Narozeninová oslava u Mcdonalds - zkušenosti

331
3.1.16 17:52

Narozeninová oslava u Mcdonalds - zkušenosti

Ahoj, chystám se udělat narozeninovou oslavu pro syna, 8let. Celkem 5 dětí, spolužáků ze školy. Jedna varianta je uspořádat oslavu někde mimo domov a napadl mě Mcdonalds. Ale nemám s tím vůbec žádnou zkušenost a ani neznám nikoho, kdo by tam oslavu měl. Nevíte, jaký program hosteska připraví? Nejsou už osmiletí, budou to kluci, na takovou oslavu moc starý? Jaký je dort pro oslavence? Mají děti stůl pro sebe a rodiče můžou sedět u kafe někde stranou? Kdo jste tam slavili, byli jste spokojení? Předem díky za podělení se o zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24995
3.1.16 17:55

V dnešní době bio eko matek, které mají potřebu vše zuřivě kontrolovat :-D společenská sebevražda :-) nemůžu ti sice poradit, ale myslím, že McD je blbý nápad. Osmiletí jsou v jaké třídě ve druhé, třetí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.1.16 17:56

@tadama připraví to, co objednáš.. osobně bych do toho nikdy nešla, mc je fuj :D existuje spousta lepších míst :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
3.1.16 17:58

S McDonalds zkušenost nemám a ani po tom netoužím…ale loni jsem byla na oslavě, děti ve věku 5-10 let a rodiče oslavence to udělali na bowlingu, velká místnost a otevírali až večer, takže po domluvě otevřeli dřív jen pro nás, opravdu velká místnost, k dispozici bowling, kulečník a různé další hry a hlavně velký prostor. Jídlo sme dovezli sami a bylo to fakt povedené, děti si to hodně užily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
3.1.16 17:59

@tadama Eko to sice moc není, ale právě proto se to dětem bude líbit ;).

• Citovat
  • Upravit
14637
3.1.16 18:00

Zažila jsem před asi… 16 lety?! Dort hnus, jinak se jedly happymealy, hosteska malovala po obličejích, byla exkurze do mrazáku. Nečekala bych, že se z toho něco změnilo. :nevim: Radši jděte s dětmi na procházku. :mrgreen: A jak píše @debra.morgan – raději bys měla připravit raw vegan dort, jinak tě ostatní maminky pomluví. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
3.1.16 18:04
@debra.morgan píše:
V dnešní době bio eko matek, které mají potřebu vše zuřivě kontrolovat :-D společenská sebevražda :-) nemůžu ti sice poradit, ale myslím, že McD je blbý nápad. Osmiletí jsou v jaké třídě ve druhé, třetí?
:D taky mě nejdřív napadla společenská sebevražda :lol:. Plánuju komorní oslavu s dětma, jejichž maminy znám, a to narychlo. Původně jsem chtěla oslavu udělat doma. Jenže jsem si představila tu kůlničku na dříví, co bych pak dávala do původního stavu. Na druhou stranu - povídat u kafe, zatímco se o děti někdo postará… :dance: - aspoň si myslím, že by měla ta hosteska?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
3.1.16 18:04

Mně tam kdysi dávno nechala udělat Mamka oslavu :mrgreen: dort si upřímně nepamatuji, ale děti šly na exkurzi po te vyrobne, udělaly jsme si svoji zmrzlinu, vzali nas do mrazáku. Místnost byla pekne nazdobena, spousta balonků, konfet. Hrály se společenské a deskové hry, jedlo a pilo :lol:
Nam dětem se to tehdy moc líbilo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65453
3.1.16 18:07

Možná záleží jak ve kterém. Děti si mohly i samy nachystat jídlo, namarkovat ho na kase, o zábavu se stará hosteska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
3.1.16 18:09

Narozeninová oslava v Mekáči? Není lepší nechat v nějaké vyhlášené cukrárně udělat dort a oslavu uspořádat doma?!
Tohle bylo trendy tak v devadesátkách, kdy chodit do mekáče bylo IN. Dnes je to OUT. (Mc Donalds jen a pouze přispěl k tomu že hamburger je vnímaný jako něco podřadného, což samozřejmně není pravda a poctivě udělaný hambáč je lahůdka největší - ale ty v mekáči jaksi nehledeje…) Takže - ŠPATNÝ NÁPAD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
3.1.16 18:12

@IdealMan Ono je potřeba dělat jen věci, které jsou IN :think:?

• Citovat
  • Upravit
3711
3.1.16 18:16
@IdealMan píše:
Narozeninová oslava v Mekáči? Není lepší nechat v nějaké vyhlášené cukrárně udělat dort a oslavu uspořádat doma?!
Tohle bylo trendy tak v devadesátkách, kdy chodit do mekáče bylo IN. Dnes je to OUT. (Mc Donalds jen a pouze přispěl k tomu že hamburger je vnímaný jako něco podřadného, což samozřejmně není pravda a poctivě udělaný hambáč je lahůdka největší - ale ty v mekáči jaksi nehledeje…) Takže - ŠPATNÝ NÁPAD.

Přesně tak. Buď dost nebo nějaké zákusky, případně něco uděat slaného - pizza (i když dnes už je to takové všední). Nebo klidně i ty hranolky, ale doma v troubě.
Tahat takový děcka do mekáče - nebyla bych nadšená, aby tam šlo mé dítě (a to nejsem žádná eko bio vegan raw nebo kdo ví co, nějaký takový přehnanosti neřeším, a le když vidím, jak v sobotu ráno v nákupáku před obědem sedí rodiče s děckama a hranloky a kola je mi zle).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
3.1.16 18:22
@PepiKo píše:
Mně tam kdysi dávno nechala udělat Mamka oslavu :mrgreen: dort si upřímně nepamatuji, ale děti šly na exkurzi po te vyrobne, udělaly jsme si svoji zmrzlinu, vzali nas do mrazáku. Místnost byla pekne nazdobena, spousta balonků, konfet. Hrály se společenské a deskové hry, jedlo a pilo :lol:
Nam dětem se to tehdy moc líbilo :mavam:

děti se určitě v mekáči nestravují denně, takže si myslím, že by to pro ně bylo zpestření. Souhlasím s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
3.1.16 18:30
@renda81 píše:
děti se určitě v mekáči nestravují denně, takže si myslím, že by to pro ně bylo zpestření. Souhlasím s tebou.

No právě. Ani my jsme tam s rodiči nechodili každy den, ani každou sobotu v poledne misto oběda… Já kdybych měla dítě, tak bych mu tam klidně jednou tu oslavu taky dopřála, stejně tak jako kdybych měla dítě, které by tam bylo pozváno… Však z toho mají zážitek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
3.1.16 18:30
@tadama píše:
Ahoj, chystám se udělat narozeninovou oslavu pro syna, 8let. Celkem 5 dětí, spolužáků ze školy. Jedna varianta je uspořádat oslavu někde mimo domov a napadl mě Mcdonalds. Ale nemám s tím vůbec žádnou zkušenost a ani neznám nikoho, kdo by tam oslavu měl. Nevíte, jaký program hosteska připraví? Nejsou už osmiletí, budou to kluci, na takovou oslavu moc starý? Jaký je dort pro oslavence? Mají děti stůl pro sebe a rodiče můžou sedět u kafe někde stranou? Kdo jste tam slavili, byli jste spokojení? Předem díky za podělení se o zkušenosti.

Řeknu to takhle. Děti to budou milovat, rodiče tě naoko odsoudí, v reálu budou rádi, že se jim o děcko někdo postará. Panice lze mírně ubrousit rohy tím, že místo hranolek dáš salát a místo coly juice. Což by teda přinejmenším u té coly bylo vhodné.

Už jsem v McDo oslavu pořádala, děti nadšené, matky jakože ošklíbající se, ale to mi bylo jedno, nešlo totiž přímo o mého potomka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí