Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nevím, jestli to s tím má nějakou souvislost, ale když jsem byla na vyvolávačce ( z jiných důvodů), tak sestřička říkala, že kdybych to do 14ti dnů nedostlala, ať si přijdu pro další píchanec. Už jsem se viděla, jak tam znova jdu, ale ms se dostavila asi 12. den.
Po revizi dělohy jsem taky dostala vyvolávačku a nepomohla. MS si přišla stejně jak chtěla.
Čau holky.. mam dotaz
myslim si, ze je to asi individualni, ale stejne se zeptam 
na ten zanet jsem dostala atb, tak nevim, jestli to nejak muze souviset… tento vikend mame jet s manzelem pryc, tak jsem doufala, ze do te doby to dostanu a stihne to odeznit a takhle to asi vypada, ze to bude na prd 
Pred zhruba mesicem jsem prodelala interrupci a minuly tyden byla u dr. na kontrole. Ac jsem myslela ze jsem ok (jen me obcas pobolival podbrisek) tak mi dr. rekla, ze mam na vajecniku cystu a ze to vypada i na zanet (soudila podle tech bolesti). Tak me odebrala krev a ta fakt potvrdila zanet.. No a tu cystu jsme vyresily tak, ze mi pichla injekci a ze nejpozdeji do tydne se mi rozjede menses.. rikala, ze to klidne muze byt i za par hodin. No dnes je to 7. den a porad nic, poboliva me bricho, ale nic
Nemate s tim prosim nejaka zkusenosti? u me to bylo poprve..