Zastavení krvácení po týdnu menstruace

19.3.15 09:33

zastavení krvácení

Ahoj holky:)
mám už asi týden MS, to se mi nikdy nestalo. Včera to byla jasně červená krev, ta mě hodně znervóznila…
mám pocit že už mi kvůli všem těm problémům začíná troskotat život s partnerem a jsem fakt zoufalá.
Nemáte nějaké rady jak zastavit MS krvácení? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2242
19.3.15 09:36

@Katerinka28 Co tak zavolat na gyndu a nechat se prohlédnout? Může to být prasklá cysta nebo cokoliv jiného, ale na netu tu nevyřešíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.15 09:45

@zuzkasim na gyndě jsem byla na preventivce před 14 dny, tak si myslím že zánět, cystu nebo tak by našla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
19.3.15 10:21

Troskotá život s partnerem z týden trvající menstruace? Někdy to tak prostě je a nemusí to nic znamenat, však jednou krvácet přestaneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
19.3.15 10:31

@Katerinka28 No, normální MS trvá v průměru 5 dní. Takže pojem „asi týden“ může být ještě v normálu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
19.3.15 12:32

@Katerinka28 Tak to jo, když jsi byla zrovna před 14 dny na prohlídce. Asi bych tedy zatím počkala, u mě MS 7 - 8 dnů. Pokud by po 7 dnech neslábla, k doktorovi bych určitě minimálně zavolala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.15 14:42
@Karleon píše:
Troskotá život s partnerem z týden trvající menstruace? Někdy to tak prostě je a nemusí to nic znamenat, však jednou krvácet přestaneš.

Nejde jen o to, měla jsem vleklý problémy, psychicky jsem taky na tom nebyla nejlíp… a tohle mi moc nepřidává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
2.4.15 15:14

Domčinka

Ahojky mám ms už dlouho a včera mi doktorka dala orgametril abych ho brala že mi do 3 dnů ms skončí tak jsem se chtěla zeptat jestli opravdu myslíte že mi to do 3 dnů skončí když beru orgametril děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí