Neobstrukční azospermie

1
14.11.23 21:19

Neobstrukční azospermie

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zdali zde nenajdu někoho s podobnou diagnózou. Manželovi byla indikována neobstrukční azospermie. Podstoupil i operaci TESE a nic se nenašlo. Máme za sebou i návštěvy u androloga, ovšem ani hormonální léčba dle vysokého FSH není možná. Ze zoufalosti zde rozhazuji sítě, zda nemá někdo podobné trápení a i přes všechno se u něj povedl zázrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
16.11.23 11:04

Ahoj, před pár lety měl můj manžel stejnou diagnózu. Podstoupil Mesa/Tese, nic se nenašlo… A taky se nic nezměnilo… Rozhodli jsme se pro dárce. Ze začátku to nebylo vůbec jednoduché… Ale oba jsme miminko moc chtěli, takže jiná možnost nebyla. Ikdyz já pořád doufám, že třeba jednou…

• Citovat
  • Upravit
132
16.11.23 19:27

Tady je jediná možnost dárce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.23 01:18
@Anonymní píše:
Ahoj, před pár lety měl můj manžel stejnou diagnózu. Podstoupil Mesa/Tese, nic se nenašlo… A taky se nic nezměnilo… Rozhodli jsme se pro dárce. Ze začátku to nebylo vůbec jednoduché… Ale oba jsme miminko moc chtěli, takže jiná možnost nebyla. Ikdyz já pořád doufám, že třeba jednou…

Ja jsem tet nedavno pomohla 5 ti lidem mit dite kdyz jim IVF nepomohlo, a hledam jeste par kdo by mi veril, zmnenil co jedi a jen s par jidelnimi, a telesnymi zmnenami by jim to vyslo. Cekam na zpet jen par slov ktere pak pridam do me knihy. Je ale treba aby manzel i manzelka byly zvedavi to zkusit ( sorry pisu na anglickym pocitaci nemam hacky a carky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1594
18.11.23 10:21

"@Tereza61 Ahoj u nás Azoospermie klinefelteruv syndrom nebo tak něco.. Bohužel pouze dárce spermie nejsou taky žádné.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
19.11.23 05:16

neobstrukcna azoospermia

Manzel mal vysoke fsh a testosteron v norme ale na dolnej hranici - na jeho vek nizky. Presne na hranici normy. Podstupil 15 mesiacov liecby na zdvihnutie testosteronu, uvidime o mesiac na microtese.
TESE sme vobec nechceli, je to len vzorka z jednej malej casti semennikov a v inej casti sa spermie mozu tvorit… v zahranici sa tese casto ani neodporuca pri azoospermii.
kuknite na fb stranku building families with azoospermia.
cize teoreticky este sanca je. Ale cekove tie sance velke nie su - jedna vec je najst spermie, druha vytvorit embrya, ktore budu zdrave… a este k tomu vseobecne KET ma uspesnost 50%…
My sme ok s darcovskym programom. Ale chceli sme to skusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1594
19.11.23 06:33

My jsme ani na tese nešly.. vzhledem ke genetické vadě jsme ani nechtěli riskovat i genetik říkal že by do toho nešel.. my jsme s dárcem taky ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí