Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Spíš bych řekla, že to může být i od holky. Pro jistotu doporučuji ať si udělá těhotenský test. ![]()
To bude sekret pritelkyne…nam kdyz praskl kondom tak to bylo patrne na prvni pohled
To bude od přítelkyně, divil by ses co všechno může z ženské vyjít
nestresovala bych se, prasklý kondom opravdu poznáš.
Ahoj, prosím kdo máte zkušenosti s používáním kondomů. Vypouštíte pokaždé vzduch z té špičky? Píše se všude, že by se mělo, ale myslím, že spousta lidí ho jen sroluje a vůbec ho za špičku nedrží. Jde o to, že jsme ho zapomněli vypustit a tak se milovali. Kondom nepraskl, nebo aspoň ničeho jsme si nevšimli, tak snad je vše v pořádku. Prý když praskne, tak je to nepřehlédnutelné? Nebo stalo se vám někomu, že by praskla jen ta špička a nebylo to očím viditelné? Děkuju.
Používáme kondomy stále a vždy tam vzduch je, nikdy z něj nic nevyteklo, nepraskl… to jsem ani nevěděla, že by se z něj měl vypouštět vzduch? Podle mě by tam měl vzduch zůstat na té špičce, aby v ní to semeno zůstalo..
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím kdo máte zkušenosti s používáním kondomů. Vypouštíte pokaždé vzduch z té špičky? Píše se všude, že by se mělo, ale myslím, že spousta lidí ho jen sroluje a vůbec ho za špičku nedrží. Jde o to, že jsme ho zapomněli vypustit a tak se milovali. Kondom nepraskl, nebo aspoň ničeho jsme si nevšimli, tak snad je vše v pořádku. Prý když praskne, tak je to nepřehlédnutelné? Nebo stalo se vám někomu, že by praskla jen ta špička a nebylo to očím viditelné? Děkuju.
Já bych ten vzduch asi vypustila..asi špendlíkem nebo něčím takovým… Jen pro jistotu…
@Plmo
Haha hrozně vtipné
na návodech je, že se má vypustit, klidně si to přečtěte. Jen mě zajímaly zkušenosti nic víc ![]()
Přesně, před nasazením se má zmáčknout špička, aby v ní nezůstal vzduch. Když se to neudělá, může kondom kvůli tomu prasknout. No jo, ale taky nemusí.
@Anonymní
Má se zmáčknout špička před nasazením, aby se dostal vzduch ven a při rolování dolů se má prý držet celou dobu za tu špičku. Taky jsem to neudělala, tak mě to zajímá. Ale znám právě spoustu lidí co to nedělá, tak to asi tolik nevadí ![]()
Zdravím, vím že bude tato otázka znít opravdu divně - včera na konci sexu s kondomem a ejakulaci jsem ho do pár vteřin vytáhl, kondom mi nepřipadal naprasklý, sperma se v něm drželo, ale zvenku na něm bylo podobná tekutina spermatu, taková mazlavá/lepkavá, táhnoucí se.. kondom už mi jednou praskl a co jsem většinou četl tak i ostatní v nich pak měli takovou díru, že v něm nic nezbylo.. ještě se hodí říct, že přítelkyně byla hodně mokrá už předtím než jsme vůbec k sexu došli. Pořád nad tím přemýšlím, danou tekutinu jsem měl o u kořenu kam už kondom nedosáhl.. jsem si téměr jistý že to nemůže být sperma, ale trochu se toho bojím.. zkoušel jsem googlit ale těžko to popsat a hledat správně, ví někdo co by to mohlo být nebo měl někdo podobnou zkušenost?