Duch na testu a druhý den prázdno

Anonymní
17.1.23 15:17

Duch na testu a druhý den prázdno

O mimi se snažíme. Nejsem testovací maniak ale asi tyden zpět jsem měla docela intenzivní bodání v podbřišku (děloze) teď teprve očekávám ms. Ale našla jsem doma náhodou jeden test tak jsem si ho prostě šla zkusit, vyšel mi duch který byl ale docela dost zřetelně viditelný. (Sluníčko) hned jsem letěla pro další test abych se přesvědčila ale tentokrat jsem koupila mamatest, vyšel mi opět duch hned v limitu ale už méně viditelný. Dnes druhy den na jsem si udělala ten druhy z mamatestu a nic, co si o tom mám myslet? :* Jsem strašně netrpělivej člověk 🤣

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
382
17.1.23 15:29

No asi to bylo tzv. biochemické těhotenství.
Na chvíli se embryo uchytilo, ale asi mělo špatnou genetiku a dál se nevyvíjelo. Je to uplne běžné a často se to děje, nicméně my speciálně snažilky, díky velmi přesným testům, se to dozvíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35864
17.1.23 15:39

A byly oba z ranní moči?
Do termínu menstruace stejně nic nevymyslís. Buď byly falešný a nebo se to neudrželo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
17.1.23 16:11

Mamatesty dělají falešné duchy, sluníčko neznám. Počkej do termínu ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
17.1.23 16:13

Možná se jedná o biochemické tehotenstvi - neudržela se to a nebo to ještě „vyleze“, počkej 2 dny, buď vylezou jasně // a nebo ne…držím palce ať se brzy zadari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.23 16:27

@JancaS84 dva jsem testovala večer, ten druhy až odpoledne po práci, aninkeden nebyl z ranní

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.23 16:28

@Perníček22 Děkuji moc 😊

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.23 16:29

Napadlo mě ještě jestli to nemůže byt jinou značkou testu? Ale oba mají citlivost 10

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.23 16:33
@Anonymní píše:
Napadlo mě ještě jestli to nemůže byt jinou značkou testu? Ale oba mají citlivost píše: Více

Kup si testy z Maxe, tu jejich značku. Mají 2 ks v balení. Za me jsou spolehlivé.. Nikdy mi neukázaly falešný duchy. A když jsem těhotná byla, ukázaly mi ducha uz 10dpo :)

• Citovat
  • Upravit
35864
17.1.23 16:33
@Anonymní píše:
@JancaS84 dva jsem testovala večer, ten druhy až odpoledne po práci, aninkeden nebyl z ranní

Testuje se z ranní moči. Pak můžeš mít různý výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí