Nepřišla mi nemocenská
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
nepřišla mi nemocenská
Poradíte, dneska je 30.10. a ješte mi neposlali nemocenskou, za září, lístek na peníze jsme odevzdavala 1.10., účetní mi potvrdila v práci že lístek byl odeslán, nevíte kde může být chyba? kde se informovat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zavolej na OSSZ, pod kterou spadá tvůj zamestnavatel…z vlastní zkušenosti vím, ze nemocenskou posílají jak se jim chce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zavolej přímo na socku, mi taky ještě nedorazily peníze, tak jsem zjišťovala co a jak a problém byl, že účetní poslala lístek až po 14dnech, co ho měla na stole, takže příště doporučuji poslat si ho na socku sama…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zavolej si na OOSZ. Já jsem taky ještě nedostala za září nemocenskou. Jenže mě to naopak zavinil můj šéf. Protože mám pracovní úraz a musel vypsat papíry. No a jelikož to vypsal pozdě a pak jsem to ještě musela jít podepsat, tak to odeslali až kolem 16.10. Takže já nemocenskou budu mít počítám až příští týden. Jo jinak jsem si tam volala a paní úřednice mi to všechno řekla a taky mi řekla, kdy asi mám očekávat nemocenskou.Zkus si tam zavolat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já mám zkušenost, že je většinou chyba na straně zaměstnavatele…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ted jsem tam volala na ossz a penízky mi přijdou do 3-5 dnů, z důvodu pozdějšího vyřízení zaměstnavatele, dík za radu, už jsem měla nervy že penízky nedostanu, ne že bych je urgentně potřebovala a ikdyž mám přítele který mi pomůže, tak prostě bez peněz je to na nic, protože čekám miminko a potřebuju ještě dokoupit nejake vecičky..
znáte to? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také ještě nemám dávala jsem lístek 1.10 ale jeste vydržím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je oistopad a ja nemam nemocenskou za zari a uz sem fakt vytocena. poradite mi na jakou socialku se obratit? zamestnavatel je v Praze, ale ja mam trvale bydliste v okrese Nymburk
Příspěvek upraven 06.11.14 v 11:24
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To prave nevim, ucetni tvrdi, ze to tam hned v zari poslala, tak musim zjistit na jakou socku zavolat a hned du na to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Peony1 To jsi měla udělat už dávno, celkem k ničemu být vytočená, když to neřešíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukám, že jsi editovala. Volej na socku kam spadá zaměstnavatel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja to resila, volala sem do prace a tam mi rekla, ze na to maj 30 dni a ze mi to pravdepodobne poslou s dalsim listkem na penize
- načítám...
- Citovat
- Zmínit