Divný tlak v pochvě

Anonymní
23.3.15 08:57

Divný tlak v pochvě

Ahoj holky, omlouvám se za anonym, ale snad chápete.
V posledních dnech jsem dost dřela a asi od té doby mám divný tlak v pochvě. těhotná nejsem, ale cítím, jako bych byla. V pochvě, hlavně při močení, mám tlak jako by se něco tlačilo ven. Bolí to a je to strašně nepříjemné. Výtok nemám. :nevim: Na gynekologii se dostanu až za 2 týdny, má doktorka tam není. Nezažila jste někdo něco podobného?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25179
23.3.15 09:47

Tak napadá mě výhřez pochvy, prolaps. Stává se u žen se slabším pánevním dnem, často po velké námaze. Bez lékaře to nevyléčíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.3.15 09:48

Jo, a šla bych dřív než na 14 dní. Zajdi do nemocnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.21 11:18

Tlak v pochvě

Dobrý den, obnovuji diskuzi, bude mi teprve 19 let, neměla bych byt těhotná. Poslední rok mě někdy přepadne takový hodně divny tlak v pochvě, bolí to, tlačí to, je to jak kdybych mela něco z tama vytlačit a taky mam stejný tlak na klitorisu kdyz to musím tak blbě říct. Jsem z toho už fakt nešťastná, prošla jsem vyšetření u urologa, gynekologa a nic. Už fakt nevím co mam dělat, mam i hodně bolestivou ms a psm, také cítím i ovulaci. Je to fakt na zblazneni, ted to mam uz zas tak týden a do toho mě bolí i močení tak nevím zda to může být zánět třeba. :(

• Citovat
  • Upravit
6532
4.2.21 11:22
@Anonymní píše:
Dobrý den, obnovuji diskuzi, bude mi teprve 19 let, neměla bych byt těhotná. Poslední rok mě někdy přepadne takový hodně divny tlak v pochvě, bolí to, tlačí to, je to jak kdybych mela něco z tama vytlačit a taky mam stejný tlak na klitorisu kdyz to musím tak blbě říct. Jsem z toho už fakt nešťastná, prošla jsem vyšetření u urologa, gynekologa a nic. Už fakt nevím co mam dělat, mam i hodně bolestivou ms a psm, také cítím i ovulaci. Je to fakt na zblazneni, ted to mam uz zas tak týden a do toho mě bolí i močení tak nevím zda to může být zánět třeba. :(

Pokud tě bolí močení, tak to není v pořádku. Vypadá to na zánět. Zajdi si k obvoďákovi s močí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
4.2.21 13:09

Takovej tlak mívám během měsíčků. Ale v tvém případě bych to určitě řešila dál, další vyšestření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7832
5.2.21 14:11

Já ji mám taky celou oteklou než to dostanu, patří to k tomu. A ty jsi mladá, tak to prožíváš holt takhle intenzivně. Já mívám i to citlivý čůrání, jak píšeš,, chce to asi hodně pít, já tomu taky moc nedám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.21 23:21

@Markéta188 no volala jsem doktorce, dala mi antibiotika aniž by mi zkontrolovala moč. Jsem už tyden po nich a zase mi to začalo. Myslim si ze to neni zánět mocaku. Poslala mě na gastro a prý jedině kdyz tam nic nebude tak to může hodit na záda. Ja uz jsem z toho fakt nešťastná a nevim co pro to už víc dělat, cvičím a prostě mi nic nepomáhá a nikde na nic nikdo neprisel. Navíc HA kvůli krevnimu onemocnění ani nemůžu takže se te bolesti asi nezbavim nikdy. :,(

• Citovat
  • Upravit
1
2.3.21 17:22

Oslabené panevni dno

@Anonymní píše:
Dobrý den, obnovuji diskuzi, bude mi teprve 19 let, neměla bych byt těhotná. Poslední rok mě někdy přepadne takový hodně divny tlak v pochvě, bolí to, tlačí to, je to jak kdybych mela něco z tama vytlačit a taky mam stejný tlak na klitorisu kdyz to musím tak blbě říct. Jsem z toho už fakt nešťastná, prošla jsem vyšetření u urologa, gynekologa a nic. Už fakt nevím co mam dělat, mam i hodně bolestivou ms a psm, také cítím i ovulaci. Je to fakt na zblazneni, ted to mam uz zas tak týden a do toho mě bolí i močení tak nevím zda to může být zánět třeba. :(

Ahoj, mam to samé a co som sa dočítala, je to pravdepodobne oslabené panevni dno, tlačí to vsetko dole, ja to cítim pár dni, takže nájdem cviky na You tube a začnem ho posilňovať, tiez zájdem na gyndu, držím Ti palecky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí