Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky:)
mám už asi týden MS, to se mi nikdy nestalo. Včera to byla jasně červená krev, ta mě hodně znervóznila…
mám pocit že už mi kvůli všem těm problémům začíná troskotat život s partnerem a jsem fakt zoufalá.
Nemáte nějaké rady jak zastavit MS krvácení? ![]()
@Katerinka28 Co tak zavolat na gyndu a nechat se prohlédnout? Může to být prasklá cysta nebo cokoliv jiného, ale na netu tu nevyřešíš.
@zuzkasim na gyndě jsem byla na preventivce před 14 dny, tak si myslím že zánět, cystu nebo tak by našla?
Troskotá život s partnerem z týden trvající menstruace? Někdy to tak prostě je a nemusí to nic znamenat, však jednou krvácet přestaneš.
@Katerinka28 No, normální MS trvá v průměru 5 dní. Takže pojem „asi týden“ může být ještě v normálu. ![]()
@Katerinka28 Tak to jo, když jsi byla zrovna před 14 dny na prohlídce. Asi bych tedy zatím počkala, u mě MS 7 - 8 dnů. Pokud by po 7 dnech neslábla, k doktorovi bych určitě minimálně zavolala.
@Karleon píše:
Troskotá život s partnerem z týden trvající menstruace? Někdy to tak prostě je a nemusí to nic znamenat, však jednou krvácet přestaneš.
Nejde jen o to, měla jsem vleklý problémy, psychicky jsem taky na tom nebyla nejlíp… a tohle mi moc nepřidává.
Ahojky mám ms už dlouho a včera mi doktorka dala orgametril abych ho brala že mi do 3 dnů ms skončí tak jsem se chtěla zeptat jestli opravdu myslíte že mi to do 3 dnů skončí když beru orgametril děkuji za odpověď