Neprosperující těhotenství

27
18.1.12 10:59

neprosperujici tehu

Zdravim vsechny.Potrebovala bych poradit.Dneska jsem byla na gynde a doktor rikal,ze moje hcg neodpovida tomu,ze jsem v 6,0 tt mam jen 524 a na ultr. videl jen malinkatou tecku.Pry nemuze rict,ze je to prosperujici tehu a mam prijit za tyden na kontrolu.Dokonce rikal,ze nemuze ani vyloucit mimodelozni.Meli jste to taky tak nekdo..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5993
18.1.12 11:00

Aji, právě to taky řeším. Ale jsem trochu dále. Ale ve tvém případě, to může být posunutá ovulace. Držím palce aby to bylo v pořádku. Pokud chceš mít více jistoty a nečekat týden, tak si nechej vzít krev za dva znovu a uvidíš. Pokud HCG bude stoupat a né klesat jako mě, tak by to mohlo být v pořádku, držím palce:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
18.1.12 11:02
Aja111 píše:
Zdravim vsechny.Potrebovala bych poradit.Dneska jsem byla na gynde a doktor rikal,ze moje hcg neodpovida tomu,ze jsem v 6,0 tt mam jen 524 a na ultr. videl jen malinkatou tecku.Pry nemuze rict,ze je to prosperujici tehu a mam prijit za tyden na kontrolu.Dokonce rikal,ze nemuze ani vyloucit mimodelozni.Meli jste to taky tak nekdo..?

Ano měla. Nakonec bylo mimoděložní.

Ale taky to tak být nemusí a ovulace mohla být později. Takže klid.

• Citovat
  • Upravit
27
18.1.12 11:05

Vim presne kdy jsem mela ovu ta pozdeji urcite nebyla.Bojim se,ze to bude mimodelozni i doktor rikal,ze to nemuze vyloucit :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
18.1.12 11:06
Aja111 píše:
Vim presne kdy jsem mela ovu ta pozdeji urcite nebyla.Bojim se,ze to bude mimodelozni i doktor rikal,ze to nemuze vyloucit :,(

Tak to nemuže vyloučit nikdy.
Ale já měla i při mimoděložním malou tečku, podle které dr usuzovala, že je těhu v děloze.
A ejhle, byl to falešný váček

• Citovat
  • Upravit
Izz
18.1.12 13:40

Jaktože doktor už nepoznal, že to neni mimoděložní?

• Citovat
  • Upravit
kofola3
18.1.12 13:49
Izz píše:

A podle čeho jako?Tohle prostě v pátém týdnu nepozná žádný doktor, pokud ti on sám nesleduje ovulaci, že byvěděl, kdy přesně byla a i tak jsou možné drobné odchylky.
V případě tečky v děloze to neřešil vůbec, proč taky.

• Citovat
  • Upravit
27
18.1.12 15:29
Izz píše:

Nevim,proste jen rekl,ze to jeste nemuze vyloucit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
18.1.12 15:33
lokofa píše:
Izz píše:
A podle čeho jako?Tohle prostě v pátém týdnu nepozná žádný doktor, pokud ti on sám nesleduje ovulaci, že byvěděl, kdy přesně byla a i tak jsou možné drobné odchylky.
V případě tečky v děloze to neřešil vůbec, proč taky.
Poznam,kdy mam ovu a hlavne pozdeji to byt ani nemohlo protoze jsem pak uz ani s pritelem nespala
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
18.1.12 15:38
Aja111 píše:
Izz píše:
Nevim,proste jen rekl,ze to jeste nemuze vyloucit.

Taky nemuže. Na takové závěry je brzo.
Oni se zabívají extrovkou až když je vysoké hcg a v děloze není nic videt. Takhle na začátku řekne jen to, že je brzo.

• Citovat
  • Upravit
1925
18.1.12 15:42
lokofa píše:
Aja111 píše:
Vim presne kdy jsem mela ovu ta pozdeji urcite nebyla.Bojim se,ze to bude mimodelozni i doktor rikal,ze to nemuze vyloucit :,(
Ale já měla i při mimoděložním malou tečku, podle které dr usuzovala, že je těhu v děloze.
A ejhle, byl to falešný váček

Ve kterém týdnu to bylo a kolik jsi měla HCG? Jestli se smím ptát :oops: Kdy se potom přišlo na to, že je to mimoděložní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
18.1.12 15:44
Berenika22 píše:
lokofa píše:
Aja111 píše:
Ve kterém týdnu to bylo a kolik jsi měla HCG? Jestli se smím ptát :oops: Kdy se potom přišlo na to, že je to mimoděložní?

No u doktorky jsem byla někdy v pátém týdnu, hcg bylo jejda něco kolem 900.
A přišlo se na to v sedmém týdnu s bolestma, kdy jsem jela akutně na pohotovost a hne dna sál

• Citovat
  • Upravit
27
18.1.12 15:46
Berenika22 píše:
lokofa píše:
Aja111 píše:
V 6-0 a hcg jsem mela 525 coz rikal,ze je dost malo a podle ult.ze mimodelozni nemuze vyloucit :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
18.1.12 15:47

U mimodelozniho pry hcg stoupa pomaleji,tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
18.1.12 15:48
Aja111 píše:
Berenika22 píše:
lokofa píše:
Aja111 píše:
V 6-0 a hcg jsem mela 525 coz rikal,ze je dost malo a podle ult.ze mimodelozni nemuze vyloucit :(

Málo to je. ALe záleží na rustu hcg, mělo by se hlídat.

Při první extrovce před lety mi hcg nerostlo, bylo v 5 týdnu 150, pak v šestém asi 300, pak v osmém jen necelé 400, tam to bylo jasné.

Ted po druhé se hcg neodebíralo, takže nárust nevím

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí