Nepříjemný pocit v pochvě

9.2.24 06:10

Neprijemny pocit v pochve

Ahoj zeny, mam dotaz ktery me trapi dlouhou dobu. Jsem po castem uzivani atb kvuli urologickym zanetum, kde jsme spolu s urolozkou dosly k zaveru, ze se mi zanety vracely kvuli neustale kvasinkove infekci. Na tu jsem pouzivala tyden rosalgin a pote tri dny tablety primo na lecbu kvasinek, pali to mnohem mene, ale stale pali. Je mozne, ze se me ta svine nechce pustit? A hned na to navazuje dalsi dotaz, delsi dobu me trapi jakesi stahy dole nejspis v pochve. Je to neprijemne, mirne to boli, horsi je to kdyz sedim nebo lezim. Vsichni mi tvrdi, ze je to kvuli spatne mikroflore v pochve, ale ja uz se ji 10 dni snazim dat dokupy jak oralnimi tak vaginalnimi probiotiky a prijde mi ze to nema zadny efekt… pritel uziva masticku take, nemate nejaka podobnou zkusenost? Je to vazne neprijemne… takova tupa bolest “tam dole”
Dekuju za pripadnou odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MartinL45
9.2.24 07:34

Co na to rika tvuj gynekolog?

• Citovat
  • Upravit
Gaadpatece321
9.2.24 10:21

Změn toaletní papír!

Nikde se o tom pomalu nedoctete, nikde o tom neuslysite ale toaletní papíry jsou často parfemovane a častokrát se to taky ani na balení nepíše. Kupujte toaletní papír harmony neparfemovany! Kontrolujte si co je psáno na balení, většinou to skoro takticky nejde ani vidět ale je nutné si to ověřovat. A také pozor na moc bílé toaletaky. Obsahuji vysoké množství celulózy která je karcinogenní i když lžou že se jedná o nezavadnou složku ale opak je pravdou

• Citovat
  • Upravit
Tuhy_LU
9.2.24 15:34
@Gaadpatece321 píše:
Nikde se o tom pomalu nedoctete, nikde o tom neuslysite ale toaletní papíry jsou často parfemovane a častokrát se to taky ani na balení nepíše. Kupujte toaletní papír harmony neparfemovany! Kontrolujte si co je psáno na balení, většinou to skoro takticky nejde ani vidět ale je nutné si to ověřovat. A také pozor na moc bílé toaletaky. Obsahuji vysoké množství celulózy která je karcinogenní i když lžou že se jedná o nezavadnou složku ale opak je pravdou

Co je na celulóze závadného? A co bys chtěla používat místo ni?

• Citovat
  • Upravit
Gaadpatece321
9.2.24 17:48

@Tuhy_LU buď ten harmony anebo rovnou ten klasický šedý harmasan. Nedávno jsem ho někde v obchodě viděla

• Citovat
  • Upravit
144
9.2.24 17:58

Měla jsem podobné problémy při rozhozene mikroflore, ale ja s tím šla rovnou na gyndu a nelecila se sama. Doktorka udělala vytery a hned mi dala Macmiror, ktery pomohl. Je na předpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.24 18:03

@Nikkiska Ja se take nelecim sama, od gynekolozky jsem mela predepsanych snad sto masticek, cipku, probiotik a nic nezabira :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
9.2.24 18:16

@Original9062 aha ja to pochopila, ze jsi to jen konzultovala s urolozkou. A dělala ti na gynde vytery, jestli tam něco nemáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tuhy_LU
9.2.24 18:37

@Gaadpatece321 ja spis, ze pleteš pojmy. Celulóza je bunicina ziskavana ze dreva. Z čisté buniciny se vyrábějí napr i detske plenky. Je to tedy hygienický zdroj. Další metodou je získávání z recyklatu - ten se musí čistit. Tam nastává ten problém, který mas na mysli. No a nejlevnější je vyčistit papírovými chemicky(sloučenina chloru atd). Nebo ho můžeš vybelit mechanicky - promýváš tak dlouho, dokud není bílý.
Harmasan je značka jednoho z X výrobců.
S tím, ze parfemace není moc vhodná na citlivá místa ale souhlasím.

• Citovat
  • Upravit
Gaadpatece321
10.2.24 10:26

@Tuhy_LU můžu tě ujistit, že celulóza ss rozhodně neziskava ze dřeva, to je opět cílená lez. Je to prachsprosta karcinogenní chemka. V dnešní době věřit něčemu co čteš, to je jistá sebevražda. Ale víš jaký je standart..každý má rozum svůj. Sice už naprogramovanY takže to jako kdyby neměl žádný ale každý ma pořád nějaké vnímání, intuici, srdce… záleží na každém jestli se vydá cestou strachu nebo srdce.

• Citovat
  • Upravit
Tuhy_LU
10.2.24 18:25

@Gaadpatece321
Zajdi si k lékaři, trpis bludy.
Proces výroby papíru je odjakživa stejný. Bylas vubec někdy v nějaké papirne? Pracovala jsem pro ruzne výrobce a v továrnách jsem byla. Vim co se tam sype na vstupu. A je to buď recyklat nebo dřevo (jde to pripadne i z jiných rostlinných zdrojů, ale dřevo je nejběžnější.)

• Citovat
  • Upravit
Gaadpatece321
10.2.24 18:30

@Tuhy_LU co jsem napsala, za tím si stojím. Věřit všemu, co je psáno ze je pokaždé i dáno to mi spíš přijde tupe a dost naivní

• Citovat
  • Upravit
Tuhy_LU
10.2.24 19:09

@Gaadpatece321
Ja o výrobě papíru pouze nečetla. U te výroby jsem několik let stala.
Jsi vazne psychicky nemocna. Zkus s tím něco udělat.

• Citovat
  • Upravit
Tuhy_LU
10.2.24 19:11

Pokud si za svymi názory stojis, napište 3 hlavní chemikálie, které se používají na výrobu celulózy.

• Citovat
  • Upravit
Gaadpatece321
10.2.24 19:37

@Tuhy_LU zamezila jsi mi odpovědět tak si víš co. Prý že používám vulgarismy a nechtělo mi to přijmout text. Tvoř si tam ty tátou naucene IT smyčky a dej mi už pokoj

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex