Může spolu souviset neplodnost a nadměrné ochlupení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.1.19 19:54
@Kristynka22 píše:
Já jsem taky extrémně chlupatá, ruce od malička, dolní polovina zad, kotlety, knírek, tvrdé černé chlupy na bradě a 2× těhotenství na poprvé. Ještě horší to je proto, že mám světlou pleť a chlupy jsou tmavo hnědé/černé, nohy a podpaží musím holit každý den :nevim:

Já jsem investovala do Lumea od Philipsu a dost mi to pomohlo, po depilaci od kosmeticky se mi totiž začali dělat pigmentové skvrny a byla jsem z toho dost nešťastná, chlupy mám taky všude, knírek, brada, hrudník, prsa, břicho a komplet celé nohy.. Je to dost peklo :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.1.19 19:57
@Kamkam píše:
Ono se tím asi moc víc zabývat nelze… Máme prostě pech. A co u vás znamená „nechráněný sex“? Opravdu úplně nechráněný nebo si dáváte pozor, hlídate plodne dny?

Plodne dny nehlidam, sex máme nechraneny úplně a docela často 3×-4× do týdne, takže si myslím, že kdyby bylo vše v pořádku tak už se am to za 2,5 roku podařit mělo..

• Citovat
  • Upravit
15287
1.1.19 20:09
@Anonymní píše:
Plodne dny nehlidam, sex máme nechraneny úplně a docela často 3×-4× do týdne, takže si myslím, že kdyby bylo vše v pořádku tak už se am to za 2,5 roku podařit mělo..

Jestli se vam za takovou dobu nezadarilo,tak mate nekde problem.bud ma partner spatne sperma,nebo muzes mit nepruchozi vejcovody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
1.1.19 20:10

Muze to byt nahoda a nemusi to u vas nijak souviset. Ale skutecne existuje diagnoza, ktera spojuje nadmerne ochlupeni a potize s pocetim a to je syndrom polycystickych ovarii (PCO). Osobni zkusenost. Jiste na internetu najdete relevantni informace. Pokud mate tuto diagnozu, mela by samozrejme vase gynekolozka byt schopna ji urcit… Tak mozna by byla na miste i konzultace s jinym doktorem. Preju vam hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
2.1.19 01:39

Myslím si ze to spolu nesouvisí.
2,5 roku je dost. Poslala bych partnera na spermiogram

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
2.1.19 13:22
@Anonymní píše:
Plodne dny nehlidam, sex máme nechraneny úplně a docela často 3×-4× do týdne, takže si myslím, že kdyby bylo vše v pořádku tak už se am to za 2,5 roku podařit mělo..

Tak když takhle… Tak to je vážně někde zádrhel. Ale teda jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí