Vyprázdňování štěňátka

Anonymní
12.6.22 17:30

????

Ahojky, vcera jsem si privezla od,,pofidernich lidi " stenatko pry,.Jorksirka" uvidime co z toho vyroste :D ale jde mi o to ze co jsme doma jeste se nevyprazdnilo, normalne papa nebo spise jedlo trosiku(jestli zmena prostredi) hraje si je cile to vse je v poradku, spis mi i prijde ze melo jeste zustat u maminky a sourozencu ( maminka pry zemrela pri porodu) ale jde videt ze ji hleda.. prvni co bylo tak jsme malickou odcervila.. v tydnu se chystame na veterinu na ockovani jestli to tedy klapne… Ale jde mi o to kadeni jestli je to v poradku nebo?? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15575
12.6.22 18:03

A pije? Jinak ono jestli toho moc nesni tak nema moc co kadit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.22 18:05

@kaja00 pije nebo snazi se trosku ji jeste pomaham.. rikam podle me to jeste neni stenatko na odber… vetsinu casu prospinka coz je pochopitelny je to miminko :srdce:

• Citovat
  • Upravit
15575
12.6.22 18:08

Tak to je dobre, ze pije. Psala jsi, ze je cila to je taky super.
Jinak radeji bych s ni zasla hned zitra pokud se dnes nevykadi. Vylozene urgentni to dle me (ale nejsem expert :mrgreen: ) neni, ale pro jistotu bych zasla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.22 18:39

@kaja00 ano cila je hraji ale vydrzi jen chvilinlu pak odpadne a spi😀 😀 vcera usla u misky s jidlem

• Citovat
  • Upravit
80176
12.6.22 18:56

Můžeš mi nějak, alespoň trošku logicky vysvětlit, proč sis brala od pofidernich lidí předčasné odstavené štěně možná,,jorksiraka "?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majky28
12.6.22 20:16

@inkakřivák tak si predstav ma mila🙈 ze vyslo az na povrch na miste a kdyz mi zacli rikat cim vsim ho krmi vzala sem ho a sla 🙈 asi proto nez aby mu bylo buhvi jak ublizeno proto se snazim dat ho do kupy??

• Citovat
  • Upravit
80176
12.6.22 20:38

No tak jsi pomohla zachránit jednu mnozirnu. To se cení. A za půl roku si tam můžeš jít vyzvednout další štěňata té,,uhynulé" fenky.
Mimochodem, ty si jdeš pro štěně k lidem, se kterými jsi předtím nikdy nemluvila, nevíš, jak staré štěně bereš, nikdy jsi je předtím neviděla? Ideální material

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.22 21:21

@inkakřivák no presne si to vystihla.. diky za tvou radu az jednou si pujdu pro stene necham si je vylustrovat PCR🤭 Muj boze tady se fakt clovek nemuze normalne zeptat aniz by si nekdo nemusel rypnout..

• Citovat
  • Upravit
80176
12.6.22 21:44

No tak normální člověk, pokud si bere od někoho štěně, tak ví aspoň od koho, jak je staré a co to bude. A nebere štěňata mladší osmi týdnů, i kdyby se k němu servírovala sebedojemnejsi Story.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.22 09:42

@inkakřivák och, dekuji za ponauceni.. priste si te vyhledam a necham si poradit🙈 🙈

• Citovat
  • Upravit
80176
13.6.22 09:52

Očividně to potřebuješ. I Voříška bez původu si vezmu leda od lidí, které znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
13.6.22 10:02
@inkakřivák píše:
Očividně to potřebuješ. I Voříška bez původu si vezmu leda od lidí, které znám.

Tak ona by potřebovala poradit i v jiných věcech, jak se tak koukám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80176
13.6.22 10:24

@mamule42 To nevím, ale u psa je základ nebrat od,,pofidernich " lidí, nebrat předčasné odstavené, a pokud chci plemeno, tak nebrat kdovico. Ale základ je nebrat od někoho, koho vůbec neznám. I když budu chtít směsku, tak třeba od souseda, a když od cizích, tak se zajedu přece podívat, abych věděla, co si beru. Z jakého prostředí, co mě čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
13.6.22 11:14
@Majky28 píše:
@inkakřivák tak si predstav ma mila🙈 ze vyslo az na povrch na miste a kdyz mi zacli rikat cim vsim ho krmi vzala sem ho a sla 🙈 asi proto nez aby mu bylo buhvi jak ublizeno proto se snazim dat ho do kupy??

Já Tě chápu, i když se za to sama trochu nenávidím.
My si pořídili pejska na dovolené, inzerát jsme viděli náhodou. Byl hezky napsaný, paní s námi komunikovala hezky, slušně, příjemně. Z 5 štěňátek měla už 3 pryč. Když jsme přijeli věděla jsem, že si to štěně musím vzít, a kdyby si pro to poslední někdo nejel, asi bychom měli pejsky dva…

Každopádně k věci. V jakém týdnu sis štěňátko vzala? Připadá mi to docela brzo. Navíc my měli už i očkovací průkaz a všechna očkování. Chápu záchranu z místa, ale aspoň to očkování sis měla pohlídat, ať má vše potřebné k propuštění k nové rodině.

Naše štěně bylo prvních pár dní hrozně nafouklé. Vypadalo tlustě, ale šlo cítit, že je fakt bobek nafouklý. Prvních pár dní kadilo nepravidelně, většinou průjem. Po pár dnech a nové a pravidelné stravě se to srovnalo. Pak kadila většinou 2× denně, po jídle. Hlavně ať papá a má dostatek vody. Případně pak veterina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný