Vyvolaná menses - zkušenosti

Anonymní
16.3.15 22:19

vyvolana menses.. zkusenosti ?

Čau holky.. mam dotaz :) myslim si, ze je to asi individualni, ale stejne se zeptam :)
Pred zhruba mesicem jsem prodelala interrupci a minuly tyden byla u dr. na kontrole. Ac jsem myslela ze jsem ok (jen me obcas pobolival podbrisek) tak mi dr. rekla, ze mam na vajecniku cystu a ze to vypada i na zanet (soudila podle tech bolesti). Tak me odebrala krev a ta fakt potvrdila zanet.. No a tu cystu jsme vyresily tak, ze mi pichla injekci a ze nejpozdeji do tydne se mi rozjede menses.. rikala, ze to klidne muze byt i za par hodin. No dnes je to 7. den a porad nic, poboliva me bricho, ale nic :think: na ten zanet jsem dostala atb, tak nevim, jestli to nejak muze souviset… tento vikend mame jet s manzelem pryc, tak jsem doufala, ze do te doby to dostanu a stihne to odeznit a takhle to asi vypada, ze to bude na prd :zed:
Nemate s tim prosim nejaka zkusenosti? u me to bylo poprve..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
16.3.15 22:26

Nevím, jestli to s tím má nějakou souvislost, ale když jsem byla na vyvolávačce ( z jiných důvodů), tak sestřička říkala, že kdybych to do 14ti dnů nedostlala, ať si přijdu pro další píchanec. Už jsem se viděla, jak tam znova jdu, ale ms se dostavila asi 12. den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30323
16.3.15 22:26

Po revizi dělohy jsem taky dostala vyvolávačku a nepomohla. MS si přišla stejně jak chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
17.3.15 06:57

Po injekci by měla menstruace dorazit do 14 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí