Nepravidelné bolesti

2377
2.4.13 21:12

Nepravidelné bolesti

Zdravím, nevím už co by..dnes jsem byla na kontrole jsem 40+2tt, od 17hod mě děsně bolí v kříži a tvrdne mi podbříšek, byla jsem už 2× ve vaně kde mi začla odcházet hlenová zátka a pomohlo to vždy jen na chvíli..problém je v tom že jsou intervaly celkem dlouhé a nepravidelné (12,14,12,8,15,14)a to už od těch 17hod. nelepší se to ani nehorší, bolesti jsou dost nepříjemné, ale pořád se to dá vydržet..usnout mi samozřejmě nejde, tak nevím co dělat..už týden mě zlobí bolestivé poslíčky, byla jsem od 33.týdne na 3 týdny na udržování a nakonec přenáším a ještě ani nevim jestli rodím nebo ne..už jsem z toho fakt na nervy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14110
2.4.13 21:17

@Mishell tak třeba já měla bolesti nepravidelně až do porodu, rozmeuí 2 až 10 minut :))) že ti odchází hlenová zátka znamená, že se čípek zjracuje a otevírá, to j dobře.. asi ještě vyčkej, pokud nemáš fakt bolesti po kratších intervaleh, výrazně to nebolí a neodtekla ti voda, zybtečně budeš v poodce, radši si užívej doma.. alůe určit ti spousta holek napíše, ať jedeš :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niou
2.4.13 21:30

Napodobne u prvniho porodu jsem mela nepravidelny bolesti, nakonec jsem jela.

• Citovat
  • Upravit
6391
2.4.13 21:45

@Mishell Ahojky ja to mela to same co ty..
Bolesti jsem mela cely den 29.3.2011 dalo se to vydrzet, jezdila jsem si v aute, jela jsem k tete, a pak k nasim a u nasich kdyz jsem sedela, se to malinko zhorsilo, ale porad se to dalo, zacala jsem pocitat a mela jsem to taky nepravidelny (5,10,2,7,9,3…apod),to si pamatuji do dneska!!! :dance:
No jela jsem domu, pohoda, bolesti byly ale dalo se to stale, nic hroznyho..Stale nepravidelny..CHodila jsem na WC a nic dobry!!Sla jsem si okolo 10 lehnout ze pujdu spat a neslo to a zacala jse opet pocitat, a bylo to zase (2,3,2,7,10…apod..),tak jsem si rikala ze asi nic, ze to je stale nepravidelny ze by me beztak poslali dom..No pak jsem nemohla ani lezet, tak jsem chodila, chvili sedela, zase pak lezela v jine poloze…Bolesti stale dobry docela…Jenze pak opet zesilily, ale porad to bylo ok, no abych to zkratila vydrzela jsem to do 30.3.2011 do pul 5 hod rano, to jsem volala me mamce ze jedeme..tak jsme jeli a ve spitale mi rekli ze jsem otevrena na 2 prsty..Jo jeste jsem zapomnela dodat ze kdyz jsem doma byla pak zase na WC spinila jsem a to jsem hned nevahala a volala te mamce..No prijali me a syn se narodil 30.3.2011 ve 13:00 takze porod celkem rychly..
Omlouvam se dlouhy roman, ale zkratit to nejak neslo.. :mavam: :hug: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
2.4.13 21:45

Jeste dodam ze jsem prenasela 5 dni, rodila jsem ve 40+5 syn se ozval sam,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
2.4.13 22:18

Já to měla podobné týden před porodem. Nepravidelné bolesti, rozmezí cca 3-12 minut, po koupeli nepřestaly ale ani to nebylo nijak pravidelnější, neustále průjem, takže mě všichni přesvědčovali, že už je to určitě ono. Po probdělé noci jsme jeli na kontrolu a tam mi akorát řekli, že to porod není, jen poslíčci. Ty bolesti v těchto intervalech trvaly ještě celé 2 dny a pak to přestalo, rodila jsem o týden později, přesně na termín a začalo to odtokem plodovky. Držím ti palce, ať se to zpravidelní a je to ono :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
2.4.13 22:52

Já měla poslíčky od soboty 11.8. bez větších pauz, v pondělí jsem si udělala generální celodomácí úklid, a od večera měla už oficiálně kontrakce, byl prostě rozdíl mezi poslem a kontrakcí.. celé úterý jsem prodýchávala doma kontrakce v rozmezí 4-30 minut a tak to člo až cca do pěti odpoledne, kdy se stáhli na 4-15 minut a až v 9 večer najednou skočili na cca po pěti minutách a to už byl celkem hukot, tak jsme jeli. Narodil se z úterý na středu 15.8. v noci. :) Tělo jde na to pomalu ať se stíháš přizpůsobovat, neplaš, povídej si s miminkem a buď v klidu. Už brzičko bude u Tebe. Ani nevíš, jak Ti závidím, hned bych si to dala znovu. :) Hlavně buď uplně v klidu a uvolněný spodek. Když se stáhneš, těžko se budeš otevírat. :) Hodně štěstí a krásný bonding s miminkem! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
3.4.13 05:47

Tak jsem to večer zaspala a asi před hodinou a půl mě opět vzbudily bolesti..pořád nepravidelné, ale intervaly už se oproti včerejšku zkrátili, ted je to v rozmezí 6-10min, tak uvidíme jak to bude vypadat přes den, zítra mám jít odpoledne zase na kontrolu, tak třeba do tý doby porodím..nebo taky zase nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
3.4.13 09:11

@Mishell Já porodila v noci před kontrolou, na které jsme se s dr. určitě měli ještě vidět, protože jsem „jak na začátku“. Jsem měla sto chutí podepsat revers a skočit ke gyndaři na „prohlídku“. :lol: Už se Ti to rozjíždí, hezky v klídečku, stejně jsem to měla já a vyloženě jsem si porod užívala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
3.4.13 09:13

@Mishell tak ti přeju, ať tu kontrolu už nestihneš, já už další plánovanou kontrolu též nestihla, byla jsem na pásech ve středu a ve srandě jsem PA říkala, že v pátek už se určitě neuvidíme, že mám termín a tím pádem musím porodit :lol: Vůbec jsem tomu nevěřila ale ve čtvrtek večer mi začala odtíkat plodovka a malá se v pátek odpoledne fakt narodila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
3.4.13 20:27

Tak žádná kontrola nebude dnes se nám narodil v 9:55hod, s váhou 3300g,49cm Kubíček, takže to byla rýchlovka nakonec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
3.4.13 20:31

Gratulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
3.4.13 20:31

@Mishell no tak to je krásný a pěknej fofr :) moc gratuluju ke Kubíčkovi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
3.4.13 21:12

@Mishell Gratuluji moc!! A do života Kubíčkovi pevné zdraví a šťastné, spokojené rodiče. :) :* :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
3.4.13 22:04

Děkujeme mockrát všem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie