Nepravidelnost menstruace?

322
12.6.04 06:59

Nepravidelnost menstruace?

Ahoj,
ráda bych se zeptala, jestli jste měly po porodu menstruaci stejně pravidelnou jako před ním (tedy poté, co jste ji dostaly). Já jsem kojila do osmi měsíců, první menstruace přišla až 6týdnů po naprostém ukončení kojení (končila jsem postupně, ke konci už jsem kojila jen velmi málo). Od té doby ale už 6 týdnů zase nic, tak by mě zajímalo, čím to je, jestli to je normální. Před porodem jsem měla MS pravidelně po 4 týdnech, zpoždění bylo tak max 2-3 dny. Těhotenství mě samosebou napadlo, dělala jsem už několik testů, ale i teď jsou negativní.
Předem moc děkuji zä vaše zkušenosti a názory
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76
12.6.04 17:04

Ahoj Evi,
Já myslím, že po těhotenství, porodu a kojení máme hormony tak naprosto zblázněné, že se už nedivím ničemu. Bude určitě chvíli trvat, než se všechno zase ustálí. I když samozřejmě existují ženy, které mají zase menstruace pravidelné, řekla bych ale, že většina má podobné zmatky jako ty a já. Moje první dvě menstruace po porodu přišly v rozmezí tří měsíců a trvaly třikrát tak dlouho než normálně. Teď to konečně, po dalších dvou měsících začíná vypadat, že se věci vracejí do normálu. Tak já být tebou, se tím moc netrápím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
16.5.14 09:54

Ahoj holky muzete mi nekdo porsdit co mi pomuze k pravidelné menstruaci vzdy jsem mela pravidelnou a h.a.jsem nebrala a po porodu uz jsou dva roky a ja ji mam i dvakrát do mesíce tu menstruaci a slabou celkem co by mohlo pomoct nebo jeké mohou být príciny? predem dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.6.14 21:22

Ahoj. Mam takovy problem s menstruaci..ci ze spis s NEmenstruaci :) do zacatku letosniho brezna bez problemu jsem menstruovala mezi 24-28dnem pravidelne. V dubnu jsem jiz M. nedostala a jelikoz jsem se stehovala do ciziny v ty dobe, nechala jsem si asi pri 7dennim zpozdeni M. pichnout vyvolavaci injekci. Necely tyden na to jsem to dostala a za dalsi tri tydny opet. Coz bylo ale taky vse. K dnesnimu dni jsem 55dni bez menstruace. Tehotensky testy jsou negativni. Nevi nekdo neco, cokoliv…nez navstim tuzemsky ‚gynekology‘? :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí