Nepravidelná MS, kdy testovat?

Anonymní
19.1.23 21:58

Nepravidelná MS, kdy testovat?

Ahojky,
V únoru 2022 mi bylo zjištěno PCOS, dr. mi nasadila Duphaston, s tím jsem měla cykly 26 dní, mezitím jsem začala brát Inositol, žít zdravě, vždy jsem byla hubená, takže jsem nepotřebovala shodit. Od září HP normální, od října žádné cysty - vysadila jsem Duphaston, ani v prosinci žádné cysty, mám kratší cykly po vysazení, prvni po vysazení sice 28 den plus 3 dny špinění prej, jinak další dvě po 21 dnech + 2 dny špinění před, nyní mám 21 den a nic ani žádné špinění, jen jsem v úterý měla na spodním prádle pár kapiček krve… Kdy můžu testovat, když mám vycemene nepravidelný cyklus… 😅

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1046
19.1.23 22:55
@Anonymní píše:
Ahojky,
V únoru 2022 mi bylo zjištěno PCOS, dr. mi nasadila Duphaston, s tím jsem měla cykly 26 dní, mezitím jsem začala brát Inositol, žít zdravě, vždy jsem byla hubená, takže jsem nepotřebovala shodit. Od září HP normální, od října žádné cysty - vysadila jsem Duphaston, ani v prosinci žádné cysty, mám kratší cykly po vysazení, prvni po vysazení sice 28 den plus 3 dny špinění prej, jinak další dvě po 21 dnech + 2 dny špinění před, nyní mám 21 den a nic ani žádné špinění, jen jsem v úterý měla na spodním prádle pár kapiček krve… Kdy můžu testovat, když mám vycemene nepravidelný cyklus… 😅

14 dni po styku. Ale pokud nevis, kdy a jestli byla ovulace, tak tezko rict :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
20.1.23 10:13

Víš kdy byla ovulace, aspoň přibližně? Pokud ano, tak 14dní po ovulaci/styku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí