. mockrát děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
7.3.18 14:11

Mě pomohl nakonec Nizoral šampon. Zmizelo to.Diky bohu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
11.9.18 17:14

ahoj , myslíte si že je to Pityriasis versicolor ? začalo to jednim malym fličkem v době kdy jsem chodila do solarka a ted mam z toho takovou mapu .na sluníčku to zčervena a pak vyleze bíla mapa .. micetal nepomaha a clotrimayol mi zabral na jedne ruce ale ted když jsem to přestala mazat tak se to vrací a na druhe ruce už mam takove mapy. jsem z toho nešťastna :( kuži už mam celkově naplou , a kožni mi nedokaže poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
27.9.18 02:34
@sanyna píše:
Za tuto kožní nemoc může PH Vaší kůže, které je náchylné k této plísni. To mi sdělil i lékař. Ty roztoky, které vám udělají v kterékoliv nemocniční lékárně, nebo vám je napíše i lékař mi OPRAVDU pomohly. Je důležité i dodržovat oddělené ručníky atd., neboť je možné, že vaše Ph kůže náchylné k této nemoci sdědili i děti. Já to mám po svém otci, ale už to NEMÁM :-). Věřte mi!

Dobry den, chtěla jsem si nechat roztok udělat, ale všude chtějí jen na předpis. Mohu se zeptat, kde by se to dalo sehnat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.18 14:39
@JankaHebik píše:
Dobrý večer, také jsem si prošla tímhle nevzhledným onemocněním. Po porodu se mi flíčky objevily téměř na celém těle, vyzkoušela jsem na doporučení kožní lékařky snad vše, bohuzel nic mi nezabralo. Byla jsem z toho nešťastná, až jednoho dne mi kamarádka řekla ať vyzkouším přírodní produkty jedné kanadské společnosti, že by mi měly pomoct. Tak jsem vyzkoušela a už po 14 dnech jsem viděla výsledky, byla jsem z toho v šoku. Tato nemoc není nemoc kůže, na kůži je pouze vidět, že je v těle něco špatně. Kdyby měl někdo zájem o info o produktech a které firmy se to týka, tak můžu poslat na e-mail, ať tady není reklama. Jinak všem přeji rychlého se zbavení flíčků jakýmkoliv, mu příjemným, způsobem.
Jana

Dobrý den Jano, mohu vás požádat o informaci kde se dají kanadské kapky sehnat? Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.11.18 13:58

Ahoj Lucie.
Nevím jestli je to právě Pitiriasis versicolor,protože dle studia fotek na internetu by to mělo vypadat trochu jinak. Mám ale naprosto stejné fleky na zádech a ramenou jako Ty. Potýkam se s tím s přestávkami už několik let.Každý na to radí něco jiného.Já v současnosti dostal krémpastu IMAZOL.Zatím žádné velké zlepšení. Ve středu jdu na kontrolu tak uvidím. Pokud jsi to už nějak vyřešila rád se dozvím i o jiných možnostech. S pozdravem Tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.11.18 10:44

Dobrý den, můžete nám prosím napsat, co Vám to pomohlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.11.18 06:38

myslela jsem jaké ty přípravky co píše Lenulátko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.11.18 10:31

Dobrý den,ve ČT jsem byla u Dr, také se mi udělaly bílé flíčky na zádech a hrudniku, napsala mi pevaryl s tím,ze uvidíme,že to bude buď mykóza nebo by to mohlo být i vitiligo,za dva týdny se mám ozvat a dá mi kdyžtak doporučení na kožní. Začínalo to někomu z vás takto? Mám z toho hrůzu,co se z toho vyvrbi…dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.11.18 14:17

Dobrý den Katko.
Mi se to rozjíždí pokaždé od takových malých flíčku.
Minulý týden jsem byl zase na kožním a dostal jsem Micetal Gel a na noc Micetal sprej.
Po týdnu žádné supr zlepšení.Micetal sprej došel tak zítra znovu pro recept. Každopádně je to na dlouho. S pozdravem Tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.11.18 19:16

Tak to mám radost :,( ale moc děkuji za info, ještě se zkusím poptat v lékárně na ty roztoky, protože než mě kožní objedná,tak to bude na dlouho,tak to chci řešit co nejdříve,než budu flekata celá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
18.1.19 14:31

Po marném snažení s Micetalem a ještě jedním gelem, který pak už nepomáhal, jsem zkusila Nizoral šampon, myla jím celé tělo a díky bohu fleky zmizely docela brzy. Jednou za čas se s ním vždy umyjy a zatím v pohodě (klepu :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.2.19 08:04

Mazala jsem roztokama dceru 2 týdny a fleky zmizely úplně. Sebe jsem musela mazat 4 týdny. Rozhodně doporučuji. Už je to dva měsíce po zmizení fleků a jsme obě bez potíží. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí