Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A pije? Jinak ono jestli toho moc nesni tak nema moc co kadit ![]()
@kaja00 pije nebo snazi se trosku ji jeste pomaham.. rikam podle me to jeste neni stenatko na odber… vetsinu casu prospinka coz je pochopitelny je to miminko ![]()
Tak to je dobre, ze pije. Psala jsi, ze je cila to je taky super.
Jinak radeji bych s ni zasla hned zitra pokud se dnes nevykadi. Vylozene urgentni to dle me (ale nejsem expert
) neni, ale pro jistotu bych zasla.
@kaja00 ano cila je hraji ale vydrzi jen chvilinlu pak odpadne a spi😀 😀 vcera usla u misky s jidlem
Můžeš mi nějak, alespoň trošku logicky vysvětlit, proč sis brala od pofidernich lidí předčasné odstavené štěně možná,,jorksiraka "?
@inkakřivák tak si predstav ma mila🙈 ze vyslo az na povrch na miste a kdyz mi zacli rikat cim vsim ho krmi vzala sem ho a sla 🙈 asi proto nez aby mu bylo buhvi jak ublizeno proto se snazim dat ho do kupy??
No tak jsi pomohla zachránit jednu mnozirnu. To se cení. A za půl roku si tam můžeš jít vyzvednout další štěňata té,,uhynulé" fenky.
Mimochodem, ty si jdeš pro štěně k lidem, se kterými jsi předtím nikdy nemluvila, nevíš, jak staré štěně bereš, nikdy jsi je předtím neviděla? Ideální material
@inkakřivák no presne si to vystihla.. diky za tvou radu az jednou si pujdu pro stene necham si je vylustrovat PCR🤭 Muj boze tady se fakt clovek nemuze normalne zeptat aniz by si nekdo nemusel rypnout..
No tak normální člověk, pokud si bere od někoho štěně, tak ví aspoň od koho, jak je staré a co to bude. A nebere štěňata mladší osmi týdnů, i kdyby se k němu servírovala sebedojemnejsi Story.
@inkakřivák och, dekuji za ponauceni.. priste si te vyhledam a necham si poradit🙈 🙈
Očividně to potřebuješ. I Voříška bez původu si vezmu leda od lidí, které znám.
@inkakřivák píše:
Očividně to potřebuješ. I Voříška bez původu si vezmu leda od lidí, které znám.
Tak ona by potřebovala poradit i v jiných věcech, jak se tak koukám. ![]()
@mamule42 To nevím, ale u psa je základ nebrat od,,pofidernich " lidí, nebrat předčasné odstavené, a pokud chci plemeno, tak nebrat kdovico. Ale základ je nebrat od někoho, koho vůbec neznám. I když budu chtít směsku, tak třeba od souseda, a když od cizích, tak se zajedu přece podívat, abych věděla, co si beru. Z jakého prostředí, co mě čeká.
@Majky28 píše:
@inkakřivák tak si predstav ma mila🙈 ze vyslo az na povrch na miste a kdyz mi zacli rikat cim vsim ho krmi vzala sem ho a sla 🙈 asi proto nez aby mu bylo buhvi jak ublizeno proto se snazim dat ho do kupy??
Já Tě chápu, i když se za to sama trochu nenávidím.
My si pořídili pejska na dovolené, inzerát jsme viděli náhodou. Byl hezky napsaný, paní s námi komunikovala hezky, slušně, příjemně. Z 5 štěňátek měla už 3 pryč. Když jsme přijeli věděla jsem, že si to štěně musím vzít, a kdyby si pro to poslední někdo nejel, asi bychom měli pejsky dva…
Každopádně k věci. V jakém týdnu sis štěňátko vzala? Připadá mi to docela brzo. Navíc my měli už i očkovací průkaz a všechna očkování. Chápu záchranu z místa, ale aspoň to očkování sis měla pohlídat, ať má vše potřebné k propuštění k nové rodině.
Naše štěně bylo prvních pár dní hrozně nafouklé. Vypadalo tlustě, ale šlo cítit, že je fakt bobek nafouklý. Prvních pár dní kadilo nepravidelně, většinou průjem. Po pár dnech a nové a pravidelné stravě se to srovnalo. Pak kadila většinou 2× denně, po jídle. Hlavně ať papá a má dostatek vody. Případně pak veterina.
Ahojky, vcera jsem si privezla od,,pofidernich lidi " stenatko pry,.Jorksirka" uvidime co z toho vyroste
ale jde mi o to ze co jsme doma jeste se nevyprazdnilo, normalne papa nebo spise jedlo trosiku(jestli zmena prostredi) hraje si je cile to vse je v poradku, spis mi i prijde ze melo jeste zustat u maminky a sourozencu ( maminka pry zemrela pri porodu) ale jde videt ze ji hleda.. prvni co bylo tak jsme malickou odcervila.. v tydnu se chystame na veterinu na ockovani jestli to tedy klapne… Ale jde mi o to kadeni jestli je to v poradku nebo??