Zkušenosti s touto brigádou z domu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zkušenosti s touto brigádou z domu?
Jednáá se o firmu Ellmer s. r. o.: http://www.fajn-brigady.cz/…ro-vs-prace/
Hledám přivýdělek, tohle by mě dost bavilo, ale můžu tomu věřit? Máte někdo zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ano, to si taky asi říkám. Ale to jde vážně o vypracování celé diplomky nebo bakalářky? To snad ne? myslela jsem že jde třeba jen o vypracování nějaké méně stránkové práce. Mě teda tohle vždycky bavilo a na SŠ i VŠ mi tohle šlo, ale přece jen někomu vypracovávat celou bakalářku nebo diplomku, to by se mi fakt asi nechtělo - hlavně ne při malém dítěti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak chtějí tam jak práci ve wordu tak v excelu, takže budou chtít určitě i zpracování výzkumu do diplomovek ap. Fuj teda, nikdy více
Na druhou stranu, peníze jsou už od 1000Kč, takže asi budou chtít i kratší práce. Když tě to bavilo, tak je zkus kontaktovat s tím, že bys měla zájem jen o kratší práce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Daduka píše:
Tak chtějí tam jak práci ve wordu tak v excelu, takže budou chtít určitě i zpracování výzkumu do diplomovek ap. Fuj teda, nikdy víceNa druhou stranu, peníze jsou už od 1000Kč, takže asi budou chtít i kratší práce. Když tě to bavilo, tak je zkus kontaktovat s tím, že bys měla zájem jen o kratší práce
Mě se na tom nelíbí, ze hned chtějí poslat scan diplomu, aniž ti řeknou podrobnosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
druhá strana mince
Recenze
Prosím nesuďte, ale jednou jsem chtěla služeb takové jedné firmy využít. Konkrétně
podklady24.cz
společnost podklady s. r.o.
Připadám si okradená, psali úplně něco jiného než jsem chtěla, má reklamace o 10 položkách-té se vysmáli. Po zaplacení už jste ta tam…
gramatika hrozná, na stránkách mě total natáhli, přístup šílený. Nedoporučuji, vůbec jim na té práci nezáleželo.
- Citovat
- Upravit