Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No asi to bylo tzv. biochemické těhotenství.
Na chvíli se embryo uchytilo, ale asi mělo špatnou genetiku a dál se nevyvíjelo. Je to uplne běžné a často se to děje, nicméně my speciálně snažilky, díky velmi přesným testům, se to dozvíme…
A byly oba z ranní moči?
Do termínu menstruace stejně nic nevymyslís. Buď byly falešný a nebo se to neudrželo.
Mamatesty dělají falešné duchy, sluníčko neznám. Počkej do termínu ms.
Možná se jedná o biochemické tehotenstvi - neudržela se to a nebo to ještě „vyleze“, počkej 2 dny, buď vylezou jasně // a nebo ne…držím palce ať se brzy zadari
@JancaS84 dva jsem testovala večer, ten druhy až odpoledne po práci, aninkeden nebyl z ranní
Napadlo mě ještě jestli to nemůže byt jinou značkou testu? Ale oba mají citlivost 10
@Anonymní píše:
Napadlo mě ještě jestli to nemůže byt jinou značkou testu? Ale oba mají citlivost píše: Více
Kup si testy z Maxe, tu jejich značku. Mají 2 ks v balení. Za me jsou spolehlivé.. Nikdy mi neukázaly falešný duchy. A když jsem těhotná byla, ukázaly mi ducha uz 10dpo ![]()
@Anonymní píše:
@JancaS84 dva jsem testovala večer, ten druhy až odpoledne po práci, aninkeden nebyl z ranní
Testuje se z ranní moči. Pak můžeš mít různý výsledky.
O mimi se snažíme. Nejsem testovací maniak ale asi tyden zpět jsem měla docela intenzivní bodání v podbřišku (děloze) teď teprve očekávám ms. Ale našla jsem doma náhodou jeden test tak jsem si ho prostě šla zkusit, vyšel mi duch který byl ale docela dost zřetelně viditelný. (Sluníčko) hned jsem letěla pro další test abych se přesvědčila ale tentokrat jsem koupila mamatest, vyšel mi opět duch hned v limitu ale už méně viditelný. Dnes druhy den na jsem si udělala ten druhy z mamatestu a nic, co si o tom mám myslet?
Jsem strašně netrpělivej člověk 🤣