Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, moc prosím o radu. Dítě jsme neplánovali. Takže ani žádné duchy nelovím. 😶 Ale z tohoto jsem nějak mimo. Ms mi mešká 4 dny. Předevčírem a včera dělaný test clearblue ( první foto ) a dneska běžný z lékárny. No nějak nevím jak to vyhodnit… Včera jsem měla mírné špinění a myslela si, že přijde ms. Ale nic. Špinění zase přestalo a dnešní test byl takový. Kdy byla ovulace vůbec netuším. Ale kdyby byla v den posledního nechráněného styku odpovídalo by to dnes na 10dpo. Děkuji za poznatky
No budeš těhotná, síla te čárky celkem na 10dpo odpovídá, zkus za par dni další.
@Kriss Tina myslíš? Já právě vůbec nevím. 🙈 Syna před pěti lety zjistili z krve a dcera před deseti lety byla úplná dálnice. Takže mě tohle trochou zmátlo i vzhledem k tomu špinění včera. @EmmaRose eh, no uvidíme ![]()
Jasně pozitivní… Tzn jsi těhotná. Dle toho jak s tou informací plánuješ naložit se objednej k lékaři…
@Vladusxx oni ty čárky právě nejsou úplně jak by měli a ten papírový je slabší. Proto jsem to dala do černobílé, jinak to foťák nevzal.
Přijímáme to samozřejmě pozitivně, kdyby tomu tak opravdu bylo. ![]()
@Bramborky jiný test, jiné množství barviva… Pár dní tedy počkej a udělej znovu test a nebo si dojdi 2× v odstupu 3-4 dní na krev ![]()
Ahoj holky, já bych se tu pripichla a zeptala co si myslíte. Test jsem si dělala dnes ráno a předevčírem odpoledne. Pokaždé vyšel stejně. Slabá druhá čárka. Myslela jsem, že když budu těhotná, měl by test dnes ráno být silnější… mám dnes 3 dny zpoždění, tak nevím a doufám a zároveň mám strach, že těhotná nejsem, to by přece sílilo?
@Anonymní píše:
Ahoj holky, já bych se tu pripichla a zeptala co si myslíte. Test jsem si dělala dnes ráno a předevčírem odpoledne. Pokaždé vyšel stejně. Slabá druhá čárka. Myslela jsem, že když budu těhotná, měl by test dnes ráno být silnější… mám dnes 3 dny zpoždění, tak nevím a doufám a zároveň mám strach, že těhotná nejsem, to by přece sílilo?
Těhotná jsi. Jestli chceš mít jistotu tak si zajdi 2× na krev ta ti řekne o prosperitě těhotenství víc než test.
@JancaS84
Já jdu v pondělí na gynekologii, byla jsem objednaná na normální prohlídku. Tak to už vydržím… já mám prostě pořád pocit, že to je moc slabé no 🙂 těhotná už jsem byla, jenže to jsem na to přišla docela pozdě a tehdy tam byly dvě čárky hned i odpoledne…