Neplacené volno a další práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.11.18 06:18

neplacené volno a další práce

Ahoj,

jsem na neplaceném volnu z důvodu péče o dítě do 4 let věku.

Mohu mít i další jiné zaměstnání na hlavní pracovní poměr, když vlastně mám pečovat o dítě? Nebo mohu mít jen brigádu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101532
13.11.18 06:31

Klidně můžeš mít další pracovní poměr, jen to nesmí být ve střetu zájmů s tím původním, případně bys potřebovala souhlas toho původního zaměstnavatele, kde ji na neplaceném volnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.18 06:47

@j.a.n.i1
A není to právě střet zájmů, když bych měla jinak pracovat u původního zaměstnavatele, u něj jsem ovšem vedena jako na neplaceném volnu z důvodu péče od dítě. A když mohu mít jiné zaměstnání, tak proč nejsem v tom původním, kde bych měla být.

• Citovat
  • Upravit
4367
13.11.18 07:07

Myslím, že HPP můžeš mít jen jeden. Ostatní na brigádu nebo DPP. Pokud se to nekryje s původní prací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
13.11.18 07:07
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1
A není to právě střet zájmů, když bych měla jinak pracovat u původního zaměstnavatele, u něj jsem ovšem vedena jako na neplaceném volnu z důvodu péče od dítě. A když mohu mít jiné zaměstnání, tak proč nejsem v tom původním, kde bych měla být.

Střet zájmů je, že děláš stejnou práci pro více zaměstnavatelů. Ne to, proč u jednoho pracuješ a u druhého ne. Po tom je každému prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
13.11.18 07:08
@Halamka píše:
Myslím, že HPP můžeš mít jen jeden. Ostatní na brigádu nebo DPP. Pokud se to nekryje s původní prací.

HPP můžeš mít, kolik chceš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101532
13.11.18 14:21

Tak jednou ti neplacene volno povolil a je tvoje vec, co pri nem delas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat