Neplacené volno a další práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Klidně můžeš mít další pracovní poměr, jen to nesmí být ve střetu zájmů s tím původním, případně bys potřebovala souhlas toho původního zaměstnavatele, kde ji na neplaceném volnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1
A není to právě střet zájmů, když bych měla jinak pracovat u původního zaměstnavatele, u něj jsem ovšem vedena jako na neplaceném volnu z důvodu péče od dítě. A když mohu mít jiné zaměstnání, tak proč nejsem v tom původním, kde bych měla být.
- Citovat
- Upravit
Myslím, že HPP můžeš mít jen jeden. Ostatní na brigádu nebo DPP. Pokud se to nekryje s původní prací.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1
A není to právě střet zájmů, když bych měla jinak pracovat u původního zaměstnavatele, u něj jsem ovšem vedena jako na neplaceném volnu z důvodu péče od dítě. A když mohu mít jiné zaměstnání, tak proč nejsem v tom původním, kde bych měla být.
Střet zájmů je, že děláš stejnou práci pro více zaměstnavatelů. Ne to, proč u jednoho pracuješ a u druhého ne. Po tom je každému prd
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Halamka píše:
Myslím, že HPP můžeš mít jen jeden. Ostatní na brigádu nebo DPP. Pokud se to nekryje s původní prací.
HPP můžeš mít, kolik chceš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jednou ti neplacene volno povolil a je tvoje vec, co pri nem delas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
jsem na neplaceném volnu z důvodu péče o dítě do 4 let věku.
Mohu mít i další jiné zaměstnání na hlavní pracovní poměr, když vlastně mám pečovat o dítě? Nebo mohu mít jen brigádu?