Neoprávněná petice

Anonymní
23.6.22 21:34

Neoprávněná petice

EDIT:
Tak jsem to sundala z nástěnky a volala v pátek znovu pronajímateli. Ten mi řekl, že me chápe. Mám vzít videa a napsat email. Že sice budou mit poprvé Odvolání proti stížnosti a pak stížnost, ale bude to lepší. Formulář jsem na doporučení vrátila zpět, aby neproběhla ještě Stížnost na maření stížnosti. Uvidíme, jak to dopadne.

Původní příspěvek:
Dobrý den,
bydlíme v bytovém domě, které vlastní jedna firma jako pronajímatel. Máme psa cca půl roku a víme, že ze začátku štěkal asi týden, ale pořídili jsme kameru, štěkání jsme odnaučili a víme, že je klid. Ale minulý tyden se dole v chodbě objevila stížnost - petice na náš byt, že pes neustále vyje a štěká. Napsala jsem tam na sebe kontakt a informaci, že se o našeho psa nejedná a že jim ukážu i videozáznamy ze celých dní a navíc i štěkání psů přes den a dokonce v noci (v dome jich je asi 20), ale od té doby podpisy přibývají a to, co tam zapisují už hraničí s urážkou. Víme, že pes neštěká podle kamery a i to, že je doma sam max 3 hodiny a to přes poledne, takže jinak jsme nonstop někdo s ním. Pronajímatele jsem už kontaktovala, že si to zapíšou, počkají na tu stížnost a pak bych jim poskytla ty záznamy, že si nemám dělat starosti. Ale už mi začíná vadit ta urážející petice. Lze se nějak bránit? Nemíním totiž dělat obětního beránka veškerému štěkání v domě. Moc děkuji za zkušenosti.

Příspěvek upraven 26.06.22 v 10:53

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35848
23.6.22 21:37

Tak tu petici sundej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24717
23.6.22 21:38

Normálně bych to sundala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
23.6.22 21:51

Sundat ✌🏼

• Citovat
  • Upravit
4928
23.6.22 21:54

Já si neumím představit, že by mě začali sousedi, jak ty říkáš, urážet takhle na nějakém veřejně vystaveném papíře. Vy jste tam nějak zvlášť nepopulární, nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.22 21:58
@MrsNorris píše:
Já si neumím představit, že by mě začali sousedi, jak ty říkáš, urážet takhle na nějakém veřejně vystaveném papíře. Vy jste tam nějak zvlášť nepopulární, nebo co?

Nikoho v baráku neznáme :D jestli jsme postavili dva sousedy z 30 tak je to hodně.
 Z.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.22 21:58
@lucad77 píše:
Normálně bych to sundala.

Tak jste me tak podpořili, že už je to dole :D ODNESU to pronajímateli.

Z.

• Citovat
  • Upravit
53518
23.6.22 22:24
@Anonymní píše:
Dobrý den,
bydlíme v bytovém domě, které vlastní jedna firma jako pronajímatel. Máme psa cca půl roku a víme, že ze začátku štěkal asi týden, ale pořídili jsme kameru, štěkání jsme odnaučili a víme, že je klid. Ale minulý tyden se dole v chodbě objevila stížnost - petice na náš byt, že pes neustále vyje a štěká. Napsala jsem tam na sebe kontakt a informaci, že se o našeho psa nejedná a že jim ukážu i videozáznamy ze celých dní a navíc i štěkání psů přes den a dokonce v noci (v dome jich je asi 20), ale od té doby podpisy přibývají a to, co tam zapisují už hraničí s urážkou. Víme, že pes neštěká podle kamery a i to, že je doma sam max 3 hodiny a to přes poledne, takže jinak jsme nonstop někdo s ním. Pronajímatele jsem už kontaktovala, že si to zapíšou, počkají na tu stížnost a pak bych jim poskytla ty záznamy, že si nemám dělat starosti. Ale už mi začíná vadit ta urážející petice. Lze se nějak bránit? Nemíním totiž dělat obětního beránka veškerému štěkání v domě. Moc děkuji za zkušenosti.

A kamera je v každé místnosti? Já bezpečně podle zvuku poznám, kdy štěká sousedův pes na patře nebo pod námi. Dál nemám šanci to úplně identifikovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.22 07:53
@Russet píše:
A kamera je v každé místnosti? Já bezpečně podle zvuku poznám, kdy štěká sousedův pes na patře nebo pod námi. Dál nemám šanci to úplně identifikovat.

Máme ji v bytě tak, že je vidět do každé místnosti na psa, a v bytě je ticho.

Pokud jde o štěkání na chodbách, to uz natáčíme my mobilem. To na te doma neni moc slyšet.

Z.

• Citovat
  • Upravit
1266
24.6.22 12:30

Kontaktovala bych pronajímatele. Zaprvé, že váš pes neštěká, a zadruhé, že vás někdo takto obtěžuje a pomlouvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný