Neocate pro kojence

16
19.6.18 10:48

Neocate pro kojence

Ahoj, prosím vás dnes jsem vyzvedla Neocate v lékárně. Na obalu je ale napsáno “pro kojence od 1 roku”. Malý má 7m tak nevím jestli může pít. Máte prosím někdo zkušenosti? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
104
19.6.18 11:10

Ahoj, můj synek ho pil od cca 6 měsíců… Úplně v pohodě. Nenapsali vám ale pro starší děti? Že by byl od roka jsem si vůbec na obalu tenkrát nevšimla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
19.6.18 11:13

Měli jsme Neocate infant 0-12 měsíců. A koukám, že se děla i Neocate Junior a ten je od toho roka..... Zeptala bych se tedy v lékárně, nebo spíše před vyzvednutím zavolala doktorce - předpokládám, že ho máte na recept?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
19.6.18 11:47

@marty5555 ano to máme, včera mi sestra poslala erecept tak to ji ještě zavolám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
19.6.18 11:56
@Nmama píše:
Ahoj, prosím vás dnes jsem vyzvedla Neocate v lékárně. Na obalu je ale napsáno “pro kojence od 1 roku”. Malý má 7m tak nevím jestli může pít. Máte prosím někdo zkušenosti? :?

Buď to spletli v lékárně či byl špatně recept. Podívala jsem se na rozdíl co které obsahuje ve 100 ml, když se udělá dle návodu a 7 měsíčnímu bych ten Junior nedala, pokud by to vyloženě neřekl lékař. Má o dost jiný obsah bílkovin, tuků, energie a hlavně víc než jednou tolik soli. Naopak jsem slyšela, že některým dětem i po roce nechali Infant. Opačně bych se raději zeptala lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
20.6.18 13:57

Tak jsem dnes dostala to spravne od 0-12m :D. Jen zas nevím kolik může denně takhle vypít :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová