Vyprázdňování štěňátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1074
13.6.22 11:15

Samozřejmě vzhledem k „pofiderní“ minulosti nechej pejska pak určitě vykastrovat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
13.6.22 11:29
@Anonymní píše:
Ahojky, vcera jsem si privezla od,,pofidernich lidi " stenatko pry,.Jorksirka" uvidime co z toho vyroste :D ale jde mi o to ze co jsme doma jeste se nevyprazdnilo, normalne papa nebo spise jedlo trosiku(jestli zmena prostredi) hraje si je cile to vse je v poradku, spis mi i prijde ze melo jeste zustat u maminky a sourozencu ( maminka pry zemrela pri porodu) ale jde videt ze ji hleda.. prvni co bylo tak jsme malickou odcervila.. v tydnu se chystame na veterinu na ockovani jestli to tedy klapne… Ale jde mi o to kadeni jestli je to v poradku nebo?? :think:

a víš kolik štěněti vůbec je týdnů? na veterinu bych šla hned. hlavně že víš že je to od pofiderních lidí. Já mám taky jednu z fen po úmrtí matky a odebrána normálně po 8 týdnu věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.22 11:51

@adamcoka Ja sem si s pani psala a presne jak pises, mila prijemna ochotna..psala ze pejskovi je mesic a uz je k odberu.. srotovalo mi to hlavou pac vim ze min 8tydnu jsou u maminky.. a i kdyby ji opravdu nemelo tak porad bych chapala at je se sourozencema.. :nevim: pak jsem ji tedy volala jestli jsou odcervena, ockovana, a prohlidnuta veterinarem uz jen kdyz to zvedla podle rozhovoru a stylem baveni mi vse bylo jasne, kdyz mi pani rekla kolik chce za stene a ze neni ani prohlidnute, ani odcervene ani ockovane 8o ze si to ma kazdej vyresit sam. nedalo mi to a jela sem se podivat uz jen kdyz sem chtela adresu rekla ze se sejdem u obchodniho domu..Proste sem jela no..a na miste byl pan kterej me o vsem presvedcil a vedela swm ze ji tam nemuzu nechat kdyz sem se ptala cim ji krmi rekl mi mlikem z kramu a sálamem🙈 vytrhla sem mu ji dala mu nejakou financni hotovost se slovy at aspon zbytek stenatek odcervi a naockuji 8o pan se otocil a sel :mrgreen: doma jsme tu nasi odcervili a vcera byly na veterine nastestu je zdrava a na jorksira to vypada tak uvidime

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.22 11:55

Dle veterinare je malicky 6-7tydnu🙈

ted mi spis jde o to jestli lze na pani nejak zatlacit jako na mnozku a prodava stenatka v hodnote kdy uz je to pres catsku trestnyho cinu

• Citovat
  • Upravit
80178
14.6.22 12:37

Takže klasická mnozirna. Předražen pes s kdovijakym původem. A tys to jen podpořila. Protože ta fenka, od které máš štěně, bude za tři měsíce zase březí a zase jiní troubové budou poslouchat kdovijake povídačky. Lidé jsou skutečně nepoučitelní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.22 13:28

@inkakřivák no podporila sem to takovym stylem ze nez abyych tam tu fenku nechala aby az povyroste ji taky nechali pripoustet tak sem si ji vzala 🤔abych toho psa dala dokupy at uz z toho vyroste cokoliv.. je mi to jedno ale vim ze se bude mit dobre..

• Citovat
  • Upravit
15814
14.6.22 13:35
@Anonymní píše:
@inkakřivák no podporila sem to takovym stylem ze nez abyych tam tu fenku nechala aby az povyroste ji taky nechali pripoustet tak sem si ji vzala 🤔abych toho psa dala dokupy at uz z toho vyroste cokoliv.. je mi to jedno ale vim ze se bude mit dobre..

no, já myslím, že množírnám je jedno, jakou máš motivaci k pořízení štěněte zrovna od nich. jim ke štěstí stačí, když koupí podpoříš jejich byznys, protože dokud štěnata od nich budou lidi kupovat, tak oni budou mít možnost množit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
14.6.22 14:38
@Anonymní píše:
@adamcoka Ja sem si s pani psala a presne jak pises, mila prijemna ochotna..psala ze pejskovi je mesic a uz je k odberu.. srotovalo mi to hlavou pac vim ze min 8tydnu jsou u maminky.. a i kdyby ji opravdu nemelo tak porad bych chapala at je se sourozencema.. :nevim: pak jsem ji tedy volala jestli jsou odcervena, ockovana, a prohlidnuta veterinarem uz jen kdyz to zvedla podle rozhovoru a stylem baveni mi vse bylo jasne, kdyz mi pani rekla kolik chce za stene a ze neni ani prohlidnute, ani odcervene ani ockovane 8o ze si to ma kazdej vyresit sam. nedalo mi to a jela sem se podivat uz jen kdyz sem chtela adresu rekla ze se sejdem u obchodniho domu..Proste sem jela no..a na miste byl pan kterej me o vsem presvedcil a vedela swm ze ji tam nemuzu nechat kdyz sem se ptala cim ji krmi rekl mi mlikem z kramu a sálamem🙈 vytrhla sem mu ji dala mu nejakou financni hotovost se slovy at aspon zbytek stenatek odcervi a naockuji 8o pan se otocil a sel :mrgreen: doma jsme tu nasi odcervili a vcera byly na veterine nastestu je zdrava a na jorksira to vypada tak uvidime

