Špinění 9. den po ET... S.O.S

1935
21.12.18 11:43
@A-nonym94 píše:
Hezký den všem ;)

Jdu si trošku pro radu, trošku pro útěchu.. Během Listopadu/Prosince jsme s partnerem podstoupili IVF. Dnes jsem 9. den po transferu a už od včerejška špiním - testy včera večer i dnes ráno negativní. A já jsem z toho - klasicky - vyplašená jak kotě a bojím se, že je konec.

Ms ani nevím kdy by měla přijít, jelikož vždy jsem ji měla kolem 25. - 26. den v měsíci - čili dlouhé cykly, ale poslední dva byly kvůli cystě a IVF regulovány Norethisteronem a byly jen po 27. dnech (což je dnes). Beru Estrimax a Utrogestan, což si myslím, že ms ovlivňuje.
A především se bojím, že je to konečná??? :,(

Ahoj.

To ti nikdo s jistotou bohužel neřekne, jestli je to konečná, nebo ne.

Ale tak všeobecně platí, že špinění zatím nic neznamená (může jít o tzv. uhnízdění vajíčka). Avšak neměla bys krvácet jasnou červenou krví. I když i tak jsem se tu párkrát dočetla, že ani to neznamenalo konec těhotenství, ale jen o hematom.

Naděje tu pořád je.

Moc Ti přeji, aby to klaplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
283
21.12.18 11:45
@tininas píše:
Ahoj.

To ti nikdo s jistotou bohužel neřekne, jestli je to konečná, nebo ne.

Ale tak všeobecně platí, že špinění zatím nic neznamená (může jít o tzv. uhnízdění vajíčka). Avšak neměla bys krvácet jasnou červenou krví. I když i tak jsem se tu párkrát dočetla, že ani to neznamenalo konec těhotenství, ale jen o hematom.

Naděje tu pořád je.

Moc Ti přeji, aby to klaplo.

Jasně no, jistotu mi nikdo nedá 😏 právě, že mě to na zahnizďování přijde pozdě a nejvíc mě znejistěl ten čistý test… i když vím, že na ten je ještě pár dní čas.

Jak říkáš.. naděje umírá poslední :-)

Děkuji moc! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
21.12.18 12:39

No, konečná to rozhodně být nemusí. Já jsem devátý den po ket začala krvácet a to celkem dost. Podle všeho menzes. Trvalo to jeden den a já to brala tak, že se nezadařilo a krvácím i přes utrogestan. Lékař se vyjádřil stejně. Když jsem si po čtrnácti dnech dělala test, jen tak pro pořádek, byly tam //. Teď má dcerka čtyři roky. Flintu do žita ještě neházej…

• Citovat
  • Upravit
283
21.12.18 13:01
@Janli píše:
No, konečná to rozhodně být nemusí. Já jsem devátý den po ket začala krvácet a to celkem dost. Podle všeho menzes. Trvalo to jeden den a já to brala tak, že se nezadařilo a krvácím i přes utrogestan. Lékař se vyjádřil stejně. Když jsem si po čtrnácti dnech dělala test, jen tak pro pořádek, byly tam //. Teď má dcerka čtyři roky. Flintu do žita ještě neházej…

Určitě nikam nic neházím, i když rozhozená jsem, ne že ne… psala jsem do CAR a navýšila Estrimax a teď, děj se vůle boží.
Děkuji za příspěvek… i když to jsou „chabé“ útěchy, tak mě to aspoň trochu uklidní a zvýší naději.

Děkuji a přeji krásné svátky 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
28.12.18 12:32

Jak to dopadlo? mam to same, ale vim, ze je to konec, nejsem najivni, mela jsem 5 denni kultivaci dnes jsem jakoby 14dpo, nidace je max do toho 10 dne a to uz je hranicni..uz si planuji iui :) jen me stve, ze musim brat ty cipky…svetle spinim uz 2 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
28.12.18 12:38

@A-nonym94 myslim tebe :)) jak to dopadlo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
10.10.19 06:17

@Levana33 Ahoj omlouvám se za… No zpoždění :think: u nás stále nic :roll: teď mě čekají lázně a po těch KET.. a jak u vás?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
15.10.19 11:15

@A-nonym94 ahoj u mne nic, po delší době jsem 3 den po iui :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie