Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, už 2 den mi nejde otevřít žádná diskuse, ani profil. Mám tam jen bílou tmu, nevím co s tím.
@zikado píše:
Ahoj, už 2 den mi nejde otevřít žádná diskuse, ani profil. Mám tam jen bílou tmu, nevím co s tím.
Me to take zlobi. Otevre se jen uvodni prispevek zakladatelky a zbytek asi az za minutu.
Od včera mi celý emimino leze jak z chlupatý deky. Promazala jsem historii, cookies, restartovala notebook, žádná změna. Docela dost mě to štve, doufala jsem, že už to bude vyřešené dneska, ale prd, stránka se načítá věky ![]()
Vcera mi to robilo tiez, ale nikto sa nestazoval, tak som myslela ze je chyba len u mna. Ale nenacitalo to na mozile v open clientovi, dnes to neschrustal rekonq a mozila na ubuntu, a ked si neporadili ani windows na chrome a opere, pojala som podozrenie ze chyba asi nebude v mojom prijimaci ![]()
Mě to taky nejdeeeee, je to děs běs…trvá to hroooozně dlouho, než se to načte
![]()
Tak jsem myslela, že jsem sama, komu to tak blbne, ale jak vidím, tak ne.
Co s tím sakra je?
Vůbec mi nechcou naběhnout diskuse, no vlastně celý emimino. Strašně dlouho trvá než se objeví celá strana ![]()
Ale nakoniec je to hodinove nacitanie fajn, uz som zakazala emimi reklamu aj tam, kde sa mi s tym doteraz nechcelo hrat
Takze ja som vlastne za ten vypadok vdacna ![]()
Já mám úplně stejný problém. Strašně dlouho načítá profil a nové diskuze a zobrazí se to asi až po 10 minutách…
Dělá mi to od včerejška.
U mě též, tak to asi hodíme na administrátora, vypadá to na problém serveru.
Nemám problém, ani dnes, ani včera
Mám firefox. Z telefonu jsem se sem večer nedostala, ale z noťasu bez problémů ![]()
Jo tak já sem na tom podobně
od včera mi to blbne. načte se začátek a pak čekám a čekám. doufám, že nám to adminy vysvětlí co se děje
todle je na palici.
Jsem na tom také úplně stejně, než se něco načte trvá hodinu nebo se to nenačte vůbec ![]()
Mě to zase jede v mobilu, ale zlobí to z ipadu a notebooku. zkusím si nainstalovat firefox.
Jinak jsem blb, teď jsem si všimla že už to je založené v sekci pro adminy ![]()