Tak tohle mi do telefonu říct, tak se ani nejedu podívat na to štěně. Bez očkování, bez odčervení a někde u obchoďáku? 8o
My si pro něj naštěstí byli doma a měl i pas se vším potřebným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
14.6.22 17:06
@Anonymní píše:

8o ty sis vzala měsíční štěně? Tak hlavně že jsi podpořila další odchov a měsíční štěně ještě samo ani nežere :? i v těch 8 týdnech je to jak mimino, natož teď a ta socializace sourozenců bude chybět. mělo být u matky, ale asi by to stálo prachy tak štěně odtrhnou v měsíci :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
14.6.22 17:17
@Anonymní píše:
Dle veterinare je malicky 6-7tydnu🙈ted mi spis jde o to jestli lze na pani nejak zatlacit jako na mnozku a prodava stenatka v hodnote kdy uz je to pres catsku trestnyho cinu
:mrgreen: jaký trestný čin? V čem tě podvedla? Zvláštní že tohle všichni co podpoří nožku řeší až když to štěně mají doma. nelhala a tys koupila tak si pogratuluj. To štěně by si vždy nějaký blbec koupil, ale ty feny tam trpí v šílených podmínkách a proč ne když příště zase někdo koupí :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
14.6.22 17:27
@Anonymní píše:

To že je teď zdravá nemusí bohužel vůbec nic do budoucna znamenat.
Stejně jako že dneska vypadá na plemeno které jsi si koupila. Navíc nemá ranou socializaci, bůh ví kde bydlelo. No, Tvoje volba. Držím palec.

Jinak k tomu zatlačení na paní.
Předpokládám že nemáš v ruce vůbec nic. Žádná smlouva, štěně vyzvednuté někde u obchoďáku, telefon bude SIM karta. Neumím si představit, jak by jsi chtěla tlačit.
Navíc máš údajně zdravé štěně.

Příspěvek upraven 14.06.22 v 17:30

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
14.6.22 17:29

@Markéta80 přesně. Přijde další člověk, co si to štěně koupi s pocitem " abych ho zachránil". :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14636
14.6.22 17:39

Mazec teda… takže ne že jsi byla postavená před hotovou věc na místě, úplně vědomě jsi jela finančně podpořit šmejdy první kategorie. Z čeho toho psa budeš živit? Devět let nezaměstnaná, s exekucí… máš představu, jak moc může být takto podtržený pes nemocný a kolik stojí léčba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
14.6.22 17:46

Prosím, nekupujte nikdo štěně na parkovišti apod. Je třeba vidět matku a prostředí, ve kterém žijí. Chápu, že chce člověk to štěně zachránit, ale znamená to utrpení pro spoustu dalších štěňat, která se pak v takové množírně narodí. Často jsou tato štěňata nemocná, mohou mít např. parvovirózu, léčba bývá velmi zdlouhavá a nákladná, někdy i neúspěšná. :( Množírny mohou zaniknout, jen když je nebudeme finančně podporovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
14.6.22 18:32

@kocourGarfield šílený. Já si vždy říkám kde se ti lidé berou že ty nožky stále fungují. A prostě jsou :? pak budou nadávat že ze štěněte nevyrostlo to co mělo. Já když vidím ty zachráněné feny z množíren :,(. ty vypadají hrozně, neumí se ani venku vyčůrat jak žijí jen v klecích :? továrna na štěňat, ty feny ani nikde ukázat nemůžou protože jsou v takovém stavu :? A pak se zase najde další co musí štěně zachránit a pro množitelná super kšeft. ten se musí vždy smát když na parkovišti předá další štěně jak jsou lidi omezení :jazyk: A teď ideálně at vrátí peníze za štěně. Co jí chce dokázat? Vždyť to štěně nemá ani čip takže nedokáže vůbec nic a jen zaplatila peníze a ani neví co ze psa vyroste :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný