Jak levně pronajmout chatu?

Anonymní
4.7.18 10:27

Nepronajimate nekdo levne chatu?

Dobrý den, maminky. Chtěla bych se Vas zeptat jestli některá z vás nevlastní chatu a nepronajima ji levně? Jde nám maximálně o tři noci. Termín je nám jedno, ale chtěli bychom prodlouzeny vikend. Jsme slušná čtyřčlenná rodina ( 2 dospělí a dvě děti 2 a 5let). Jde nám o oblast Jeseníku a spíše tedy východ České republiky, tak aby tam byla možnost koupání a lesy k prochazkam. Nedávejte mi sem odkazy na ruzne stranky, jde mi spíše o osobní domluvu. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1242
4.7.18 10:37
@Anonymní píše:
Dobrý den, maminky. Chtěla bych se Vas zeptat jestli některá z vás nevlastní chatu a nepronajima ji levně? Jde nám maximálně o tři noci. Termín je nám jedno, ale chtěli bychom prodlouzeny vikend. Jsme slušná čtyřčlenná rodina ( 2 dospělí a dvě děti 2 a 5let). Jde nám o oblast Jeseníku a spíše tedy východ České republiky, tak aby tam byla možnost koupání a lesy k prochazkam. Nedávejte mi sem odkazy na ruzne stranky, jde mi spíše o osobní domluvu. Děkuji

jo, s anonymem, to je výhra :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.18 11:32
@mdvorak píše:
jo, s anonymem, to je výhra :cert:

Pokud se někdo ozve budu s ním již komunikovat v soukromé zprávě. Co je na tom? :roll:

• Citovat
  • Upravit
1428
4.7.18 11:39

Zkus airbnb, chatu sice máme (teda manžel)dokonce u rybníka, ale je to jeho srdcovka na víkendy a nepronajal by ji ani kdybys platila zlatem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.18 11:44
@Anonymní píše:
Dobrý den, maminky. Chtěla bych se Vas zeptat jestli některá z vás nevlastní chatu a nepronajima ji levně? Jde nám maximálně o tři noci. Termín je nám jedno, ale chtěli bychom prodlouzeny vikend. Jsme slušná čtyřčlenná rodina ( 2 dospělí a dvě děti 2 a 5let). Jde nám o oblast Jeseníku a spíše tedy východ České republiky, tak aby tam byla možnost koupání a lesy k prochazkam. Nedávejte mi sem odkazy na ruzne stranky, jde mi spíše o osobní domluvu. Děkuji

Podívej se na téma "Jen pro pražačky !!! " a domluv se s tou maminkou (pokud to tedy náhodou nejsi ty sama :D )

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.18 12:48
@Anonymní píše:
Podívej se na téma "Jen pro pražačky !!! " a domluv se s tou maminkou (pokud to tedy náhodou nejsi ty sama :D )

Neee nejsem jsme z Olomouckého kraje. ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.18 15:21
@Anonymní píše:
Pokud se někdo ozve budu s ním již komunikovat v soukromé zprávě. Co je na tom? :roll:

No jo,ale jak se ma ozvat,když jsi anonymni a ani ta druha by tady jistě pod svým nickem nechtela vykřikovat,ze pronajímají chatu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix