Neplacená neschopenka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Neplacená neschopenka
Zdravim, v červnu 2023 jsem mela autonehodu, kterou jsem nezavinila.Od te doby nemohu na zada (krční pater, bederní a střílení do nohy) mam vysetreni, rehabilitace, injekce, prasky zasebou. V lednu jsem dostala zadanku na neurologii a volno maji az v červnu tak jsem objednana na červen, stim ze me zkoncila podpůrčí doba 380dnu v únoru, ktera nebyla dále prodloužena komisni lékařkou na OSSZ na základě malo vysetreni a pri každé navsteve u lékaře se nepsal klidový rezim..
Musela jsem jit do prace, kde me cekala prohlídka u fabricke doktorky, ta me posoudila prace schopna, musela jsem vybrat dovolenou a po ni pak chodila 3dny do prace, kde uz jsem doslova přežívala do konce a rano sla akutně k fabricke doktorce..doporučila me PN stim ze ji mam neplacenou jelikoz mam vyčerpanou podpůrčí dobu a musim odpracovat půlrok aby znovu byla placena..v praci to nezvladnu jelikoz tam 7,5h stojim a jina pozice tam neni.
Takze me stejne nezbývá nic jineho nez byt na PN.
Dnes jsem byla na mimořádné prohlídce znova u fabric. doktorky kde me vyšetřila stim ze pro me zadna pozice neni.Ale jelikoz jsem na (neplacene) PN, tak se nic nerozhodlo a ceka se az bolesti odezní..u obvodní lékařky mam kontrolu pristi tyden..
Takze me poslala domu stim ze mam mit neurologické vysetreni driv nez v červnu a do te zpravy me tam ma neurolog doporučit tuhle praci nevykonavat a na základě toho me ukončí smlouvu. Rikala jsem ze je to nereálné ziskat dřívější datum nez v červnu..
V te praci chci stejne zkoncit jen teda nechapu kdyz jsem zdravotně nezpůsobila proc to neudela hned a musim byt na neplacené PN.
Nikde jsem nenasla ze stim ma nekdo zkušenost jinak to nepisu. Dekuju za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Nikolasreibr píše: Více
Nějak to nechápu, nehodu jsi měla loni v červnu, a už ti skončila podpůrčí doba 380 dnů? Vždytˇto ještě není ani rok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka pred tou nehodou jsem byla na neschopenkach z duvodu nemoci, nachlazeni, angíny skrz blbou imunitu pak i se zady takze se me to poscitalo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikolasreibr píše: Více
Aha. No tak tam skonci. Nikdo te prece nemuze nutit byt na neplacene PN ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Primárně - něco získat od viníka nehody a může to být dost peněz. Určitě kvůli tomu nebýt „zadarmo“ na PN. Pokud je tedy ten základ příběhu reálný.
Druhak- určitě bych šel na žurnál a ne na objednání za půl roku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikolasreibr No, trochu te tve pohadce neverim, pokud mas od ledna zadanku na neurologii, tak určitě slo sehnat objednání drive nez na cerven…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše: Více
Mám žádanku na neurologii od října a termín na duben!!
Dřív mě nevezmou, pouze když zaplatím 2000,tak prý i dřív.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 Dřívější termíny nejsou.. a obvolavala jsem nekolik neurologií a začínalo to od června takze jsem si vzala ten nejbližší termin.. jinak byli treba i na listopad..
Taky bych tomuhle pribehu nechtela verit.. bohuzel české zdravotnictví kdyz nedas prachy tak se stebou bavit nikdo nebude..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tools píše: Více
Je zvláštní, že já dostala pro dítě termín asi za měsíc a půl a to se dětský loví ještě hůř…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše: Více
To je dobře, záleží určitě na více faktorech při objednávání. Počkám si, ale je to dlouhá doba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je neurologie a pak je STATIM po nehodě. To se prostě ráno přijde na žurnál a sedí a čeká a vono to vyjde. Ale mít problém v červnu, tak nechápu žádanku z ledna…
Takže ne reálný statim, ale stejně bych se sebral a šel si sednout na ambulanci. ale v pracovní době.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit