Nepřepíjím ji?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Naše dítě je schopné vytáhnout zhruba od sedmého měsíce 2 a více litrů vody za den a doktorka tvrdí, že je to OK a může pít, kolik chce. Kojený byl v té době taky. Asi bych se toho nebála.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera má 15m vypije denně 500ml mléka a taky kolem 1l vody, čaje, atd…
Jinak taky si dá večer mlíko a když se necítí ještě na spánek po tom, tak dostane čaj a usíná pak až.
- Citovat
- Upravit
Podle mě potřebuje prostě víc vody. Mlíčko v prsu je přední a zadní. To přední obsahuje téměř samou vodu a je na uhašení žízne to zadní je vydatnější a je spíše na „najezení“ takže to vypadá, že se z prsu chce jen napít a ne najíst… proto pije krátce a pak si dá ještě vodu, jelikož má pořád žízeň. Snad jsem to napsala srozumitelně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bekyn píše:
Mlíčko v prsu je přední a zadní.
Dneska už vědci tvrdí, že to tak není a že teče celou dobu stejné
Ale dítě má prostě asi žízeň a zasytit se nepotřebuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elke píše:
Dneska už vědci tvrdí, že to tak není a že teče celou dobu stejnéAle dítě má prostě asi žízeň a zasytit se nepotřebuje.
Vidis…a ja se naposledy docetla, ze tucnost se meni nejen v prubehu kojeni, ale take v prubehu dne a nekdy je predni tucne vice nez zadni. Proste je to veda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ja jsem nikdy nic necetla a jsem nejstastnejsi, hlavne ze to tece ![]()
Zakladatelko nejake napiti vody bych vubec neresila, akorat dokud bude takhle pred spanim pit, tak se bude v noci pocuravat, takze az budete resit nocnik, tak to budete muset odbourat, ale na to ma casu a treba sama prestane ![]()
Dcera mela v tomhle veku take obdobi, kdy se musela pred spanim i behem noci dost napit, behem noci mi vyzahla i pul litru. A pak to ze dne na den ustalo a zacla spat celou noc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj.Mam 14 mesicni dceru. Vecer ji pred spanim kojim.Pije docela kratce a jde se spinkat.To vetsinou vyvadi.No a zjistila jsem, ze kdyz ji dam pak jeste trochu vody tak lehne a spi. Nechapu proc teda nepije z prsa dyl kdyz ma jeste zizen asi. Zkousela jsem zmacknout prso po kojeni a mleka tam bylo jeste dost tak nevim. Myslite ze tu vodu po kojeni uz ji nemam davat? ze se zbytecne prepiji? Nebo nechat to? Delate to take nekdo ze po vecer. kojeni date jeste pak caj nebo vodu?