Dula - D.Hricová a J.Čurdová

28
2.4.13 08:50

Dula - D.Hricová a J.Čurdová

Ahoj holky, jsem z Frýdku-Místku a chtěla jsem se zeptat, zda některá z vás z tohoto okolí má zkušenosti s dulami: Dagmar Hricová a Jana Čurdová? Moc uvažuji o přítomnosti duly u porodu, termín mám 10.5., takže času moc není…jen nevím, na kterou z nich se popřípadě obrátit. Budu moc vděčná za jakékoli příspěvky a komentáře!!!
Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17050
2.4.13 09:17

Ahoj, doporučuji si s oběma dát krátkou poznávací schůzku a budeš vědět:). Myslím, že volba duly by měla být na Tobě. Dej na svůj vlastní instinkt a ne na rady a doporučení ostatních ;).

Popřípadě se podívej jejich web. Dáša určitě nějaký má, jestli Jana, to netuším. Většinou mívají i zkušenosti přímo na těch www. :mavam:

Přeji krásné těhotenství a ještě hezčí porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
10.4.14 12:44
@noggrice píše:
Ahoj holky, jsem z Frýdku-Místku a chtěla jsem se zeptat, zda některá z vás z tohoto okolí má zkušenosti s dulami: Dagmar Hricová a Jana Čurdová? Moc uvažuji o přítomnosti duly u porodu, termín mám 10.5., takže času moc není…jen nevím, na kterou z nich se popřípadě obrátit. Budu moc vděčná za jakékoli příspěvky a komentáře!!!
Díky moc!

Dovolím si obnovit diskuzi a zeptám se: máte někdo zkušenost s porodem s dulou v nemocnici ve Frýdku? Nebo alespoň s tím, že s vámi byla vámi vybraná PA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí