Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No, je to sice nepravděpodobný, ze bys to mela stejne, ale me boli hlava od zanetu spojivek… vtipny si na bolest hlavy kapat do oci, ale ono to pomuze.
Nemáš to od zad? Zvlášť v kombinaci s těhotenstvím.
Já mám bolest hlavy vždycky od zad i bez těhotenství a někdy se mi to podaří trochu zmírnit mírným rozhýbáním.
Mě teda napadl vysoký tlak…nechala bych se ráno přeměrit v poradne
@j.a.n.i1 Mně zase na bolest hlavy pomáhá antihistaminikum, splasknou sliznice, splaskne bolest hlavy.
Může to být i od vysokého tlaku, raději ráno zajdi k lékaři na přeměření, vysoký tlak je v těhotenství nebezpečný
Tlak mám nízký odjakživa. V poradně nikdy nebyl problém. Nakropila jsem do sebe sklenici vody, byla na procházce se psy v lese. Doma si větrám čerstvý vzduch. Pak už nevím co vyzkoušet, možná tak zkusit usnout. ![]()
Mě nikdy hlava fakt moc jen tak nebolela, tak jsem jak chlap s rymickou, je to fakt hnus ![]()
@Anonymní píše:
Tlak mám nízký odjakživa. V poradně nikdy nebyl problém. Nakropila jsem do sebe sklenici vody, byla na procházce se psy v lese. Doma si větrám čerstvý vzduch. Pak už nevím co vyzkoušet, možná tak zkusit usnout.
Mě nikdy hlava fakt moc jen tak nebolela, tak jsem jak chlap s rymickou, je to fakt hnus
Zaspat, hodně pít
@Anonymní píše:
Tlak mám nízký odjakživa. V poradně nikdy nebyl problém. Nakropila jsem do sebe sklenici vody, byla na procházce se psy v lese. Doma si větrám čerstvý vzduch. Pak už nevím co vyzkoušet, možná tak zkusit usnout.
Mě nikdy hlava fakt moc jen tak nebolela, tak jsem jak chlap s rymickou, je to fakt hnus
to že jsi neměla problém neznamená že ho nemáš ted, může to být projev preeklampsie
Ahojky. Jsem ve 38 TT a od včera mě bolí hlava až je to už protivný. Nezabral mi ani paralen a víc si jich brát nechci. Celý těhotenství mě hlava jen tak nebolela, vlastně mě moc hlava nebolí vůbec. Nepomáhá ani kafe, ani meduňkový čaj a ani spánek nebo odpočinek. Vlastně jak mě ta hlava moc často neboli tak mám i problém usnout nebo ležet, jakmile ležím v Klidu tak cítím tu bolest a jsem z toho na nervy, pro mě je to jako parazit… Co s tím?