Nažloutlý výtok

Anonymní
31.3.13 18:28

nažloutlý výtok

Ahoj, dobrý den

ráda bych se s někým poradila, pokud bude možné. Jsem několik dní po TP, v pátek jsem byla na ko, kde jsem podstoupila vyšetření, doktorka řekla, že vše připraveno k porodu, otevřenost na dva prsty. Řekla, že tomu trochu pomůže, tak do mě štourla, o Hamiltnu nebyla řeč, nevím, zda se jednalo o něj, každopádně jsem po něm začla mít tmavý ( téměř hnědý výtok až do večera ), večer se mi objevily poslíčci, trvaly cca do dvou do rána, pak jsem usnula, ráno jsem pokaždé po tom, co jsem šla na malou měla na papíře kus hlenu, nejprve krkvavý, pak narůžovělý, ale jen po troškách ( zřejmě zátka). Nevím, jsem prvorodička. NIcméně večer zase poslíčci, dala jsem vanu a nic. Dnes ráno sem seděla u snídaně a najednou vlhko, mokrý koláč na kalhotkách, vzala jsem vložku, kdyby to náhodou byla plodovka, ale od té doby nic, naopak se mi na té porodnické vložce dělají žluté fleky ( spíše do okrova ), zápach jako při MS :( máte některá zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
hospodyňka
31.3.13 18:33

Zřejmě to vypadá na plodovku, ale pro tvůj klid, bych se sebrala a zajela do porodnice, určitě nebudeš první ani poslední takto zneklidněná budoucí maminka:-)

• Citovat
  • Upravit
9090
31.3.13 19:19

Může to být i hlenová zátka ale asi bych pro jistotu sjela do porodnice, kdyby to byla plodovka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.13 20:06

Že by zátka byla jen nažloutlá voda? to se mi nějak nezdá, řekla bych, že ta mi odešla v podobě hlenu už z pátka a přes sobotu, nemám pocit, že je to moč, to bych asi cítila :idea: ale zase ta barva, nevím :( ted jsem dala vanu a vložku, tak uvidím, co se zjeví 8o

• Citovat
  • Upravit
29436
1.4.13 10:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení