Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kamkam píše:
Ono se tím asi moc víc zabývat nelze… Máme prostě pech. A co u vás znamená „nechráněný sex“? Opravdu úplně nechráněný nebo si dáváte pozor, hlídate plodne dny?
Plodne dny nehlidam, sex máme nechraneny úplně a docela často 3×-4× do týdne, takže si myslím, že kdyby bylo vše v pořádku tak už se am to za 2,5 roku podařit mělo..
@Anonymní píše:
Plodne dny nehlidam, sex máme nechraneny úplně a docela často 3×-4× do týdne, takže si myslím, že kdyby bylo vše v pořádku tak už se am to za 2,5 roku podařit mělo..
Jestli se vam za takovou dobu nezadarilo,tak mate nekde problem.bud ma partner spatne sperma,nebo muzes mit nepruchozi vejcovody…
Muze to byt nahoda a nemusi to u vas nijak souviset. Ale skutecne existuje diagnoza, ktera spojuje nadmerne ochlupeni a potize s pocetim a to je syndrom polycystickych ovarii (PCO). Osobni zkusenost. Jiste na internetu najdete relevantni informace. Pokud mate tuto diagnozu, mela by samozrejme vase gynekolozka byt schopna ji urcit… Tak mozna by byla na miste i konzultace s jinym doktorem. Preju vam hodne stesti.
Myslím si ze to spolu nesouvisí.
2,5 roku je dost. Poslala bych partnera na spermiogram
@Anonymní píše:
Tak když takhle… Tak to je vážně někde zádrhel. Ale teda jinde.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Já jsem investovala do Lumea od Philipsu a dost mi to pomohlo, po depilaci od kosmeticky se mi totiž začali dělat pigmentové skvrny a byla jsem z toho dost nešťastná, chlupy mám taky všude, knírek, brada, hrudník, prsa, břicho a komplet celé nohy.. Je to dost peklo