Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pudloslava myslím že si to přeje každý pacient. Věřit že doktor je něco jako polobůh a můžeš mu bez obav a pochybností svěřit svůj život je podle mě docela základ. Já bych třeba nešla na operaci srdce s představou že mě bude operovat normální člověk který zapomíná, plete se, občas se mu zatřese ruka, občas dělá prostě chyby když má den blbec. ![]()
@Lynette píše:
Rozhodně si pamatujete déle ty které googlite dvakrát za rok, protože pokud si jednu a tu samou věc musíte googlit 2× týdně tak to je s vaší paměti fakt dost nahnute.
Dovoluji si říct že dřív doktoři Google neměli a byli nuceni si víc pamatovat - dnešní doktor je asi líný se nové info naučit a zapamatovat protože ví že si to na googlu najde do 15ti minut kdykoliv zase.
To že narážím v práci na nové věci a hledám info je jasné, ale abych byla upřímná tak když ho najdu, tak si ho zapamatuju na dost dlouho. Rozhodně na pár let ano.
Neni to tak. Vec, kterou googlim dvakrat tydne, je tak slozita, ze se proste potrebuju ujistit, ze se nepletu ( nebo si nekterou cast opravdu nepamatuju presne). Vec, kterou googlim dvakrat za rok, je jen neobvykla. Medicina je tak obsahla, ze si nelze pamatovat vsechno. A kdo aspon obcas nehleda, nejspis neni zas tak dobry doktor.