Nepere mi pračka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nepere mi pračka
Ahoj holky, prosimvás mám takový problém.
Mám IGNIS pračku AWW 515 s horním plněním, pere mi 5 min a pak se sekne a přestane prát. A jde mi jen jeden program, na ostatní nereaguje.
Na internetu psali vyčistit filtr ale na filtr jsem koukala a je úplně v pořádku.
Nevíte co s tím? Nějaký tip?
Kdyžtak bych zítra zavolala opraváře…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@barborahavlova115 píše:
Mám IGNIS pračku AWW 515 s horním plněním, pere mi 5 min a pak se sekne a přestane prát. A jde mi jen jeden program, na ostatní nereaguje.
Na internetu psali vyčistit filtr ale na filtr jsem koukala a je úplně v pořádku.
Kdyžtak bych zítra zavolala opraváře…![]()
Zkusila bych zkontrolovat napouštěcí hadici. Spolehla bych se teda radši na opraváře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A má displej, že by házela nějakou chybovou hlášku? Mně dělal velký problémy ucpaný podomítkový sifon, ale to se projeví až před prvním mácháním a ždímáním, když chce pračka odčerpávat vodu. Takhle hned zkraje se mi to nikdy nestalo, možná blbne celý ovládací panel, když ti funguje jen jeden program.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet Počkám na přítele až přijde z práce a mrkne na to, ale asi lepší bude zavolat opraváře
mám tady asi tunu prádla a těšila jsem se až vyperu a ono tohle
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@barborahavlova115 píše:
@Russet Počkám na přítele až přijde z práce a mrkne na to, ale asi lepší bude zavolat opravářemám tady asi tunu prádla a těšila jsem se až vyperu a ono tohle
![]()
![]()
Nám to zas dělá pro změnu myčka, začne napouštět a konec. Vše jsme zkontrolovali a nic. Takže se k nám opravář taky podívá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michelle_M Bohužel nemá žádný displej :/ je to opravdu starší pračka ale vždy dobře fungovala a já s ní jsem velmi spokojená.
Otočím jí na program barevný, začne prát uplně v pohodě jako vždy a po 5 min se jakoby sekne a nereaguje.
A další na další program (bavlnu) na to už mi vůbec nereaguje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@barborahavlova115 jak moc stará je to pračka? Já měla snad 15-20 let starou, vždycky mi napustila vodu ale už neždímala, zůstala plná vody. Vyčistila sem filtr to fungovalo tak na 2 praní pak znova problém, přišel opravář a řekl že je tam nějaký špatný kontakt, vadná součástka, která se už bohužel nevyrábí, nějak to tam smontoval, ale za pár měsíců pračka odešla úplně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také mam pračku 10 let a bez displeje. Tohle mi dělalo spatne topné těleso. Pokud cerpa vodu a vyposti, čerpadlo to nebude.
- Citovat
- Upravit
@Kriss Tina My jsme jí právě dostali od přítelových rodičů kteří ji měli cca 6-7 let.
Ale nikdy se s ní nic nestalo
No uvidíme :/ zavolám opraváře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@barborahavlova115 píše:
Kdyžtak bych zítra zavolala opraváře…![]()
Programator. Mela sem to samy. Oprava 5 tisic. Otazka je, kolik na tu tvoji pracku stoji. Jestli nebude lepsi koupit novou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit