Dětské boty Protetika v Olomouci?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
45
28.9.12 00:03

Dětské boty PROTETIKA OLOMOU?Zkušenost s modelem ENZO???

Hojky, nevíte jestli se někde v Olomouci neprodávají dětské boty PROTETIKA: Syn má širokou nohu a vysoký nárt a prý je to ta správná značka. Zajímal by mne hlavně konkrétně tento model ENZO. Máte s ním zkušenost? Nedře malíčky? Museli jsme skončit se Superfitama a máme problém i s PRIMIGI a nějak nám nesedí ani nízký ECCA, aouuuuuuuuuu, jsem nešťasná… Děkuji.

Příspěvek upraven 30.09.12 v 12:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3743
28.9.12 07:02

Zkus se poptat ve zdravotních potřebách. Nějaké dětské boty měli ve zdravotních potřebách na poliklinice na tržnici (je to z boku budovy od starého autobusáku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
28.9.12 07:29

Mala ma uplne stejnou nohu jak pises a do protetiky se nedostala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
28.9.12 07:33

Kousek za OL smer Sternberk http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
30.9.12 11:49

My jsme včera v PV zkoušely tento model PROTETIKA ENZO, ale měli jen vel.29 a ta mu byla i dole prodavačky velká. Jinak na šířku a nárt ok. On má na měřáku 28 a kousek, ale zase nevím, zda mu ta 28 nebude malá… Protože máme doma z jara vel. 28 2× PRIMIGI nízké a vysoké a oboje ho tlačí, ale zase ty PROTETIKY se mi zdají o dost širší, jen mám trochu strach aby ta pevnější kůže nerozedírala malíčky… Máte s tímto model někdo zkušenost??? Moc díky.

Příspěvek upraven 30.09.12 v 11:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
30.9.12 11:52

Boty značky Protetika jsme kupovali v Senimu v prvním patře… je tam bezvadná prodejnička dětské obuvi, mají obrovský výběr a moc ochotnou paní prodavačku… a kromě této značky tam mají i další kvalitní… určitě si tam nějaké boty vyberete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
30.9.12 11:55

Děkuji, zítra tam juknu, ale zdá se mi, že jsem je tam cca před měsícem neviděla. To jsem tam kupovala boty k vodě… Je fakt, že prodavačka tam je příjemná. o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
30.9.12 12:11

No, my jsme tam kupovali vloni zimní… takže co tam mají teď, to nevím, ale vím, že je tam dřív mívali… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
4.10.12 11:33

@Regina Hero Ahoj, můžeš mi prosím, napsat, jak jste byli spokojeni se zimníma protetikama? Dcera má širší nožku s vyšším nártem a protetiky jsme měli celoroční a letní a obojí bych řekla, že jsou fajn, ale nevím, jestli mám zkusit i ty zimní - jsou sice kožené, ale mají umělý kožíšek a navíc nemůžu zjistit, jaký materiál je použitý na výrobu podrážky - jestli dost izolují od země.
Budu ráda, když napíšeš, jak jste byli spokojeni, jestli promokaly a když sem dáš foto, které botky jste měli, budu taky ráda. Díky :kytka:

Ještě uvažuji nad těmito botkami - podrážky speciální termoguma - ujištěno od výrobce a kožíšek je z ovčí vlny:http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Když někdo napíšete i na ty pegresky názor, budu ráda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
4.10.12 11:39

Malá měla tyhle boty
Zima jí nebylo, nepromokly, byly pěkně teploučké… ale teda nemá ani širší nožku, ani vyšší nárt… ale tyhle by se určitě daly méně utáhnout, aby se i širší nožka vešla… když bylo kolem mínus deseti, dávala jsem jí ještě tlusté ponožky…

Edit. - teď jsem si uvědomila, že to nebylo vloni, ale předloni, co jsme je kupovali… nějak to letí, až v tom mám zmatek… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
4.10.12 14:25

Díky, uvidíme… jestli je koupím… protetiky mají širší i úzké modely, takže výběr mají… u nás je prodávají v lékárně, takže se podívám a uvidím… já myslím, že určitě budou dobré - kdysi nebyl žádný výběr a maminky byly ráda, že vůbec něco sehnaly, ale my máme internet, diskuze a pak jsme z toho přeinformované :kytka: a nic nám není dost dobré :kytka: Manžel říkal, ať dceru obleču celou do goretexu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, že řeším boty a když se mi vyválí v břečce, tak stejně budu muset jít domů, tak už je jedno, jestli má mokré i boty :mrgreen: má pravdu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková