Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dnes jsem u syna v ŽK našla že má neomluvených 33 hodin chci se zeptat jaký postih hrozí. případně jak to dál řešit. volala jsem ospod a tak mě řekli, že půjdu před nějakou komisi nemá někdo zkušenost,
@ardnas3 zhoršená známka z chování. to se mu to tam objevilo jen tak, popř nechodíš na schůzky? ![]()
@martina.se píše:
@ardnas3 zhoršená známka z chování. to se mu to tam objevilo jen tak, popř nechodíš na schůzky?
na schůzce jsem nebyla byla jsem s dítětem u lékaře
@ardnas3 píše:
na schůzce jsem nebyla byla jsem s dítětem u lékaře
twl, 7 leté dítě má 33 neomluvených hodin a ty to nevíš? to mi neříkej..
mmchdm, schůzek a konzultací je během roku několik. To Tě ani učitelka nekontaktovala? Z jakého důvodu ty neomluvené má? Jinak kázeňský postih, jako víc se mu stát nemůže..
@ardnas3 píše:
7let
V sedmi letech uz bula? Wow. Kam chodi misto skoly?
Ospod mě právě řekl něco o komisi ale víc ne. S uřčitelkou válčíme od září a snažíme se o přestup na jinnou školu. Jinak má to za absenci v prosinci před vánoci,
@evill píše:
V sedmi letech uz bula? Wow. Kam chodi misto skoly?
Byl doma nemocnej
No, dítěti se asi nic kromě dvojky z chování nestane, ale škola to nejspíš bude hlásit na Správu sociálního zabezpečení, ne? Takže bych se připravila na kontakt od sociální pracovnice…
Za tolik může být i trojka, každopádně se to od 10 neomluvených hodin hlásí na OSPOD. Jak se mu to mohlo povést? Resp. Tobě? Omluvenka má být do 3 dnů, u tak malého dítěte snad víš, kdy chybělo, ne?
@martina.se píše:
twl, 7 leté dítě má 33 neomluvených hodin a ty to nevíš? to mi neříkej..mmchdm, schůzek a konzultací je během roku několik. To Tě ani učitelka nekontaktovala? Z jakého důvodu ty neomluvené má? Jinak kázeňský postih, jako víc se mu stát nemůže..
Vím, že chyběl byl nemocnej spíše mě zaráží že napsala že to je neomluvené. jemu se nic nestane zajímá mě postih pro mne jako matku zda něco hrozí
Tak to bys měla vědět, kde byl, ne? To je cca celý týden absence… To se mi nechce věřit, že by v první/druhé třídě nechodil sám od sebe do školy ![]()
@Mirabe1ka píše:
No, dítěti se asi nic kromě dvojky z chování nestane, ale škola to nejspíš bude hlásit na Správu sociálního zabezpečení, ne? Takže bych se připravila na kontakt od sociální pracovnice…
S tou jsem mluvila ta právě říkala něco o komisi.