Nepravidelná MS, beru HA, negativní TT

anonymka5
24.3.15 19:56

nepravidelna MS a

Dobry den, prosim vas minulou MS jsem dostala o den pozdeji a jeste jsem to nemela skoro vubec spis jen spineni.Za dva tydna na tp me prekvapila silne spineni tmave hneda krev tak 3-4 dny. Vcera v pondeli jsem mela mit dalsi MS a tu jsem zase nedostala.Dnes rano me bolelo bricho ale porad to nemam. Tehotensky test negativni. nEvite co to muze byt? HA jsem brala spise nepravidelne ale jen o par hodin nee o vic jak 12 hodin to.vim jiste a jen parkrat.Beru.ji 2 Roky. Dekuji moc prominte za chyby pisu z mobilu jsem v praci.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Flenka
24.3.15 20:48

@anonymka5 Bohužel nevím, také se mi to kdysi stalo uprostřed dovolené, takže k lékaři jsem nešla, nicméně jsem nebrala HA. :nevim: Srovnalo se to samo. Pokud se to bude ještě táhnout vyrazila bych pro klid duše na gyndu. S prášky je to zvláštní, ale třeba to nic nebude. Nebýt toho testu přičítám to těhotenství, případně nebýt prášků tak to nečekané krvácení ovu. :think:
Moc jsem asi neporadila :zed:, ale říkala jsem si, že alespoň někdo by se mohl ozvat.

• Citovat
  • Upravit
anonymka5
24.3.15 21:06

@Flenka dekuju ja jsem rada ze aspon nekdo ozval no porad nic..zadne spineni ani :-( myslis ze muzu byt tehotna ikdyz mi to ukazalo ze nejsem?

• Citovat
  • Upravit
Flenka
24.3.15 21:11

@anonymka5 Podle mě je to hodně nepravděpodobné, zpravidla bývá v první den kdy měla přijít ms dálnice. Nebo zkus napsat, nebo kouknout tady: http://www.ulekare.cz/poradna-lekare.

• Citovat
  • Upravit
Flenka
24.3.15 21:13
  • Citovat
  • Upravit
8056
24.3.15 21:14

To co popisuješ, jsem měla po hodně šetrné HA. Dr. mi řekla, že je na mě prostě slabá, předepsala jinou a vše bylo OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymka5
25.3.15 10:41

Tu HA beru už dva roky a nikdy mi to nedělalo až teď, může to být tím že jsem ji brala tak že místo ten den večer jsem ji brala třeba na druhý den na oběd nebo ráno? nebylo to víc jak 12 hodin a navíc se mi to určitě stalo už i pred rokem a nic mi to neudělala. Dnes furt nic žádná bolest břicha ani špinění nic. Může ten výsledek testu třeba ovlivňovat ta antikoncepce že mi ukáže že nejsem těhotná? na tom webu u lékaře jsem psala děkuju moc :) ale prej odpoví za týden až dva :D premýšlím že zavolám dnes k svojí doktorce až bude končit jestli to do té doby nedostanu, @Bebuše @Flenka

• Citovat
  • Upravit
Flenka
25.3.15 19:46

@anonymka5 To bude asi nejlepší, alespoň tě uklidní, když budeš vědět co a jak :). Podle mě ti antikoncepce výsledek testu neovlivní, test ukazuje nárůst choriového gonadotropinu, což s HA nesouvisí.

• Citovat
  • Upravit
anonymka5
26.3.15 09:36

Pořád nic..dotorka má dovolenou takže mám smůlu..zkusím test třeba v sobotu kdy si mám brát už prášek a uvidím…je to divný, furt mě bolí podbřišek chvilkama a sem tam křeč v žaludku MS nikde a já žeru jak nikdy ale to je spíš z těch hormonů…myslíš že by to mohlo být z té nepravidelnosti HA? nikdy se mi to nestalo a já myslela že když to člověk vezme do 12 hodin tak se nic neděje, ale sem tam jsem vzala třeba pondělní až v ůterý ráno a úterní ve středu ráno…ale bylo to furt do 12 hodin, funguje mi vubec jeste HA? vím že zapomínat se nemá ale byla jsem nemocná a neměla jsem sílu brát nebo myslet na léky

• Citovat
  • Upravit
anonymka5
26.3.15 09:37
  • Citovat
  • Upravit
Flenka
26.3.15 19:55

Ahoj, píšu až večer, tak bůh ví, jak to vypadá teď. Pokud jsi byla nemocná, jak píšeš, tak bych si tipla, že už máme viníka. Jestli jsi zvracela, nebo jsi užívala antibiotika, nebo to může způsobit i nevinný bylinkový čaj, když obsahuje třezalku. Na tu pozor, ta stejně jako ATB antinu oslabuje. Pak by to vysvětlovalo snížení jejího účinku a následné nepravidelnosti. Myslím, že po dlouhodobém užívání by neměla dělat jedna opožděná pilulka takovou paseku. Jestliže test ukazuje netěhotná, tak máš štěstí, ale dala bych si teď nějakou chvilku pozor, pokud jsem se trefila s důvodem.

To by jen ukazovalo že jinak je všechno ok :)

• Citovat
  • Upravit
Flenka
26.3.15 20:20

@anonymka5 Jinak pokud pořád nejde a nejde, tak můžeš zkusit buď „majoránkový čaj“, jen zaliješ majoránku vřelou vodou, přiklopíš talířkem a necháš tak 5 minut, nebo dvojku červeného, případně hodně silný černý čaj, nebo horkou vanu, teplý obklad na břicho. Nic není všemocné, ale zpravidla to pomůže a ms se dostaví. :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa