Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak napadá mě výhřez pochvy, prolaps. Stává se u žen se slabším pánevním dnem, často po velké námaze. Bez lékaře to nevyléčíš…
Dobrý den, obnovuji diskuzi, bude mi teprve 19 let, neměla bych byt těhotná. Poslední rok mě někdy přepadne takový hodně divny tlak v pochvě, bolí to, tlačí to, je to jak kdybych mela něco z tama vytlačit a taky mam stejný tlak na klitorisu kdyz to musím tak blbě říct. Jsem z toho už fakt nešťastná, prošla jsem vyšetření u urologa, gynekologa a nic. Už fakt nevím co mam dělat, mam i hodně bolestivou ms a psm, také cítím i ovulaci. Je to fakt na zblazneni, ted to mam uz zas tak týden a do toho mě bolí i močení tak nevím zda to může být zánět třeba. ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, obnovuji diskuzi, bude mi teprve 19 let, neměla bych byt těhotná. Poslední rok mě někdy přepadne takový hodně divny tlak v pochvě, bolí to, tlačí to, je to jak kdybych mela něco z tama vytlačit a taky mam stejný tlak na klitorisu kdyz to musím tak blbě říct. Jsem z toho už fakt nešťastná, prošla jsem vyšetření u urologa, gynekologa a nic. Už fakt nevím co mam dělat, mam i hodně bolestivou ms a psm, také cítím i ovulaci. Je to fakt na zblazneni, ted to mam uz zas tak týden a do toho mě bolí i močení tak nevím zda to může být zánět třeba.
Pokud tě bolí močení, tak to není v pořádku. Vypadá to na zánět. Zajdi si k obvoďákovi s močí
Takovej tlak mívám během měsíčků. Ale v tvém případě bych to určitě řešila dál, další vyšestření
Já ji mám taky celou oteklou než to dostanu, patří to k tomu. A ty jsi mladá, tak to prožíváš holt takhle intenzivně. Já mívám i to citlivý čůrání, jak píšeš,, chce to asi hodně pít, já tomu taky moc nedám
@Markéta188 no volala jsem doktorce, dala mi antibiotika aniž by mi zkontrolovala moč. Jsem už tyden po nich a zase mi to začalo. Myslim si ze to neni zánět mocaku. Poslala mě na gastro a prý jedině kdyz tam nic nebude tak to může hodit na záda. Ja uz jsem z toho fakt nešťastná a nevim co pro to už víc dělat, cvičím a prostě mi nic nepomáhá a nikde na nic nikdo neprisel. Navíc HA kvůli krevnimu onemocnění ani nemůžu takže se te bolesti asi nezbavim nikdy. ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, obnovuji diskuzi, bude mi teprve 19 let, neměla bych byt těhotná. Poslední rok mě někdy přepadne takový hodně divny tlak v pochvě, bolí to, tlačí to, je to jak kdybych mela něco z tama vytlačit a taky mam stejný tlak na klitorisu kdyz to musím tak blbě říct. Jsem z toho už fakt nešťastná, prošla jsem vyšetření u urologa, gynekologa a nic. Už fakt nevím co mam dělat, mam i hodně bolestivou ms a psm, také cítím i ovulaci. Je to fakt na zblazneni, ted to mam uz zas tak týden a do toho mě bolí i močení tak nevím zda to může být zánět třeba.
Ahoj, mam to samé a co som sa dočítala, je to pravdepodobne oslabené panevni dno, tlačí to vsetko dole, ja to cítim pár dni, takže nájdem cviky na You tube a začnem ho posilňovať, tiez zájdem na gyndu, držím Ti palecky ![]()
Ahoj holky, omlouvám se za anonym, ale snad chápete.
Na gynekologii se dostanu až za 2 týdny, má doktorka tam není. Nezažila jste někdo něco podobného?
V posledních dnech jsem dost dřela a asi od té doby mám divný tlak v pochvě. těhotná nejsem, ale cítím, jako bych byla. V pochvě, hlavně při močení, mám tlak jako by se něco tlačilo ven. Bolí to a je to strašně nepříjemné. Výtok nemám.