Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Meggiska půjčili jsme si váhu a zjistila jsem že teď na kojení vypil 25 ml, přitom když prso zmáčknu tak mlíčko teče, jen nevím proč nechce tahat 😔
@Dudyn píše:
@Meggiska půjčili jsme si váhu a zjistila jsem že teď na kojení vypil 25 ml, přitom když prso zmáčknu tak mlíčko teče, jen nevím proč nechce tahat 😔
Každé kojení jen tak málo?
@Meggiska vážila jsem ho zatím třikrát a vytáhl 25,20,20. A když mu dám druhé prso tak kope, mlátí rukama, Zuzka, odtahuje se a přisává ale tahat nezačne a když prso zmáčknu tak mlíčko z něho vytryskne a pak teče a když mu ho dám do pusy tak stejně netahá
To muze byt proste obdobi.
Ale pozvala bych dobrou laktacni, pro klid duse. Lepsi nez strilet od boku a davat na vsechno UM.
Tak já tomu už nerozumím. V noci (od půlnoci ) vypil 70 a za dvě hodiny 100, a teď ráno už zase jen 20ml a z druhého nechce, směje se na mě, povídá si a hraje si v klidu pod hrazdičkou. A vážila jsem i pleny a od půlnoci do půl 7 vyčural 160g.
@Dudyn píše:
Tak já tomu už nerozumím. V noci (od půlnoci ) vypil 70 a za dvě hodiny 100, a teď ráno už zase jen 20ml a z druhého nechce, směje se na mě, povídá si a hraje si v klidu pod hrazdičkou. A vážila jsem i pleny a od půlnoci do půl 7 vyčural 160g.
Rozhodně nevypadá jako nespokojené dítě, mě syn fakt pořád řval 🙂 kdy máte další kontrolu u doktorky?
@Dudyn píše:
@Meggiska za 14. dní máme jít na převážení.
Asi takhle..kdyby se dítě nevážilo, tak nic neřešíte, protože malý je spokojený, takhle vidíte že pije docela málo, nebo aspoň mě to přijde dost málo 🙂 dejte na svůj pocit..UM není žádná hrůza, pokud mu zkusíte dát po kojení, nic se nestane a uvidíte jak bude pít, třeba mu to kojení vážně stačí 🙂 myslím že to je dost individuální 🙂
@Dudyn píše:
Cim vic to budes takhle pitvat, tim vetsi stres a problem si vyrobis
.
Vyprdla bych se na to, max bych si pro uklidneni pozvala tu laktacni, co ona na to.
Syn je spokojeny, vesely, pije, cura, hybe se - tak dobry. V zivote kojence je spousta obdobi, kdy se neco vymyka, nejde podle „normy“, a pak se to zase otoci nejak jinak.