Jakým přípravkem odblešit kočku

Anonymní
20.6.22 14:06

Jakym pripravkem odblesit kocku

Ahojky, mam k vam prosbu nemate nekdo 100% ucinost odbleseni kocky?? jsme v baraku kde je vice bytu pod nami mame sousedy se psem a dalsi s kockou jak se psem tak s kockou chodi ven… Nase nikoliv jen se obcas stalo ze utekla na chodbu.. vsuchni jsou cisty ale nase domaci kocka mela blechu..🙈 vykoupala sem ji vyzkouseli jsme papitu, obojek vse sme doma vydenzifikováli ale stejne se stane ze sem tam blesku zase ma🙈 mame tedy pred barakem zahradu kam si chodi hrat i nase deti.. jestli je mozny ze neco dotahnou domu :nevim: :nevim: :nevim: spis uz nevim cim ji mam vystrikat aby byla uplne cista mame i pejska no takze qby jsme zachvili doma nemeli blesi trh😂 🙈 neee ted vazne nemate nekdo 100% zkusenost co pomaha??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
42588
20.6.22 14:08

Hlavně si to radši pořádně ověř a použij přípravek opravdu pro kočku, protože vím, že kočka je na chemii háklivější než pes a některé přípravky, co psovi neublíží, jsou pro kočku toxické.

Asi bych to raději řešila s veterinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.22 14:13

@Betty MacDonald jako co ze i tak ji najdu blesku? tam mi moc asi neporadi reknou at koupim neco lepsiho

• Citovat
  • Upravit
9374
20.6.22 14:16

Zajdi na veterinu pro prášek, to pomůže spíš. Jinak to chce nějakou dobu zvýšit hygienu oko zvířátek, to jsem denně vysávala vše, i škrabadlo, pelíšek a ten jsem snad co týden i prala na 60 stupňů. Blechy kladou hodně vajíček a blbě se jich zbavuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42588
20.6.22 14:17
@Anonymní píše:
@Betty MacDonald jako co ze i tak ji najdu blesku? tam mi moc asi neporadi reknou at koupim neco lepsiho

Hlavně ti poradí, co nepoužívat, některé spreje a přípravky jsou pro kočky jedovaté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
20.6.22 14:19

Bravecto, nic jiného ani nechtěj, protože nic jiného vpodstate nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77023
20.6.22 14:20
@Anonymní píše:

tak ti přece poradí, co lepšího máš koupit, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
20.6.22 14:44

@Anelize Přesně. Je to sice celkem pálka, ale je to spolehlivé a dlouhodobé. Je to kapka za krk. Existuje i Bravecto plus - to funguje i na vnitřní parazity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
20.6.22 14:52
@Anonymní píše:
Ahojky, mam k vam prosbu nemate nekdo 100% ucinost odbleseni kocky?? jsme v baraku kde je vice bytu pod nami mame sousedy se psem a dalsi s kockou jak se psem tak s kockou chodi ven… Nase nikoliv jen se obcas stalo ze utekla na chodbu.. vsuchni jsou cisty ale nase domaci kocka mela blechu..🙈 vykoupala sem ji vyzkouseli jsme papitu, obojek vse sme doma vydenzifikováli ale stejne se stane ze sem tam blesku zase ma🙈 mame tedy pred barakem zahradu kam si chodi hrat i nase deti.. jestli je mozny ze neco dotahnou domu :nevim: :nevim: :nevim: spis uz nevim cim ji mam vystrikat aby byla uplne cista mame i pejska no takze qby jsme zachvili doma nemeli blesi trh😂 🙈 neee ted vazne nemate nekdo 100% zkusenost co pomaha??

Zkus obojek Foresto, můžou ho jak psi, tak kočky. Je dražší, ale pomáhá vyhubit všechna stadia blech. Nám zabralo až právě tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
20.6.22 14:59
@Betty MacDonald píše:
Hlavně ti poradí, co nepoužívat, některé spreje a přípravky jsou pro kočky jedovaté.

Přesně, na to bacha. Přikláněla bych se k tabletě, mám to pro psa, je to na široký spektrum parazitů, dávám každý měsíc. Nebo obojek - ten mi přijde asi nejlepší co se týče funkčnosti, ale já nechci, aby můj pes nosil stále obojek, takže tím mám vyřešeno. Svůj obojek nebo postroj nosí jenom na procházce nezbytně nutnou dobu, doma vůbec a na zahradě už tuplem ne.

Edit - finančně vychází foresto obojek a tablety proti parazitům +- stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
20.6.22 15:03

Tablety proti parazitům Bravecto, ty jediné nám pomohly, když jsme si přivezli zablešené kotě a měli jsme těch sviní plný byt i oba psy. Ani kapičky a ani obojky nezabraly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
20.6.22 15:05

K veterináři na injekci, odbleší, odčerví, nejdou na ní klíšťata. Stejně musíš chodit s kočkou každý rok na technickou, tak to neřeš pipetou z lékárny, která nepomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.22 15:06

Zkusila sem ted na rychlo koupit frontline sprej a kdyz ani to nepomuze tak koupime to Bravecto

• Citovat
  • Upravit
18304
20.6.22 15:08

Používat na kočku sprej, netuším jak to u tebe zvládne, ale u nás spreje nejde používat. Nesnáší ten zvuk. Jedině si to nastříkat na ruku a poplat kočky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.22 15:10

@DanielaD u nas zvladla uz i koupani takze sprej nebude problem😄

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat