Nepříjemná bolest hlavy v 38 TT
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
No, je to sice nepravděpodobný, ze bys to mela stejne, ale me boli hlava od zanetu spojivek… vtipny si na bolest hlavy kapat do oci, ale ono to pomuze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nemáš to od zad? Zvlášť v kombinaci s těhotenstvím.
Já mám bolest hlavy vždycky od zad i bez těhotenství a někdy se mi to
podaří trochu zmírnit mírným rozhýbáním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mě teda napadl vysoký tlak…nechala bych se ráno přeměrit v poradne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@j.a.n.i1 Mně zase na bolest hlavy pomáhá antihistaminikum, splasknou sliznice, splaskne bolest hlavy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Může to být i od vysokého tlaku, raději ráno zajdi k lékaři na přeměření, vysoký tlak je v těhotenství nebezpečný
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Taky me napadl ten tlak. pokud mas tlakomer, tak se premer
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tlak mám nízký odjakživa. V poradně nikdy nebyl problém. Nakropila
jsem do sebe sklenici vody, byla na procházce se psy v lese. Doma si větrám
čerstvý vzduch. Pak už nevím co vyzkoušet, možná tak zkusit usnout.
Mě nikdy hlava fakt moc jen tak nebolela, tak jsem jak chlap s rymickou, je to
fakt hnus
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Tlak mám nízký odjakživa. V poradně nikdy nebyl problém. Nakropila jsem do sebe sklenici vody, byla na procházce se psy v lese. Doma si větrám čerstvý vzduch. Pak už nevím co vyzkoušet, možná tak zkusit usnout.
Mě nikdy hlava fakt moc jen tak nebolela, tak jsem jak chlap s rymickou, je to fakt hnus
Zaspat, hodně pít
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Tlak mám nízký odjakživa. V poradně nikdy nebyl problém. Nakropila jsem do sebe sklenici vody, byla na procházce se psy v lese. Doma si větrám čerstvý vzduch. Pak už nevím co vyzkoušet, možná tak zkusit usnout.
Mě nikdy hlava fakt moc jen tak nebolela, tak jsem jak chlap s rymickou, je to fakt hnus
to že jsi neměla problém neznamená že ho nemáš ted, může to být projev preeklampsie
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Správná váha miminka v 38.týdnu
- Opakovaná mykóza, záněty, bolesti při sexu
- Úzká čárka na TT
- Vlastni hlava behem porodu
- Kolikátý den po ovulaci jste pociťovaly bolest prsou?
- Bolest zad po cviceni
- Bolest hýždě od genitálního oparu?
- Bolesti kostí po tele
Ahojky. Jsem ve 38 TT a od včera mě bolí hlava až je to už protivný. Nezabral mi ani paralen a víc si jich brát nechci. Celý těhotenství mě hlava jen tak nebolela, vlastně mě moc hlava nebolí vůbec. Nepomáhá ani kafe, ani meduňkový čaj a ani spánek nebo odpočinek. Vlastně jak mě ta hlava moc často neboli tak mám i problém usnout nebo ležet, jakmile ležím v Klidu tak cítím tu bolest a jsem z toho na nervy, pro mě je to jako parazit… Co s tím?