Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A má kamarádka vymyšlené, za co bude žít? Jen brigády ji asi neuživí. Proč se nevrátí do školy? Bez školy bude mít těžký život. Jinak do 18 je za ní odpovědná matka.
@pikola kamarádka má přítele a on by ji uživí jsou spolu už dlouho a školu si doděla zřejmě dálkově když bude možnost až bude mít peníze protože teď všechny odevzdává mamince a ta ji její vydělané peníze nedá
A jak jsou spolu dlouho, že spolu chodí natajno? Ona se akorát upne na jiný krk, samostatná není. Hlavně ať si nedělají dítě.
@pikola ne dítě určitě nechtějí chodí právě s kamarádem co ho znám poznali se na brigádě kde ona byla a jsou spolu skoro dva roky je to hodný chlap vydělává ani jeden nejsou ty který by brali drogy nebo pili alkohol on si dá max jednou za týden s mým přítel jedno dvě pivka a to je vše.
Ona už dva roky chodí na brigádu? To nechodí dva roky do školy?
@pikola školu ukončila minulý rok a na brigády chodila po škole pomáhat mamince kam chodila ona pracovat.
@pikola chodila do června a od září nechodí už maminka ji řekla že na to nemá peníze ať jde makat
@pikola její starší brácha chodí do práce sice ale on je takový spíše že o všem rozhoduje a maminka skáče jak on piskne včera sem byla i u telefonu kdy ji brácha volal a začal po ní řvát kdy přijede domu vytáhla sem ji do zoo že doma musí uklízet že on jde do práce a potřebuje si odpočinout že brzo vstává maminka má samé exekuce no nemá to jednoduché holka
Pokud je to tak strašné, může požádat o zplnoletneni. Nebo uz do dubna vydržet. A pak to chce stálou práci a nespoléhat pouze na přítele, co dnes je, ale zítra být nemusí.
No ja odchazela v 17 a problem nebyl… ale je fakt, ze mamka me „nepohresovala“, tzn.vedela ze ziju a jsem ok a nehlasila nic na policii… jak by se na jeji odchod tvatila mamka? Tam bych mozna zkusila zavolat na policii, jestli by ji dohledavali - ale pokud by vedeli, ze dcera je ok a nechce pouze zit s rodici
Moje neter taky zila se svym klukem od 17, on ji zivil, nez dodelala skolu a taky nebyl problem - ale tam ji to rodice povolili. A jeji mamka bere na dceru nejake pridavky nebo sirotci duchod ?
Prosim anonym nebo smazat
@Anonymní píše:
No ja odchazela v 17 a problem nebyl… ale je fakt, ze mamka me „nepohresovala“, tzn.vedela ze ziju a jsem ok a nehlasila nic na policii… jak by se na jeji odchod tvatila mamka? Tam bych mozna zkusila zavolat na policii, jestli by ji dohledavali - ale pokud by vedeli, ze dcera je ok a nechce pouze zit s rodiciMoje neter taky zila se svym klukem od 17, on ji zivil, nez dodelala skolu a taky nebyl problem - ale tam ji to rodice povolili. A jeji mamka bere na dceru nejake pridavky nebo sirotci duchod ?
Prosim anonym nebo smazat
To pravé nevím jestli na ni něco pobírá já ji říkala že asi se nic jiného nedá dělat jen vydržet do dubna než ji bude 18 že bohužel to jinak nepůjde její maminka by byla schopna volat na policii už včera jen když ji napsala proc je na ní taková že nebere drogy ani nepije že kdyby dělala něco špatného nedivi se ale proč je taková tak ji pak jen na to odepsala ať už ji tohle nepíše že si kvůli ní musela vzít prášek ![]()
Ahojky holky není to můj případ ale mám kamarádku je sice mladší jak já ale až v dubnu ji bude 18. Bohužel už nestuduje musela to přerušit protože maminka na to neměla peníze. Ale pořád mě píše jak by chtěla odejít její maminka je sama tatínek umřel a má staršího bráchu jenze u nich je problém že maminka poslouchá kamarádky bráchu co řekne ona udělá rozkazuje i me kamarádce nemůže nikam chodit ani za kamarádkami má povolenou jen jednu kamarádku nesmí mít kluka nic. Na nejvíc ji mamka pustí ke mě protože ví že mám dceru už a u mě být může a má na tajno chlapa takže je kreju holka chodí na brigády a musí je všechny dávat mamince takže pro sebe nemá vůbec nic pokud si něco na tajno nevezme ale chtěla by odejít od mamky říkala sem ji ať počká až ji bude 18 že dřív to asi nepůjde. Ale když nechodí do školy a má brigády není nějaká možnost že by mohla odejít aniž by to byl problém?