Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hezke zimni rano
Chtela bych poradit,mozna jen povzbudit.Je mi 37 a zjistila jsem ze jsem tehotna.Mam jeste dva kluky 19,15 ale co je nejhorsi jsem sama.Pritel jak se to dozvedel,tak vlastne utek…co na to rict,asi nic.Miminko bych moc chtela jen jsem to tak planovala,ze i s tatinkem.Ted stojim pred rozhodnutim jestli si miminko nechat i kdyz na nej budu sama.Vzhledem na dnesni ekonomickou situaci jestli bych to vsechno zvladla…
Ahoj,
kluci už jsou velcí a dokážou se o sebe postarat sami, finančně asi ne, ale jinak určitě.A i když bude mimi bez tatínka, šla bych do toho. Může se stát, že to bude Tvá poslední možnost.Aspoň tak bych to brala já.
Hodně štěstí při rozhodování ![]()
Taky si myslim,ze je to mozna posledni,vzhledem k memu veku.Starsi syn neni studijni typ a po prazdninach,uz si zacne vydelavat.Ten mladsi studijni typ je ale snad by se to dalo zvladnout.
Určitě, výbavu na miminko lze koupit i z druhé ruky, tak by nemusela být tak drahá. A teoreticky by Ti měl finančně přispět i Tvůj přítel, i když se momentálně asi tváří, že se ho to netýká.
Věřím tomu, že to zvládneš a přeji Ti pohodové těhu a spoustu radostí s mimi
![]()
Ten starsi to jeste nevi.S mladsim jsem vcera mluvila a v poho i kdyz jsem mu vysvetlila,ze se budeme muset uskromnit.
Pritel nebo spis uz minuly je dost jak se rika za vodou ,ale nemyslim si ze by mi daval vice na alimentech protoze dan.priz. ma na nule ale spoutu bokovek,takze kdyby se to resilo soudne coz asi jo tak by mi moc toho nevypocetli ![]()
Aja111 píše:
Ten starsi to jeste nevi.S mladsim jsem vcera mluvila a v poho i kdyz jsem mu vysvetlila,ze se budeme muset uskromnit.
tak to je dobrý, že takhle reagoval. Buď ráda, že nemáš za syna včerejší zakladatelku diskuze co říkáte na maminky 40+.
Podle mě jsi ještě mladá, a tohle bude šance na poslední mimčo. Výbavička se dá nakoupit z druhé ruky, už máš dvě děti, takže víš o co jde a nebudeš překvapená a kdybys na tom byla nejhůř, tak máš dvě skorodospělé děti, které by ti prcka pohlídali až bys byla někde na brigádě, ne?
To je super, že to tak bere a i starší určitě s tím nebude mít problém, tím spíš, že za chvíli bude nezávislý a soběstačný. A přítel teda dává od toho ruce pryč? Stojíš ještě o něj?
Uz ani nevim jestli o nej stojim.Zachoval se jako neskutecny sobec a to cloveka dost zrani
Kdybych mela kluky male tak by to bylo horsi,ale je fakt,ze uz jsou skoro dospeli ![]()
Přítele bych už taky nechtěla, chová se jak puberťák a už bych mu nevěřila. Sama to taky zvládneš, i když to třeba bude někdy těžký. Ale kluci jsou dospělí, mohly by Ti i pomáhat, když by bylo hodně potřeba, třeba pohlídat a podobně.