Nepromokavé zimní boty

51
29.9.12 20:49

nepromokave zimní boty

Ahojte holky :) blíží se zima a já už pomalu přemýšlím jaké zimní boty pořídit našemu roštákovi :). Za týden je mu rok a uz chodí, léta…tak si myslím, že zimu strávíme více chozením než seděním v kočárku. Tak bych potřebovala poradit ohledně bot… Chtěla bych hlavně nepromokave a aby v nich bylo teplučko…kvalitní, dobrá cena. A nevím jestli pořídit dvoje nebo jestli stačí jedny. A fusak do kočárku snad už nebudem potřebovat…nebo jo? Zima bude krutá :( a já nevím, jak mám toho mojého čertíka vybavit :( prosím o rady,
Děkuju moooc. zátím se mějte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
29.9.12 20:55

Kupujeme Superfit, impregnuju sprejem, co mi k tomu dali… Za tři sezony nepromokly ani jedny - má jen jeden pár a stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
29.9.12 20:59
@Yvettt píše:
Ahojte holky :) blíží se zima a já už pomalu přemýšlím jaké zimní boty pořídit našemu roštákovi :). Za týden je mu rok a uz chodí, léta…tak si myslím, že zimu strávíme více chozením než seděním v kočárku. Tak bych potřebovala poradit ohledně bot… Chtěla bych hlavně nepromokave a aby v nich bylo teplučko…kvalitní, dobrá cena. A nevím jestli pořídit dvoje nebo jestli stačí jedny. A fusak do kočárku snad už nebudem potřebovat…nebo jo? Zima bude krutá :( a já nevím, jak mám toho mojého čertíka vybavit :( prosím o rady,
Děkuju moooc. zátím se mějte :)

No já nevím ale my třeba ještě po roce jezdili dost - kor v mrazu a fusak se teda ještě využil..jinak skvělou zkušenost mám s botičkama od tchiba kotníčkovejma zimníma -ale ještě je nemají v nabídce letos - fakt nepromokly ..no a pak klasický sněhule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
29.9.12 20:59

Taky superfit :-) nikdy nepromokly :-) jsou sice drazsi, ale zase staci jedny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
29.9.12 21:00

Já kupovala tyto http://www.coolboty.cz/…6312713.aspx a letos je budu kupovat znovu :palec:.. Mám vyzkoušeno, že i v několikametrových (nepřeháním!,žila jsem v Krušných horách) závějích je nožička v teple a suchu, takže doporučuju..A pak budu kupovat ještě jedny z druhé ruky, aby měl na skotačení do školky, kde nepotřebuje nic extra..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21585
29.9.12 21:01

Já klárce loni koupila primigi s goretexem a byly super. stačily jedny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
29.9.12 21:02

Mám koupené ty třetí v růžovém.. Od kamarádky, oni už je nevyužili.. Je na nich vel. 22/23 teď má 21 tak akorát, tak snad jí budou.. Zevnitř jsou fakt teploučký a zvenku vlastně gumák.. http://www.muddypuddles.com/…/snowboots_2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
29.9.12 22:09

Ahoj, nedám dopustit na Superfit, stačí ti pak jedny, opravdu se nepromáčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
29.9.12 22:10

Jak už píšou výše - Superfity určitě nepromoknou, asi obecně GORETEX boty nepromoknou, nemusí to být jen Superfit, ale třeba ty Primigi. Stačily vždy jedny, když nejsou mokré na další procházku, na co dvoje boty :nevim:.
Co se týče tepla, superfitky jsme měli takového typu http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a moc extra vyteplené nejsou. Zima malé ale nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrustice
30.9.12 08:14

Jé, holky, děkuji za tip. Já třeba s botami od Tchiba spokojená nebyla, dost se odřely. Hned jsem na Mimibazaru koupila Superfitky, tak jsem zvědavá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
321
30.9.12 13:56

Ahoj, letos jsem koupila poprvé zimní Superfity s goretexem, tak jsem zvědavá. Malé bude v listopadu 24M. V Humanicu vyprodávali loňskou kolekci, tak je měli za 800,– Kč. :mrgreen: Vzala jsem o číslo větší (tj. asi o půl centimetru), než nosí teď, tak snad vydrží. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
30.9.12 19:39

Také bych se chtěla zeptat, mám vyhlídnuté botky Peddy, ale potom co tu píšete o Superfit, tak váhám, myslíte že je v nich rozdíl, nebo můžu s klidným srdcem koupit ty Peddy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
30.9.12 20:17

@aajulinka Záleží, co od nich čekáš? - Jakou membránu mají Peddy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
30.9.12 22:07

Tak to my kupujeme pro dvouletá dvojčata Superfity, ale teda je to fakt dost drahý, plus maj na lítačku ven boty od ESSI. Starší děti, to prostě, když jdem do města, koupíme boty, který se jim líbí - malým to je jedno :D Ale teda ceny to jsou dost velký, nicméně Superfity za to stojí, hodně vydrží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
30.9.12 22:12

@Pipet Je tam nějaká ochrana TermoTex, tedy u těch, co jsem tu na ně dávala odkaz..Myslím, že jsou dost kvalitní, ale nezruinují peněženku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková